Munez Napisano 31 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2008 Z tego co wiem to Goal 3! ma wyjść na początku 2009r. więc jeszcze troche czasu pozostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 31 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2008 Gol III ma być w 2009 roku dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 1 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2008 Polecam "Teorie Chaosu" jak ktos lubi zyciowki A Harold i Kumar 2 wymiataja. Dawno sie tak nie usmialem. A mialem wrazenie, ze to drugi odcinek tego serialu, nie czuje sie przerwy ogladajac oba filmy w duzym odstepie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Felon - świetny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Zajebisty - właśnie skończyłem oglądać - polecam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Felon - świetny film Chyba "Welon". Ortografia się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 handicap zacznij robić z siebie debila gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Felon - świetny film Chyba "Welon". Ortografia się kłania Szypii, dobrze napisał....z reszta ja od 3 dni chce zabrać się za ściąganie tego filmu....ale jakos tak nie chce mi sie.....ale zapowiada sie niezly filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Munez, ściągaj - nie pożałujesz niech mi ktoś poleci jeszcze jakiś 1 tak dobry filmik to daje pochwe Teraz biorę sie za ściąganie "The Bank Job" bo też ponoć dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Bank Job też dobry choć w takich angielskich szarych klimatach, no ale na faktach więc tak musiało być Z filmów co są na podobnym poziomie co felon to na pewno Plan doskonały( też napad na bank - zajebisty film), Królowie Ulic i Królestwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Bank Job też dobry choć w takich angielskich szarych klimatach, no ale na faktach więc tak musiało być Z filmów co są na podobnym poziomie co felon to na pewno Plan doskonały( też napad na bank - zaje*** film), Królowie Ulic i Królestwo Plan doskonały jest wyjebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Bank Job też dobry choć w takich angielskich szarych klimatach, no ale na faktach więc tak musiało być Obejrzymy ocenimy Z filmów co są na podobnym poziomie co felon to na pewno Plan doskonały( też napad na bank - zaje*** film), Widziałem Królowie Ulic Też - wypas i Królestwo Najsłabszy z całej trójki która wymieniłeś ale też daje rade Oj chyba za dużo juz zdołałem widzieć edit: widział ktoś taki polski film pt. "Szaleńcy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 trzaśnij świętych z bostonu jak jeszcze nie widziałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 A wiesz ,że raczej nie miałem okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 film jest przekozkiem must see! [ Komentarz dodany przez: Krzysiekow: 2008-08-03, 22:01 ] ołkej men Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 zapodajcie jeszcze kilka fajnych tytułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 No dawac,dawac,a moze jakies polskie filmy? Moga byc stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 A może "Kung Fu Panda" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 it stephen kinga-mega wygrzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Any Given Sunday :mrgreen: a i jeszcze Kraina Traw, może polecałem ale nie zaszkodzi przypomnieć tym co nie widzieli, konkretttttt jakich mało :mrgreen: aha film nie dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Rise of the footsoldier ostatnio obejrzałem, całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2008 W ogole te brytyjskie filmasy ostatnio modne ... "Rise of the Footsoldier" oraz "Outlaw" to perelki wsrod nich. Nie wiem czy ktos wspominal "Hancocka", definitywnie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2008 widziałem Czekam aż w końcu będzie dobra jakość batmana bo podobno film zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2008 niech mi ktoś poleci jeszcze jakiś 1 tak dobry filmik to daje pochwe Lets go to prison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 Polecam "Teorie Chaosu" jak ktos lubi zyciowki wypasiony film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2008 "Wanted" - dobry film, a efekty specjalne po prostu miażdżą Plus Angelina Jolie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2008 Efekt Motyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2008 Efekt Motyla ja się wynudziłem oglądając to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2008 moda na sukces odcinek 2958 ogladaliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2008 to nie jest film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi