CARLOS Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 juz 1 diabla dzis postawilem ale trzeba tez cos wygrac ostatnie kilka dni mam dobra passe mam nadzieje ze i dzis ja podtrzymam Federer-Behrend 1 1.25 Popp-Delic 1 1.27 Peru-Boliwia 1 1.53 AKO: 2.43 Stawka: 100 zl EWK: 217.8 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Carlos podawaj kursyto znacznie pomaga, chodzi mi o te typy powyzej (pamietaj na przyszlosc) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Federer-Behrend 1 Pavel-Rosset 1 F.Mayer-Portas 1 Schuttler-Kratochvil 1 Popp-Delic 1 Spadea-Salzenstein 1 Gambill-Morrison 1 Rusedski-Carraz 1 Ventura-Bjorkman 1 Zabaleta-J.Johanson 1 F.Gonzalez-Horna 1 Gaudio-Davydenko 1 Peru-Boliwia 1 AKO: 80.78 Stawka: 20 zl EWK: 1454 zl chyba jakies fatum nademna czowa poniewarz 3 raz na kuponie smierci nie siadl mi 1 typ tym razem jest to Pavel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listek Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Piszesz ze nie wszedl ci 1 mecz , a jeszcze nie wszystkie zostaly rozegrane wiec nie ma co plakac bo moze byc wiecej bledow. Widzisz moze skoro na tych tasiemcach masz taka dobra skutecznosc warto by bylo na nastepny raz porobic z tego grupy? Moze ewentualnie mniej wygrasz ale wygrasz , lepsze to niz wkurzanie sie o 1 ewentualny blad (ojj duzo lepsze ) Pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konioo Napisano 7 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 Peru też nie weszło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 coraz mniej podoba mi sie to forum dlaczego nie mam dostepu do "pewniakow" nie chce tu nikogo obrazac ale od samego poczatku czekam na tytol VIP i do dzis go nie mam to po pierwsze a po drugie to chyba jestesmy tutaj zeby sobie pomagac i razem doprowadzic bukow do bankructwa dlatego albo "pewniaki beda udostepnione dla wszystkich tak jak zreszta wszystko na tym forum albo dla nikogo i zrezygnujcie z takich nieprzemyslanych zagran sorry ale troszke mnie to zbulwersowalo dlatego poruszylem ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 7 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 tam i tak nikt niczego nie podaje :DD mówię o pewniakach. dział jest i na tym koniec :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 ja na dzis postawie Zabaleta-Labadze 1 1.4 Koubek-Ram.Hidalgo 1 1.67 NY.Yankes-Detroit 1 1.5 Argentyna-Ekwador 1 1.45 AKO: 5.08 Stawka: 100 zl EWK: 457.2 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 7 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 te spotkania wydaja sie dobre nie chce krakac ale wydaje mi sie ze cos nie wejdzie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 na dzisiaj zagram takie typy raczej pewne troche duzo ale powinno siasc Federer-Karlovic 1 1.12 Inter Turku-Jaro 1 1.45 Rovaniemi-HJK Hel. 02 1.13 jaja sobie z powarznych ludzi robia Tajlandia-Kuba 2 1.16 Rosja-Polska 1 1.31 Garcia Lop.-Serra 1 1.4 Hammarby-Helsingborg 10 1.16 Orebro-IFK Goteb. 02 1.36 AKO: 6.16 Stawka: 30 zl EWK: 166.32 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiaczek007 Napisano 8 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 carlos widac ze jestes przy kasie ale ten kuponik za 100 ci nie wszedł współczuje wiem co to znaczy przegrac stówke a ten za 30 dychy hmmmm typy poprawne zobaczymy Pozdro :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listek Napisano 8 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 Mecze ogolnie fajne , sporo podpartych , wysoka stawka , wysoka mozliwa wygrana jest ok, mam nadzieje ze dzis obejdzie sie bez sprzedanych spotkan i nie powtorzy sie zbytnio sytuacja w lidze szwedzkiej z wczoraj - 4 mecze - 4 remisy :shock: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 Argentyna-Meksyk 1 1.7 Kuba-Chiny 1.41 AKO: 2.40 Stawka: 500 zl EWK: 1080 zl dla odwarznych lub chcacych podbic kurs Polska-Francja 2 1.8 rownierz powinno wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 :O Carlos Kuba i Chiny to jest pewny mecz ale ta argentyna ajaj tutaj bym dal x2 //uzasadniajcie przemyślenia, pisanie by pisać bez sensu !! // chyba trzeba będzie zacząć dawać ostrzeżenia, piszcie takie badziewia w działach z dyscypliną a nie z typami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 chcieliscie dowodow to macie Schuttler-Andreev 2 1.86 Popp-Saulnier 1 1.61 Rusedski-Dupuis 1 1.53 AKO: 4.58 Stawka : 100 zl EWK: 412.2 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listek Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 Nie powiedzialbym ze mecz Kuba-Chiny jest od razu taki pewny, chinczycy tez cos tam potrafia, wczoraj Polacy tez byli pewniakami czyz nie? W koncu grali z rezerwami Francji, na wlasnym boisku ... no i dostali baty 3:1, Argentyna - tam nic nie jest pewne, Copa America i te ich kraje amerykanskie to jest wielka czarna magia, a co do meczu Polska - Francja, zazwyczaj dziela sie ekipy punktami, wiec mysle ze dzis Polacy juz nie popelnia bldow z meczu wczorajszego i ograj te rezerwy, bo przeciez wiemy ze stac ich na dobra gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 listek kuba w pierwszym meczu wygrala 3:1 i takze w ostatnim meczu towarzyskim wygrali 3;0 z chinolami wiec wydaje mi sie ze jest to pewne .. zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 nie to nie ja wam nie karze przecierz grac tych typow macie lepsze to sie nimi podzielcie i se je grajcie ja uwarzam ze te sa dobre i juz na kase tez nie narzekam i uwierz mi 500 zl to nie sa zadne pieniadze dla takiego gracza jak ja zycze wam powodzenia i udanych typow aha a co ortografie to nie zwracam na to uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 tak jak pisalem Francja wygrala rownierz 2 mecz z polakami cieniasami Andreev rownierz wygral Send, lisek i cero macie jeszcze jakies pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listek Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 Uwarzaj bo cie duma zje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 carlos ja nie mowilem nic na temat tych spotkan ktore wymieniles tylko na temat argentyny i meksyku !!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 a na dzis zagram Hacken-Br.Sztokholm 1 1.55 USA-Polska 10 1.15 Mariehamn-PP Tampare 10 1.19 AKO: 2.12 Stawka: 100 zl EWK: 190.8 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 tacy madzrzy bylicie .. smialiscie sie ze mnie itp. a mexyk wygral 1:0 !! !! !! haha //uzasadniajcie przemyślenia, pisanie by pisać bez sensu !! // chyba trzeba będzie zacząć dawać ostrzeżenia, piszcie takie badziewia w działach z dyscypliną a nie z typami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 ale tenis mi siadl i wyszedlem prawie na 0 ale gratuluje twojego typu na ten mecz X2 by wszedl i ja nikogo od mondrali czy innych nie wyzywam tak apropo mam nadzieje ze sie jednak dogadamy bo nie wiem czemu ale odnosze wrazenie ze nie przepadaja co niektozy tutaj za mna nie wiem moze dlatego ze nie jestem polakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 ja nawet nie wiedzialem zes ty nie polak ! KOPEREK to nie chodzi o to ze nie lubie go za to ze mu sie powodzi .. wlasnie podziwiam go ze tyle kasy zaarobil .. ale ja bylem przekoany na ten mexyk a kazdy mi wpajal co innego no lae dobra.. jesli cie carlos urazilem to wielkie sory :DD //uzasadniajcie przemyślenia, pisanie by pisać bez sensu !! // chyba trzeba będzie zacząć dawać ostrzeżenia, piszcie takie badziewia w działach z dyscypliną a nie z typami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 kolejny kupon do przodu moze nie duza wygrana ale zawsze cos Hacken-Br.Sztokholm 1 1.55 USA-Polska 10 1.15 Mariehamn-PP Tampare 10 1.19 AKO: 2.12 Stawka: 100 zl EWK: 190.8 zl :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sammer Napisano 12 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 no dobry kupon ale ja postawilem tak cska1,sttutgartx2,cork1x usa1x za 50dych wygrana ponad 100zl. moze malo ale cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 z braku ciekawych meczy postawie kupon na 2 dni (13-14 lipiec) Austria-Admira 1 1.46 - Austria zadko przegrywa na wlasnym boisku zas Admira w ostatnim sezonie na 18 meczy rezegranych na wyjezdzie wygrala tylko 2 do tego Austria musi odbic sobie ostatni sezon w ktorym przegrala lige i puchar Austria wygra wysoko mozna nawet pokusic sie o fa+2 Meksyk-Ekwador 1 1.61 - Meksyk po ostatniej wygranej z Argentyna pokazal ze potrafi grac w pilke do tego wcale nie jest pewny awansu poniewarz jak przegra to raczej odpada bedzie chcial wygrac i wyjsc z 1 miejsca a Ekwador nie jest w stanie mu w tym przeszkodzic Argentyna-Urugwaj 1 1.73 - Argentyna jesli nie wygra tego meczu to nie wyjdzie z grupy nawet remis jej nie ratuje mysle ze taki komentarz wystarczy AKO: 4.07 Stawka: 100 zl EWK: 366.3 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2004 Meksyk-Ekwador 1 1.61 :DD 2:1 Argentyna-Urugwaj 1 1.73 :DD 4:2 jeszcze tylko Austria-Admira 1 1.46 :DD 2:1 i wygrałem 366 zl :DD :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARLOS Napisano 15 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2004 po wczorajszej dosc sporej wygranej dzis zagram A.Martin-Luczak 1 1.35 tenis Amersfoort-M B.Bystrica-K.Agdam 1 1.31 UEFA Marsaxl.-Ajadovsc. 2 1.65 UEFA Valkeak.-E.Ettel. 1 1.05 UEFA B68 Toftir-Ventsp. 2 1.55 UEFA AKO: 4.75 Stawka: 100 zl EWK: 427.5 zl są to ostatnie moje typy w te wakacje poniewarz jutro wyjerzdzam wydac zarobione pieniadze i do 2 sierpnia spotkac mnie bedzie mozna tylko w Tunezji a z tamtad odrazu jade do siebie czyli do Barcelony i wroce dopiero 25 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi