Chomik Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2011 Wisła Ty kurwooooo persh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2011 eeee w lidze europejskiej bedzie mniejszy wstyd moze sie uda jaki punkt zdobyc czy bramke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2011 bramkę na pewno - Pareiko coś strzeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 Mimo, że Legia to ku**a! To jeszcze chyba nigdy nie cieszyłem się z ich zwycięstwa Gratuluje i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2011 żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2011 ehh ku**a - nie gralem w necie, spokojny bylem, nic nie wkurwialo... Zaczelo sie ku**a... Peffka w morde jebane. 3/4 skladu podstawowego nie gra i co? c**j bosy. ku**y Z SAO PAULO! Ssijcie kutasa dziwki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2011 normalka, tak to jest z osłabieniami w Brazylii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2011 Figurense, to kurwiaszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2011 No do ch**a pana jak oni mogli nie dowiezc zwyciestwa?? Jak sie strzela na 2:1 w 91 minucie, to juz nie mozna wtopic ... chyba, ze gra sie w zespole z Wawrzyniakiem Nie bede go besztal specjalnie, ale poslizgnac sie ku**a w takim momencie gdy juz czuc won zwyciestwa nad odwiecznym rywalem ... za szybko mu tego nie wybacze ... to juz nawet zapomnialem o tym, ze Peszko tak spierdolil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2011 ze Peszko tak spierdolil gdyby gral za niego obornik to by nie bylo tych setek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2011 tylko 3 bramki z innych okazji jeszcze yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2011 Przecież mnie zaraz rozpierdoli najpierw Portugalia dostaje 3:0 od Estoni zupełnie bez historii a to co teraz zrobily te pier****ne lagi z italii to jest wal miesiaca z 2:0 na 2:3 no ja pierd... złodzieje jebane qwa mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2011 Połączono z customer.service.ehosts.net ID sesji: 1139488 KlientKrzysztof: Początkowe pytanie/komentarz: Przekroczony czas odpowiedzi SystemSystem: Witamy w Obsłudze Klienta Betsafe. SystemSystem: Grzegorz przyłączył się do tej sesji! SystemSystem: Połączone z Grzegorz. Numer referencyjny tej sesji to: 1139488. AgentGrzegorz: Witam, w czym mogę pomóc? KlientKrzysztof: Witam KlientKrzysztof: taka informacja napisana jest KlientKrzysztof: 15 minutowa gwarancja supportu Jeśli nie udzielimy ci odpowiedzi w 15 minut, damy ci 30 PLN KlientKrzysztof: a u mnie upłynelo 16 min AgentGrzegorz: W chwili obecnej dokonujemy zmiany systemów komunikacji i z tego względu przez okres trwania prac nie będziemy mogli zaoferować naszej 15 minutowej gwarancji odpowiedzi. Pełną informację na ten temat może Pan znaleźć na naszej stronie pod poniższym linkiem: https://www.betsafe.com/index_support.htm KlientKrzysztof: eh przegralem browara z kolega no nic KlientKrzysztof: do widzenia wymigali sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2011 hahahahhahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2011 grube 30pln zaoszczedzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2011 powiem tak, rozjebalo mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 ku**a co Litwa odjebała Kurwaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 co za skurwysyny jebane z litwy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Litwa wy k.... jebane gnoje ... odechciewa się wszystkiego co za żal.kambodża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Kambodża ku**a to śmietnik w interze syf ku**a w realu i city ku**a jebane gnoje zakurwiałe ... co za ku**a nędza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 ku**a może jutro wejdzie freebet 20 PLN w betsyfie jebanym ... kurwwaaaa az odechciewa się wszystkiego Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Jak ktos bylby uprzejmy i wyjasnil mi jakim ku**a cudem Inter, nie ten z Finlandii, nie ten z Azejberdzanu ani Slowacji, tylko ten wloski z Mediolanu, jak on mogl przegrac z takimi outsiderami LM jak Trabzonspor, gdzie na obronie gra Glowacki ??? Jak to sie moglo stac, pol zespolu cierpialo na srake? Ni ch**a nie rozumiem i chyba nie pojme... Od poniedzialku to jest moj 7 kupon z 1 bledem pier**e nie gram ligi mistrzow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 chmielu powiedz mi jak ku**a jebana litwa mogła zjebać ostatnią minutę meczu ja pier**e jak city gdzie ku**a miało w pizdu okazji i nie potrafili wygrać ? Jak ku**a je***y skurwysyński inter z jebanego mediolanu mógł zjebać ku**a jebana milito w pizde c**j zje**ł sam na sam z 5 metrów ku**a co to za pizda ku**a mać nie mogę ide stad bo ku**a tu mnie tez nie lubią wszyscy jebią na klubu na forum i na zawodników a ku**a ja za to że napisałem c***a wygrala dostalem bana na sb no ku**a żal jak c**j ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Ale gwiazdek Brak slow, to ma byc Liga Mistrzow? ehh, ten freebet jutro tez pewnie pojdzie sie je**ć, zaczne chyba grac tylko w weekendy, to moze na plus wyjde Sebigi, widze ze niemilosiernie boli cie ten ban na SB Ale ja wole bana na Sb na miecha niz 7 kuponow po jednej wtopie na kazdym, jakies 1500zł kolo nosa ... ladna perspektywa przed rozpoczeciem sezonu w NHL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 wszyscy jebią na klubu na forum i na zawodników Ktos tam dostal bana za madryckie pedalki, takze skoncz temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 no właśnie ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi