pershing Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2014 Strzały na bramkę Spoko, potem poprawię, niekiedy występują korekty w statystykach po jakimś czasie albo po prostu mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 31 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2014 Słuchy chodzą, że w związku z aferą bonusową w bet-at-home, zwycięzcy memowych konkursów mogą liczyć na gratulacje i wirtualny uścisk dłoni administracji forum. BePe szarpnął się i chce oddać kod rabatowy na jedną kiełbasę w pewniej sieci sklepów. Dziwnie to brzmi, ale informacje potwierdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2014 Co wam Bepe obiecał to nie wiem Ale niestety jest mi niemiło Was poinformować, iż firma Bet-at-home zablokowała możliwość realizowania przez Polaków bonów w innej walucie niż PLN, a posiadamy tylko i wyłącznie ojrasowe bony Dlatego osoby, które wygrały w konkursach bony(memy i jeden zaległy związany z finałem LM) nie otrzymają nagród, a na dodatek nie będzie nowych konkursów o bony. Bardzo Was przepraszamy, ale nie mamy na to żadnego wpływu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2014 Nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2014 http://obstawianie.com/t-mobile-ekstraklasa-wygraj-30-€-vt129340,50.htm#1896693 do usunięcia, bo dwóch wyników nie dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 22 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2014 Kiedy będzie można liczyć na wyniki konkursu 1 kolejki T-Mobile Ekstraklasy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2014 Okres wakacyjny i sporo liczenia, ale użytkownicy Nam pomogli. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2014 Witam Czy jest możliwość dopisania jednego typów do mojego typowania gdyż nie wpisałem: Pogoń Szczecin - Piast Gliwice 1 1:0 Jak jest taka możliwość to bardzo proszę o tą dopiskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2014 Proszę o usunięcie mojego postu gdzie podałem tylko DW a nie napisałem kto wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kera1 Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2014 Prosze o usunięcie mojego źle dodanego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spec19883 Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2014 nikt nie liczy tej kolejki t-mobile ?? ja mam 8 pkt w tym 2 dokładne wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2014 Nie rób sobie nadziei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1988 Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2014 T-Mobile Ekstraklasa 10 Kolejka - Wygraj 30 € chodzi mi o ten konkurs.Co w przypadku gdy podałem same dokładne wyniki ,nie podając obok meczy typów na 1x2 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2014 T-Mobile Ekstraklasa 10 Kolejka - Wygraj 30 € chodzi mi o ten konkurs.Co w przypadku gdy podałem same dokładne wyniki ,nie podając obok meczy typów na 1x2 ??? typowanie zostaje "niezaliczone"... Możesz zdobyć maksymalnie 2pkt za trafienie DW w pojedynczym spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2014 Konkursy z bonami do bet-at-home będą od tej pory w specjalnym dziale BonanzaGame -> http://obstawianie.com/bonanza-vf1417.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osendos Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2015 Nie wiem gdzie to napisać, więc niech będzie tutaj. Pytanie dlaczego jestem na czarnej liście konkursowej za Hockey Cup, skoro podałem typy w eliminacjach jak i podałem typy w Fazie Grupowej, więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2015 podałem typy w eliminacjach jak i podałem typy w Fazie Grupowej, więc? W fazie zasadniczej każdy zobowiązany był do podania typów w 59 spotkaniach. Twoje typowanie zakończyło się na 6 meczach, co daje zaledwie ok 10% wymaganych typów. Czy to można nazwać udziałem zgodnie z zaakceptowanym Regulaminem? W żadnym konkursie odpuszczanie typowania nie sprzyja dobrej zabawie a wręcz ją psuje i dlatego stosujemy czarną listę konkursową. Skoro ktoś nie potrafi się wywiązać z założeń Regulaminu, to szkoda aby blokował miejsce innym uczestnikom. Ot całe wyjaśnienie. P.S. Za absencję w Hockey Cup na Czarną Listę trafiły osoby, które nie przekroczyły 50% wymaganego typowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2015 Na przyszłość proszę tutaj pytać: http://obstawianie.com/forum/17-administracja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerf Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2015 Zapomniałem napisać, że otrzymałem 100zł za konkurs Irlandia - Polska. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31 Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2015 Będzie jakiś konkurs z turnieju Copa America rozgrywanego w Chile Turniej wchodzi właśnie w faze ćwierćfinałow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2015 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bidlas Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2015 Czy Ci co wygrali bony do b-a-h w konkursie BonanzaGame, mogą liczyć na coś więcej niż uścisk dłoni prezesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2015 Nawet na to nie możesz liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2015 @@bidlas jak tylko otrzymamy bony to wyślemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-Ray Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2015 Czy bonus w przypadku wygranej można przekazać komuś, np. znajomemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2015 Witam, Teoretycznie tak, osoby, które wygrają wysyłają login na który ma być przekazana wygrana. Ale należy pamiętać o tym: Przed przystąpieniem do konkursu i podaniem typów należy posiadać konto gracza w Otobet.Jeśli jeszcze nie masz konta załóż je z tego linku -> Otobet.Firma Otobet będzie sprawdzała datę rejestracji osoby nagrodzonej.Jeśli wygrasz, a zarejestrujesz konto w Otobet dopiero po oddaniu swoich typów - nie otrzymasz nagrody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2015 http://obstawianie.com/topic/31784-finał-copa-america-z-otobet/?p=901392 Typ do usunięcia, bo zapomniałem minuty podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2015 prosze nie liczyc mojego pierwszego posstu bo brak jednej pozycji jest w drugim poscie podalem pelny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2015 Jakis obrot w tym Redbet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2015 11x bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi