Why Duck? Napisano 7 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2023 dzięki za odpowiedź. A jak to będzie liczone z pewniakiem? W poniedziałek ten mecz typowałem jako pewniak, a we wtorek już nie, bo zapomniałem wstawić. Czy mam dalej 2 pewniaki do wykorzystania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 8 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2023 Mecz się nie odbył więc masz dalej dwa pewniaki do wykorzystania. Gdyby to był zwrot (np. krecz w tenisie lub over 2 gole (2gole=zwrot) a w meczu strzelono by 2 bramki) to wtedy pewniak by niejako przepadł, bo 0 pkt pomnożone razy 2 to dalej jest 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 12 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2023 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 10-tego lipca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. UWAGA: przy podliczaniu typów z tenisa jeśli mecz zakończył się dnia następnego to typ był brany pod uwagę i rozliczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 18 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2023 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna, Międzynarodowe Klubowe - Liga Mistrzów Godzina: 19:00 Spotkanie: S. Tiraspol - Farul Constanta Typ: suma kartek 9 czerwona = 2 ) / powyżej 6.5 Kurs: 3.20 Bukmacher: Betfan Wkradł mi się błąd zamiast nawiasu wyszła 9 , proszę o poprawę #poprawione Edytowane 18 Lipiec 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 Tabela do 19-tego lipca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLIWICZANIN1945 Napisano 25 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2023 (edytowane) Bardzo proszę o przeniesienie tego typu który umiescilem na dzień 25.07.2023 r. Na dzień jutrzejszy czyli 26.07.2023 r. ponieważ został przeniesiony. Nowy typ na dzisiaj dodalem. Post który trzeba przenieść na jutro a jednocześnie usunac z dzisiaj jest poniżej. Dyscyplina: Tenis ziemny - Challenger Verona Godzina: 12:00 Spotkanie: Taberner - Vincent Ruggeri Typ: (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Taberner) Kurs: 2.13 Bukmacher: Betclic #poprawione Edytowane 25 Lipiec 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 25 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2023 Tabela do 24-tego lipca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. P.S. kolejna tabela będzie już tabelą końcową, ponieważ wyjeżdżam i nie będę miał możliwości podliczania typów. Wszelkie prośby także będą rozpatrywane z opóźnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 3 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2023 Oficjalne wyniki za LIPIEC 2023: 1. @gregory1989200 PLN 2. @tluczan 130 PLN 3. @foksik 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @Nika 2001 Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 6 sierpnia do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foksik Napisano 5 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2023 Witajcie złożyć chciałem reklamację co do błędu , który pojawił się w opisie moim. Mam tu na myśli ostatni mecz jaki dałem zaraz załaczę o co chodzi. Dyscyplina: Piłka Nożna 1.Rumunia Godzina: 20:30 Spotkanie: Dinamo Bucuresti - Sepsi Typ: 2/+3,5 Kurs: 3.75 Bukmacher : Fortuna Pomyliłem się i wpisałem 3,5 gola a miało być 2,5 i wygrana gości czyli 2/+2,5 nawet jak na kurs spojrzysz samo 3,5 gola kurs jest 3,70, więc pomyłka widoczna gołym okiem , ale dopiero wychwyciłem ją po tym jak podliczone zostało. U bukmachera dobrze postawiło a tutaj bład w zapisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 6 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2023 (edytowane) W związku z pojawioną się wyżej reklamacją przez @foksik nastąpiła aktualizacja tabeli. Typ był oddany jako jeden z ostatnich w danym dniu, nikt nie wniósł żadnego sprzeciwu a że nie było żadnych innych reklamacji, poniższe wyniki uznaje za ostateczne. KOŃCOWE wyniki za LIPIEC 2023: 1. @foksik200 PLN 2. @gregory1989 130 PLN 3. @tluczan 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @Nika 2001 Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla wygranych jeszcze raz Zwycięzców proszę o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . Edytowane 6 Sierpień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLIWICZANIN1945 Napisano 7 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2023 (edytowane) Typ na dzień 07.08 2023 r. bardzo proszę o przeniesienie go na dzień jutrzejszy tj. 08.08.2023 r. chodzi mi o typ ten: Dyscyplina: Tenis ziemny - Banja Luka Godzinna: 12:00 Spotkanie: Madaras - Cecchinato Typ: Cecchinato Kurs: 1.70 Bukmacher: ETOTO (Jeszcze Godzina się zmieniła z 10:00 na 12:00 poniżej już typie zmienilem) Natomiast na dzień dzisiejszy 07.08.2023 r. typ za chwile dodam. Pozdrawiam. #poprawione Edytowane 7 Sierpień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 11 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2023 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 10-tego sierpnia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sg74 Napisano 11 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2023 (edytowane) Sorry, ale podałem pomyłkowo typ na mecz Braunschweig - Schalke w temacie na 12 sierpnia, a mecz odbędzie się dzisiaj, czyli 11 sierpnia. Proszę usunąć ten typ w temacie na 12 sierpnia. Dzięki. #poprawione Edytowane 11 Sierpień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 13 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2023 (edytowane) Dyscyplina: Koszykówka Spotkanie: Bułgaria - Turcja handicap [24,5 -0 ] Typ: Bułgaria +24,5 pkt Kurs: 1,69 Godzina: 19:45Bukmacher : Fortuna Proszę skasować ten typ z tematu na poniedziałek ,bo mecz był dzisiaj. Mam pytanie czy na poniedziałek mogę dodać nowy typ. #ok Edytowane 14 Sierpień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwex33 Napisano 14 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2023 (edytowane) Zdaje się, że w tej sierpniowej tabelce nie dodałeś mi 50 -u punktów za 4 typy trafione z rzędu. #poprawione, będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli Edytowane 21 Sierpień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLIWICZANIN1945 Napisano 19 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2023 (edytowane) Witam proszę w.poscie konkursowym na dzień 19.08.2023 r. Jest tak: Dyscyplina: Tenis ziemny - Cincinnati Godzinna: 21:45 Spotkanie: Alcaraz - Hurkacz Typ: Hurkacx Kurs: 3.40 Bukmacher: LV BET A zmienić na tak: Dyscyplina: Tenis ziemny - Cincinnati Godzinna: 21:45 Spotkanie: Alcaraz - Hurkacz Typ: Hurkacz Kurs: 3.40 Bukmacher: LV BET Chodzi mi o literówkę z góry dzięki. #poprawione Edytowane 21 Sierpień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 22 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2023 Tabela do 21-tego sierpnia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 26 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2023 Tabela do 25-tego sierpnia dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 2 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2023 Oficjalne wyniki za SIERPIEŃ 2023: 1. @huge 200 PLN 2. @Sztabson93 130 PLN 3. @alwex33 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @tluczan Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 5 września do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 4 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2023 (edytowane) u mnie kurs wynosił 1,46 a ja podałem 1,44 ? za gemy [strata przez pomyłke wpisu kursu ] #poprawiono ale na przyszłość proszę dokładnie sprawdzać typ przed dodaniem Edytowane 5 Wrzesień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2023 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 10-tego września dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 13 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2023 Kiedy będą pieniądze na skrillu z konkurs za Sierpień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwyciezca Napisano 13 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2023 (edytowane) Mój typ z 2 września jest trafiony, proszę o poprawę w tabeli #poprawione, będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli Edytowane 13 Wrzesień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 13 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2023 10 godzin temu, tluczan napisał: Kiedy będą pieniądze na skrillu z konkurs za Sierpień Ja już mam wygraną na koncie Skrill. A czy Ty wysłałeś niezbędne dane do @bigbraine777? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 13 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2023 Tak wyslałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 14 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2023 Dzięki już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 16 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2023 (edytowane) moj typ z 17 go prosze anulowac mecz odbyl sie dzis , a ja juz typ podalem na 16 go. #poprawione Edytowane 17 Wrzesień 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 21 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2023 (edytowane) prosze anulowac mój typ Genk-Fiorentina na gole żle podałem kurs na gole ze zwrotem. to spotkanie anulowac proszę podam inny typ. #poprawione Edytowane 22 Wrzesień 2023 przez Shadow89 pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 22 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2023 (edytowane) jakas aktualizacja tabeli by się przydała . co dekadę[co 10 dni] można by uzupełniać , Edytowane 22 Wrzesień 2023 przez kokosek1960 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 22 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2023 Tabela do 20-tego września dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi