Skocz do zawartości

WYMIANY, POŻYCZKI, KOMENTARZE (LISTA ZAUFANYCH W 1 POŚCIE)

klop22

Rekomendowane odpowiedzi

Pożyczę komuś 50 zł na mb mam - przesyłka 50gr więc wychodzi 49.50 zł :)

Pożyczone,

Mam pytanie, wie ktoś jak wysyła się na mb i poda się zły adres to można jakoś cofnąć wysyłkę pieniędzy ??

Gość litersrake

Ostrzegam przed akupoczek.

Ponad 2 tygodnie temu po kilku dniach męczenia mnie, wyłuskał ode mnie 80zł. Obiecał oddać na drugi dzień po wypłacie. Jednak rano powiedział, że wypłatę dostanie za 3 dni, po 3 dniach wypłatę "przegrał" i kolejną wypłatę dostać miał 2 dni później (fajna praca, wypłata co 2-3 dni). Po tym jak nie dostał wypłaty zaczął bredzić coś o kafejkach internetowych i lewych interesach.

Dzisiaj dowiedziałem się, że kasę odda mi do końca roku.. a potem, że na pewno kiedyś odda. Typ nie warty zaufania, wykręca się z dnia na dzień głupimi wymówkami.

Fakt, że 80zł to mało, ale chodzi tu o zachowanie akupoczka i jego bezwstydne chamstwo.

Jest to druga sytuacja w tym temacie dot. tej osoby.

Ostrzegam i odradzam pożyczania pieniędzy i grania pojedynków o kasę, jak to ma w opisie.

Wielki MINUS dla gościa, któremu zaufałem.

też z nim miałem podobne przeboje, chodziło o troszkę większą sumke, praktycznie te same wymówki :))

a co do pojedynkow o hajs, to jedyna opcja taka, ze obaj gracze robia przedplate do kogoś zaufanego np. mnie :D i po pojedynku wypłacam hajs zwyciezcy ;)

strzegam przed akupoczek.

Ponad 2 tygodnie temu po kilku dniach męczenia mnie, wyłuskał ode mnie 80zł. Obiecał oddać na drugi dzień po wypłacie. Jednak rano powiedział, że wypłatę dostanie za 3 dni, po 3 dniach wypłatę "przegrał" i kolejną wypłatę dostać miał 2 dni później (fajna praca, wypłata co 2-3 dni). Po tym jak nie dostał wypłaty zaczął bredzić coś o kafejkach internetowych i lewych interesach.

Dzisiaj dowiedziałem się, że kasę odda mi do końca roku.. a potem, że na pewno kiedyś odda. Typ nie warty zaufania, wykręca się z dnia na dzień głupimi wymówkami.

Fakt, że 80zł to mało, ale chodzi tu o zachowanie akupoczka i jego bezwstydne chamstwo.

Jest to druga sytuacja w tym temacie dot. tej osoby.

hahahaha ale nakolorowales

Zgodze sie z tym ze kiedys nie potrafilem sie wywiazywac mialem problemy i to spore , niewazne, ale ostatnio wiele wymian z persem zawsze splacalem sie w czasie, tutaj literkate nie moja wina ze chlopak ze zrozumieniem niestety nie potrafi czytac. Napisalem ze oddam jak dostane kase z buka (niewiem skad wzial ze mam wyplate co 3 dni?? tu pytanie do niego) . niestety odjebalo mi ale nie tylko ze wjebalem 900 zl na meczu ktory byl tzw. pewniakiem ;/ moja wina przeprosilem go za to i wyrazil zgode abym oddal mu po wyplacie. automatycznie zamiast 70 oddaje mu 100 moja wina musial czekac ok , dostalem wyplate w poniedzialek , zrobilem przelew na Moneybookers kto ma konto w bz wbk wie ze oni po 20 nie ksieguja srodkow odrazu na koncie mimo to ze maja ze do 23, srodki mialem na koncie rano ze wrocilem z pracy o 7 wyjebany w 3 dupy poszedlem spac , jak wstalem odrazu rura do kawiarenki aby zalozyc lewe konta i na pokrze i na mb wiec nei zaloguje sie na swoim mb, pozniej do roboty i niemoglem przelac kasy. tyle mojego moja wina , ale niektore informacje to masz fajne

Gość litersrake

Pieniądze oddane. Przykro mi, że tak głupio wyszło i akupoczek oddał pieniądze w końcu po sporym nacisku. Liczy się jednak, że oddał.

Pozdrawiam.

yep, (ja też :D ) ale nie chodzi tylko o spóźnienie, bo tekst "raczej nie oddam, dobry zwyczaj nie pożyczaj" troche inaczej brzmi niż "sory oddam z lekkim poślizgiem" i każdy reaguje tak jak reaguje %-)

i nikt go tutaj nie opierdala tylko ostrzega przyszle osoby, ktore np. nie toleruja spoznien w splatach zeby pozniej nie mowili czemu nikt go nie ostrzegl :)

Ale skoro oddal z malutkim spoznieniem to luzik, literkate pewnie to pisal gdy byl wkurwiony, a nerwy to zly doradca.

Gość litersrake

Już wszystko wyjaśniłem z aku i doszliśmy do ogólnego porozumienia :)

Wybaczcie za takie zamieszanie.

Szukam osoby chetnej która miała by pozyczyc 30 zł ma mb lub chciała sie wymianic za doładowanie (obojetnie jak siec) poniewaz prauje do 18 i potrzebuje pilnie kase na weekend a niemam obecnie konta bankowego i po pracy niemam gdzie wpłacic bo zapuzno kończe .chetni pisac na pw

Gość old_Chomik

a powiem Ci, że już napożyczałem XD

jakbym tak ściągał o kilka złotych więcej niż pożyczyłem to jeszcze trochę i miałbym niezłą sumkę %-)

bym Ci pozyczyl. ale ostatnio za dlugo czekalem wiec :n::k:

Nie bądź taki :( Teraz jestem dzień w dzień na forum i na pewno nie zapomnę ;) A kasa będzie na pewno :p

:* :k:

EDIT: Mogę jeszcze obiecać, że jeżeli nie oddam do końca miesiąca tych pięciu dyszek Pershingowi to już nie będę tutaj zamieszczał żadnych ogłoszeń ;) To byłaby taka pożyczka na poprawę mojej pozycji i zaufania do mnie jeżeli chodzi o pożyczanie :p

Bo w innych kwestiach raczej zaufanie można mieć, bo jak Pietaszek poda peffke to jest peffka :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...