kokosek1960 Napisano 30 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2023 i to pytanie ? kolegów? kolegi coś trafiłem w tym konkursie a pkt za skuteczność nie mam a sa tacy że im minus w tabeli dodali a jedni plus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 30 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2023 panowie błędy- bledami zdarzają sie jeśli ktos cos widzi to pisze i tyle rozliczanie proste nie jest 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 31 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2023 (edytowane) Pomyliłem ligi w Anglii napisałem Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia / Championship Godzina 16:00 Spotkanie : Derby : Petergorough a to jest League One , tak więc jeśli można proszę o poprawę Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia /League One Godzina 16:00 Spotkanie : Derby : Petergorough #poprawione Edytowane 31 Grudzień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 31 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2023 15 godzin temu, kokosek1960 napisał: i to pytanie ? kolegów? kolegi coś trafiłem w tym konkursie a pkt za skuteczność nie mam a sa tacy że im minus w tabeli dodali a jedni plus ? #Którego punktu regulaminu nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 31 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2023 Szczęśliwego Nowego 2024 Roku oraz wysokich wygranych dla wszystkich użytkowników foxbet! 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 31 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2023 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 31 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2023 Mój typ na 01-01-2024 to handi europejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń Oficjalne wyniki za GRUDZIEŃ 2023: 1. @rjastrzab 200 PLN 2. @kokosek1960 130 PLN 3. @foksik 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @Shadow89 Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 5 stycznia do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 6 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń (edytowane) Godz spotkania Serie A to 18;00 ja podałem 18,30 pomylkowo,proszę o korekę #poprawione, ale na przyszłość proszę podawać z jakiego dnia jest typ Edytowane 8 Styczeń przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 13 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 11-tego stycznia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń Tabela do 16-tego stycznia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń (edytowane) U mnie za wczoraj zamiast +205 to +105 edit: Czy możecie dodać superbet do listy bukmacherów? #poprawione, będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji Edytowane 17 Styczeń przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń Godzinę temu, yaras napisał: U mnie za wczoraj zamiast +205 to +105 edit: Czy możecie dodać superbet do listy bukmacherów? jak dadzą kasiurkę to dodadzą heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń Tabela do 20-tego stycznia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń Tabela do 25-tego stycznia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń Czy mogę dodać zastępczy na dziś za odwołany mecz koszykówki kobiet w Autrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń Nikt nie odpowiada to podaje zastępczy tym za odwołany pojedynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 27 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń Godzinę temu, tluczan napisał: Czy mogę dodać zastępczy na dziś za odwołany mecz koszykówki kobiet w Autrali. Zawsze można dodać typ zastępczy gdy mecz został odwołany przed rozpoczęciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztabson93 Napisano 28 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń (edytowane) W typie na 28.01 podałem godzinę 21 zamiast 21:30 proszę o poprawienie #poprawione Edytowane 30 Styczeń przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń Tabela do 28-tego stycznia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztabson93 Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń (edytowane) Witam, proszę zmienić w dniu 30.01 Nottingham na Fulham #poprawione Edytowane 31 Styczeń przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty Oficjalne wyniki za STYCZEŃ 2024: 1. @mariusz133 200 PLN 2. @pawros 130 PLN 3. @zwyciezca 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @HaPe Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 5 lutego do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 4 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLIWICZANIN1945 Napisano 4 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty (edytowane) Bardzo proszę o usunięcie z typow dnia z konkursu typu ZAKSA - Resovia. Poważne braki kadrowe w ZAKSIE powód. #zrobione Edytowane 5 Luty przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLIWICZANIN1945 Napisano 4 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty (edytowane) Link do Pewniaka Dnia: Proszę mi odpisać czy mogę jeszcze dzisiaj wzamian za ten typ dodać inny???? #nie ma takiej możliwości Edytowane 6 Luty przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 14 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty Tabela do 13-tego lutego dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjastrzab Napisano 15 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty (edytowane) 2 lutego powinien byś plus 63 pkt. Typ był trafiony. Split wygrał tylko 13 punktami. Za to 11 lutego powinien być minus 100 pkt. W meczu był over 2,5 gola #poprawione, będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli Edytowane 15 Luty przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariuszmer Napisano 16 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty Dnia 9,02 podałem typ został trafiony ale nie podałem buka. Nie wiem czy to jest aż tak bardzo istotne w tej zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 16 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 7 godzin temu, dariuszmer napisał: Dnia 9,02 podałem typ został trafiony ale nie podałem buka. Nie wiem czy to jest aż tak bardzo istotne w tej zabawie. PUNKT 12 REGULAMINU: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera dany typ nie będzie liczony, za brak podania godziny (lub nieprawidłowa godzina) odejmujemy 0.3 z kursu. Także chyba jest istotne 😉 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 19 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty Tabela do 18-tego lutego dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 23 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty (edytowane) proszę dopisać słowo kurs; przy 2.35 zapomniałem wpisac ``kurs` #poprawione Edytowane 23 Luty przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi