GLIWICZANIN1945 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty (edytowane) Bardzo proszę o zmienienie typu na dzisiaj tj. 24.02.2024 r. Typ który dodałem to: Dyscyplina: Siatkówka - PlusLiga Spotkanie: Barkom Każany Lwów - ZAKSA Kędzierzyn-Koźle Typ: (Handicap setowy -2.5 seta ZAKSA Kędzierzyn-Koźle) Kurs: 3.20 Godz: 14:45 Bukmacher: LV BET Proszę zamienić na typ który podam poniżej: Dyscyplina: Siatkówka - Efeler Ligi (Turcja) Spotkanie: Fenerbahce - Arkas Izmir Typ: Arkas Izmir Kurs: 2.95 Godz: 12:00 Bukmacher: Betclic #poprawione Edytowane 25 Luty przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 25 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty (edytowane) Proszę o usunięcie mojego postu na dzięn 25 luty podałem włoska liga i mecz Angielski to ma być liga włoska bo 24 go dawałem mecz Atletico, nie wiem jak sie stało że city dałem do ligi włoskiej #poprawione Edytowane 26 Luty przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 26 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty Tabela do 25-tego lutego dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec (edytowane) Oficjalne wyniki za LUTY 2024: 1. @zwyciezca 200 PLN 2. @huge 130 PLN 3. @mariusz133 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @Ubergod Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 5 marca do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . Edytowane 4 Marzec przez Shadow89 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 11-tego marca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec (edytowane) Mój typ na 4 marca został rozliczony jako trafiony, a niestety nie wszedł, więc zamiast +168 powinno być -100. #poprawione, dzięki fair play będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli Edytowane 13 Marzec przez Shadow89 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec Cytat Oficjalne wyniki za LUTY 2024: 1. @zwyciezca 200 PLN 2. @huge 130 PLN 3. @mariusz133 70 PLN pustki na Skrill a coś by się przegrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec Jakby co u mnie już są (od wczoraj). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec @mariusz133 bo nie wysłałeś Skrill ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 1 minutę temu, Gruby napisał: @mariusz133 bo nie wysłałeś Skrill ? no jak nie 6 marca wysłałem do bigbraine777 Pewniak dnia 3 miejsce za luty : mariusz133 skrill : mksiazek1611@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec To u mózga nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec @mariusz133 nie wysłałeś pw, tylko napisałeś w profilu mózga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec Teraz, Gruby napisał: @mariusz133 nie wysłałeś pw, tylko napisałeś w profilu mózga już kasa jest dzięki 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec Tabela do 17-tego marca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec Tabela do 21-tego marca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec (edytowane) Tabela do 26-tego marca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Edytowane 28 Marzec przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień Oficjalne wyniki za MARZEC 2024: 1. @Nika 2001 200 PLN 2. @hazardzista15 130 PLN 3. @jack13 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @lukitowy** ** - trzech zawodników trafiło kurs wyższy niż 3.50 lecz najwyższy kurs 4.20 trafił @lukitowy, dlatego on zgarnia dodatkową nagrodę. Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 5 kwietnia do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukitowy Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień A ja do kogo mam się zgłosić w sprawie odbioru nagrody i czy to teraz, czy także po 5 kwietnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień jak wyzej wszystko masz opisane kolego do mozga pisz i czekaj spokojnie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień W dniu 3.04.2024 o 11:39, lukitowy napisał: A ja do kogo mam się zgłosić w sprawie odbioru nagrody i czy to teraz, czy także po 5 kwietnia? Czas na reklamacje do 5 kwietnia do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hazardzista15 Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień (edytowane) Witam ,nie mogę wysłać wiadomości pw do @bigbraine777bo nie mam 50 postów. W jaki sposób przekazać mu login? dobra nie ma tematu, bo to akurat mój 50 post Edytowane 6 Kwiecień przez hazardzista15 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 10-tego kwietnia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 18 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień Tabela do 17-stego kwietnia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 20 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień @Shadow899 kwietnia u mnie jest źle rozliczony, powinienem mieć +100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień @Metakwalon - regulamin -> pkt 17: Na ewentualne reklamacje w sprawie punktacji itp. użytkownik ma 48h od pojawienia się tabeli lub jej aktualizacji. Jakieś potwierdzenie, że twój typ wszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 20 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień (edytowane) 8 minut temu, Shadow89 napisał: @Metakwalon - regulamin -> pkt 17: Na ewentualne reklamacje w sprawie punktacji itp. użytkownik ma 48h od pojawienia się tabeli lub jej aktualizacji. Jakieś potwierdzenie, że twój typ wszedł? Ehh no trudno, nie sprawdzałem tabeli wcześniej. 37 rzucił. https://www.espn.com/mens-college-basketball/boxscore/_/gameId/401638645 Edytowane 20 Kwiecień przez Metakwalon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień Tym razem zaliczam i poprawię typ, bo jest to pierwsza taka sytuacja. Zmiany w tabeli będą widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień Tabela do 23-tego kwietnia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień (edytowane) mój typ na dzis PSG wyjazd i mialo być typ 2 /+1,5 goli ja sie walnalem i podałem 1/+1,5 gola tzn zamiast 2 podawalem 1 sorki za zamieszanie prosze o korekte typu #poprawiono Edytowane 25 Kwiecień przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 28 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień Tabela do 27-tego kwietnia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi