Gość Levy666 Napisano 24 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2007 Coś ci Levy nie pasuje ? Nie udawaj cwaniaka przez neta Nie chcialem cie w zaden sposob obrazic poprostu chcialem zauwazyc ze istnieje taki wyraz jak żad . Ale jak ktos poczucia humoru nie ma to nie moja wina ... W dalsze dyskusje sie z toba nie wdaje wiec tyle odemnie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 26 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2007 ku**a ed sie znowu najebał i na 12h do roboty a ku**a rano wrocilem z doby do ch**a ROBOCOP [ Komentarz dodany przez: Skywalker: 2007-06-26, 18:27 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 30 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2007 on by cię podmuchem powalił <= :lol: masz chociaz 14 lat ? Czyli masz na myśli nie mycie zębów tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milek45 Napisano 30 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 30 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 30 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2007 Dzisiaj mialem wyjatkowy zapach z ust po calonocnym balu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AllenIverson Napisano 30 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2007 Dzień jak codzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 30 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2007 Persiu,mistrzowski avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2007 Ano Ale kurcze Massa pechowo przegral znowu musze w jakims turnieju wejsc na FT Ale Robert dobry wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2007 pierwszy raz sie zdarzyło że ten co zdobył Pole Positon nie wygrał wyścigu a ja k***a stawiałem na Masse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2007 szczurek ty swoją drogą też masz fajny avatar jakiś taki chudy jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2007 mały i chudy = szczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2007 Jeszcze na ostatnim pit stopie Fina tankowali bodajze 7.5s, a Masse 9s. Bodajze dwa okrazenia roznicy byly, wiec 1.5s gorszy wynik za duzo....kurcze szkoda... ALe jak to mowie "zycie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumar Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2007 Robert Kur-wica Teraz kazdy polak to spec od F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2007 Teraz kazdy polak to spec od F1. Proste.... Powiedz mi jak wygladala sytuacja z innymi dyscyplinami sportu: - Skoki narciarskie - plywania - siatkowka - pilka reczna -......itd Potrzeba tylko sukcesow, aby cos ruszylo w danej dyscyplinie,.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2007 O przepraszam bardzo,ja siatkówką interesuje się od dobrych 5 lat i bardzo wkurza mnie takie gadanie ogólnikowe:"Przyszły sukcesy to każdy spec od siatki",pamiętam tych samych ludzi pod wodzą Ireneusza Mazura czy Waldemara Wspaniałego,pamietam jak przegrywalismy "wygrane" mecze,jak mówiono na nas,że nie mamy mentalności zwyciężców,teraz jest odwrotnie,tą mentalność posiadamy.A wszystko przez Raula Lozano,gdyby nie on nie byłoby 2 miejsca na MS,nie byloby takiej druzyny.Umiejetnosci mielismy zawsze ale problem siedzial w psychice,przychodzily duze imprezy i zajmowalismy 5 miejsca,potrafilismy wygrywac tylko pojedyncze mecze z najlepszymi.Nie wiem po co to pisze ale wydaje mi sie że rodzi się nam potęga siatkarska na miarę drużyny wielkiego Huberta Wagnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2007 ale problem siedzial w psychice Problem siedział w tym, że nasza polska myśl trenerska jest beznadziejna.... Przyszedł koleś obyty z tym, jak się gra na zachodzie i efekty odrazu widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2007 podobnie w piłce gdyby nie ta ostatnia porażka z Armenia byśmy już byli 1 nogą w ME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2007 niedobry Wimbledon,niedobra pogoda w Londynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumar Napisano 6 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 skurywsyny jebane rumuny PIERDOLONY Otelul SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! SKURWYSYNY !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumar Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 Walić zasranca ktory wywalił mnie z tura bo mu mega-picem karta do koloru na riverze doszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 Walić zasranca ktory wywalił mnie z tura bo mu mega-picem karta do koloru na riverze doszła Niech zgadnę: sieć B2B? Legendarny "killing river" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2007 Nie, BM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 8 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2007 je**ć sieć B2B! Kur*** na turnie i rivierze gociowi dochodzą dwa kolory w tym jeden as... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 8 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2007 i chuI gorsze rzeczy widziołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 8 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2007 Jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi