Gość pletwik666 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Dam 20-stu osobom system ten o który pytacie za 20% wygranej od każdej osoby.Pauje ??Jak nie no to wasza strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 pletwalek666@buziaczek.pl tu macie mój email dla tych 20-stu osób jeśli będziecie chcieć to będzie miało ten system więcej osób ale tylko za uczciwym porozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2006 dla niewtajemniczonych musicie mu podac swoje dane jesli ktos jest głupi niech wali do pletwalek666@buziaczek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
989898 Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2006 NIE PODAWAJCIE MAILI z małpą! Jeśli już to z krzyżykiem (#) lub czymś zastępczym (np. słowo "małpa") bo jak podajecie takie maile to was od razu spamerzy namierzają i wam będzie codziennie przychodziło 10 maili z sex-stronami i viagrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2006 dla niewtajemniczonych musicie mu podac swoje dane jesli ktos jest głupi niech wali do pletwalek666@buziaczek.pl To jest debil ja sobie z nim troche pogadalem jak mi sie nudzilo no to coz...Szkoda gadac...Myslalem ze tacy idioci zdarzaja sie tylko w kiepskich zartach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2006 A jeszcze by pewnie przysłał system ze strony która widnieje na początku tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2006 Wlodi stary masz przejebane za to gówno co napisałeś stary ja cie nieobrażam a ty pier***isz weź stary sie schowaj pod ziemie bo takich jak ty to ja widze codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2006 Chcesz mieć dowód że ten system działa??Podam ci gg takiego gościa co dałem mu ten system i sobie z nim pogadasz Zobaczymy kto tu jest głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2006 Wlodi stary masz przejebane za to gówno co napisałeś Startuj... stary ja cie nieobrażam a w którym miejscu ja cie obrazam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2006 stary masz przejebane za to gówno co napisałeś stary ja cie nieobrażam a ty pier***isz weź stary Zobaczymy kto tu jest głupi Hmmm...Ty EDIT: I juz pletwiak nic nie napisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2006 za 20% wygranej od każdej osoby.Pauje ?? Chyba powinno być pałuje i się wypałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebukmacher. Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2006 pletwik666, bije wysztkich swoim zachowaniem na forum to forum a nie pokuj zwierzen na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 26 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2006 Ja dopiero ten topic zobaczylem Trochę go przestudiowałem, widzę że wszyscy dają maila to i ja dam: apocalyptiq@wp.pl . Ten system też poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek999 Napisano 26 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2006 waldekicha@o2.pl i ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vieri83 Napisano 29 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2006 ja też poprosze o jakiś ciekawy systemik ml.net(małpa)interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FCTomek Napisano 30 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2006 to i ja please tom.fun@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlo Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2006 JA tez bym bardzo prosił ostatnio tylko ciaglę przegrywam z góry dzieki michal192@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patab Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2006 JA tez bym bardzo prosił ostatnio tylko ciaglę przegrywam z góry dzieki michal192@poczta.onet.plPrzeczytaj pierwszy post, tam jest adres strony gdzie jest pelno systemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P4v3l Napisano 13 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2006 ja również poprosze rumeczek@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patab Napisano 13 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2006 ja również poprosze rumeczek@wp.pl NO comments Ślepoty czytajcie wy cale tematy !! Albo przynajmniej jeden post wyzej !! Ulatwiace prace spamerom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość segio Napisano 21 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2006 Dużo systemów można znaleźć na http://eksajtin.fm.interia.pl Zebrałem tam wszystko co potrzebuje gracz. Bez dobrego antywirusa nie radze tam wchodzic. Po kliknięciu na "systemy do gier" od razu próbuje sie instalować jakiś robal...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamexis Napisano 21 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2006 Pod tym linkiem też są te same systemy i niema tam żadnego robala. http://www.typosfera.net/index.php?go=systemy_graczy strona konkurencji ale o systemy nam chodzi bez robala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smołky Napisano 27 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2006 Prawda bez dobrego anty wira niewbijajcie na ta stronke bo macie pozamiatane na dysku!! Ale jjak jest możliwość wysłania na meila wszystkiego to prosze bardzo smoku_17@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 27 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2006 Dziwne, ja nie mam zadnego antyvira i mi sie nic nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smołky Napisano 27 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2006 dziubla ... stary tam jest robak!!! Nie masz anty vira to msz wirusa wiec uwazaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Neoplus Napisano 27 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2006 Ma ktoś może najnowszego e-booka Systemy Bukmacherskie 2006 ?? Jak tak napiszcie czy macie pełną wersję.Trzeba kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luc86 Napisano 29 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2006 Ma ktoś może najnowszego e-booka Systemy Bukmacherskie 2006 ?? Jak tak napiszcie czy macie pełną wersję.Trzeba kombinować Zapodaj jakims linkiem do opisu, czy tez strony 'wydawnictwa' ktore go wydaje... Im wiecej szczegolow tym latwiej szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 29 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2006 Ja juz jestem w trakcie sciagania Jak bedzie to zarzuce Tylko nie wiem czy full czy jakies skrocone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luc86 Napisano 29 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2006 Ja juz jestem w trakcie sciagania Jak bedzie to zarzuce Tylko nie wiem czy full czy jakies skrocone Spoko, czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 29 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2006 Niestety wersja darmowa, tylko fragment...Ale i tak wstawie Moze ktos bedzie chcial zobaczyc a nie bedzie mu sie chcialo szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi