Gruby Napisano 12 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2022 Dobrze prawicie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NBeast Napisano 14 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2022 Hej. Pytanie bez żadnego przytyku - czysto informacyjnie. Wiadomo może, kiedy zostaną wysłane nagrody za sierpień? Bo akurat jutro połowa września. @Shadow89 @bigbraine777 @Gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VadisO Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2022 Ponawiam pytanie. Czy może ktoś udzielić informacji kiedy będą wysłane nagrody za sierpień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaPe Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2022 Czemu jest taka ograniczona liczba bukmacherów dostępna w konkursie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 16 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2022 9 firm to mało ? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 15-stego września dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaPe Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2022 Dla mnie mało, bo te mają "podobną" ofertę i nie oferują starcrafta2, albo baaardzo rzadko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 17 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2022 (edytowane) @Shadow89nie wiem czemu wycięło mi buka Fortuna w typie z 17.09. Proszę o dopisanie, zawsze podaję typy w Typach Dnia z Fortuna. #dodane Edytowane 22 Wrzesień 2022 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2022 (edytowane) @Shadow89 na dzień 19.09 podałem drugi typ -zastepczy bo pierwszy typ-mecz anulowany został #pierwszy typ usunięty Edytowane 22 Wrzesień 2022 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 22 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 20-stego września dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 27 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 25-stego września dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. Aby być sklasyfikowanym w danym miesiącu należy oddać minimum 10 typów w danym miesiącu. Użytkownicy, którzy nie mają już takiej możliwości zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 29 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 28. września dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. Aby być sklasyfikowanym w danym miesiącu należy oddać minimum 10 typów w danym miesiącu. Użytkownicy, którzy nie mają już takiej możliwości zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaPe Napisano 1 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2022 Kiedy będzie wysyłana nagroda za 4 trafione typy w 4. pierwszych dniach? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 2 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2022 Oficjalne wyniki za WRZESIEŃ 2022: 1. @smika 200 PLN 2. @pawros 130 PLN 3. @alwex33 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów -> @HaPe Końcowa tabela w odpowiednim dziale. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamację do 4 października do godz. 23:59. Po tym czasie proszę wygranych o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 4 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 3 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2022 W dniu 1.10.2022 o 08:48, HaPe napisał: Kiedy będzie wysyłana nagroda za 4 trafione typy w 4. pierwszych dniach? ;] Nagroda będzie wypłacona wraz z nagrodami dla zwycięzców z danego miesiąca do 15stego każdego następnego miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwex33 Napisano 3 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2022 A dlaczego w tabeli nie został uwzględniony mój typ z 30 września ? Mecz o 23:00 się rozpoczął i czyżby chodziło o to, że już 1 października się zakończył, czy o co ? Typ nietrafiony, a więc -100 powinien chyba mieć oraz punkty za skuteczność mi wtedy też odpadają. Ale mojej pozycji w konkursie i tak to już nie zmieni, zwłaszcza, że kolega @pawros powinien mieć jeszcze +50 pkt za ostatnie 4 typy trafione z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 4 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2022 23 godziny temu, alwex33 napisał: A dlaczego w tabeli nie został uwzględniony mój typ z 30 września ? Mecz o 23:00 się rozpoczął i czyżby chodziło o to, że już 1 października się zakończył, czy o co ? Typ nietrafiony, a więc -100 powinien chyba mieć oraz punkty za skuteczność mi wtedy też odpadają. Ale mojej pozycji w konkursie i tak to już nie zmieni, zwłaszcza, że kolega @pawros powinien mieć jeszcze +50 pkt za ostatnie 4 typy trafione z rzędu. Nie wiem jak to się stało ale nie widziałem twojego typu Poprawiona tabela wrzucona Lecz tak jak powiedziałeś zmiany punktów nie przyniosły zmiany miejsc w tabeli. Skoro nie było więcej reklamacji wyniki uznajemy za ostateczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 7 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2022 (edytowane) proszę o poprawę kursu w typie na 8 pażdziernik uciekła mi 1 cyferka powinno być 1.85 # poprawione Edytowane 7 Październik 2022 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 10-tego października dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2022 (edytowane) @Shadow89 tu pewniaczek troszkę pkt więcej #poprawione będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli Edytowane 11 Październik 2022 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rondo Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2022 (edytowane) Moj typ z 4 powinien byc na plus, zawodnik z typu zdobyl touchdown czyli przyłożenie #poprawione, będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli Edytowane 12 Październik 2022 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 19-tego października dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu. Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 26 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 25. października dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. Aby być sklasyfikowanym w danym miesiącu należy oddać minimum 10 typów w danym miesiącu. Użytkownicy, którzy nie mają już takiej możliwości zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 30 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2022 Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 29. października dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność. Aby być sklasyfikowanym w danym miesiącu należy oddać minimum 10 typów w danym miesiącu. Użytkownicy, którzy nie mają już takiej możliwości zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichś pomyłek pisać w "Pytania i uwagi" lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 1 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2022 proszę usunąć moj post z 2 go listopada pomyła wpisałem spotkanie a ono dzis jest grane i dałem do dzisiejszego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 1 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2022 2 godziny temu, Torpeda1968 napisał: proszę usunąć moj post z 2 go listopada pomyła wpisałem spotkanie a ono dzis jest grane i dałem do dzisiejszego tematu #Przecież mecz Milan - Salzburg jest rozgrywany w środę, więc wszystko się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 1 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2022 Oficjalne wyniki za PAŹDZIERNIK 2022: 1. @GrzegorzAgo 200 PLN 2. @Nika 2001 130 PLN 3. @VadisO 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @HaPe Końcowa tabela w odpowiednim dziale. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamację do 3 listopada do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 5 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2022 Dyscyplina: Piłka nożna Brazylia Serie A Spotkanie: Goias - Juventude Typ: 2 nie strzeli Kurs: 2.17 Godzina: 23:00 Bukmacher : Fortuna Pojomały mi się dni - można prosić o przerzucenie powyższego typu z niedzieli na sobote?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwex33 Napisano 7 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2022 @Shadow89 ja myślałem, że jako obecny szef Pewniaka Dnia wiesz, że minimalny kurs zapisany w regulaminie wynos w tej chwilii 1.45 Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania Spotkanie: Vallecano - Real Madryt Typ: Real Madryt wygra przynajmniej jedną połowę Kurs: 1.40 Godzina: 21:00 Bukmacher: Fortuna Wiem, że latami było to 1.40. I niedawno tyle jeszcze w regulaminie widniało. Kto i kiedy to zmienił nigdzie o tym nie informując oto jest zagadka Rozliczaj sobie ten typ pewnie normalnie, skoro nawet Ty o tej zmianie nie wiedziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi