Gość fririm Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2013 uwielbiam rockiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2013 ostatnio trochę oglądałem oceny wg mnie, może ktoś coś nie oglądał bo nie są to raczej nowości tylko zaległości ocena 7 to u mnie znaczy, ze do obejrzenia niżej to juz mi cos nie pasowalo Poradnik pozytywnego myślenia (2012) 8/10 Gniew tytanów (2012) 6/10 Idiokracja (2006) 4/10 Słodki drań (1999) 6/10 Rzeź (2011) 7/10 Zabić prezydenta (2004) 7/10 Kontakt (1997) 7/10 to chyba ze 100razy w tv było Notorious (2009) 7/10 Pif-Paf! Jesteś trup! (2002) 9/10 K-PAX (2001) 8/10 21 gramów (2003) 7/10 12 małp (1995) 8/10 Gra (1997) 8/10 Gorączka (1995) 8/10 Alpha Dog (2006) 8/10 Tożsamość (2003) 7/10 Bez reguł (2010) 8/10 Numer 23 (2007) 6/10 John Carter (2012) 5/10 Skyfall (2012) 7/10 Przed egzekucją (1995) 7/10 Mroczny Rycerz powstaje (2012) 7/10 Chained (2012) 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2013 Gra o Tron odcinek 4 - wreszcie na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2013 Stop Loss 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GrzechuRDT Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2013 Hannah montana film - bardzo fajne, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2013 W Gadańcu posty się nie zliczają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2013 Demony Da Vinci - zapowiada się ciekawie, zobaczymy co dalej. Polecam jeśli kogoś ciekawią takie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2013 Znacie stronki skąd można zassać koncerty/występy blu ray ? tylko nie torrenty JB na BR wyszło jakby ktoś szukał http://darkwarez.pl/forum/post-29564072.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2013 http://www.filmweb.pl/film/Oczy+Julii-2010-547450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painter Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2013 Polecam serial OZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidekZKS Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2013 Znam kilka filmów wartych uwagi "Jeniec, tak daleko jak nogi poniosą" "2012" "Wysoka fala" A co do seriali, to oczywiście "Daleko od Noszy" z Doktorem Kidlerem na czele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2013 Drogówka dobry polski film polecam moja ocena 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2013 @up Potwierdzam, ogladalem w niedziele. Spodziewalem sie zwyklej podsmiechujki w stylu "Wesela" ale zdziwilem sie i jednoczesniej duzo bardziej mi przypasowal taki film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2013 Hazardziści bo każdy z nas może sie wjebać jak Robal cos starszego w temacie forum 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2013 Podwójna gra tez o hazardzie 7/10 Kontrabanda film akcji nawet spoko 7/10 Snabba Cash II rozczarowanie tyle czekałem na napisy a tu zero rewelacji 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2013 dla fanów Jasona Stathama Parker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafalm88 Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 Ten nowy Hannibal całkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 ostatnio coś sporo rodzimej produkcji wpada w oko Układ zamknięty(2013) Thriller 8/10 Sęp(2012) Thriller 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2013 Bates Motel -> http://www.filmweb.pl/serial/Bates+Motel-2013-661871 wczoraj obejrzalem 4 odcinki, warty uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Goddamn Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2013 Polecam seriale : - The Killing - Różowe lata 70-te - The Big Bang Theory - How I Met Your Mother Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2013 Hannibal serial bez rewelacji troche nawet nudny jedynie fajnie to są pokrojone ciała 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2013 Touch - serial Martin Bohm (Kiefer Sutherland) stracił żonę po zamachu 11 września 2001 roku. Samotnie wychowuje swojego 11-letniego autystycznego syna. Brak możliwości porozumiewania się oraz ciągłe problemy z Jackiem doprowadzają do wizyt opieki społecznej oraz odebrania syna Martinowi. Ojciec wraz z pracownicą opieki zauważa, że syn za pomocą liczb próbuje się z nim porozumieć i przekazać mu informacje. Jack (David Mazouz) dostrzega pewne wzorce, które pozwalają mu przewidzieć nadchodzące wydarzenia. Jestem po pierwszym sezonie, bardzo fajnie mi "podszedl". Polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2013 Touch - serial Martin Bohm (Kiefer Sutherland) stracił żonę po zamachu 11 września 2001 roku. Samotnie wychowuje swojego 11-letniego autystycznego syna. Brak możliwości porozumiewania się oraz ciągłe problemy z Jackiem doprowadzają do wizyt opieki społecznej oraz odebrania syna Martinowi. Ojciec wraz z pracownicą opieki zauważa, że syn za pomocą liczb próbuje się z nim porozumieć i przekazać mu informacje. Jack (David Mazouz) dostrzega pewne wzorce, które pozwalają mu przewidzieć nadchodzące wydarzenia. Jestem po pierwszym sezonie, bardzo fajnie mi "podszedl". Polecam ! Ja oglądam go od początku na bieżąco, z początku wszyscy uważali, że to niewypał ale mnie się podoba. Bardzo fajny i luźny serial w porównaniu do tych wszystkich, w których jest od groma akcji i przemocy. W drugim sezonie można zauważyć małe naciąganie, że wszyscy wierzą w historię Martina jednak nie przeszkadza to aż tak bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2013 Pamiętnik (2004) - Jeden z najlepszych filmów o miłości jaki widziałem. Nie taki typowy amerykański, fabuła fajnie się ciągnie, co prawda niektóre rzeczy można łatwo przewidzieć, ale pomimo tego człowiek cieszy się, że właśnie tak jest prowadzony wątek. Nie zaskakuje, a jednak jest to fajne uczucie. Idealny do obejrzenie z dziewczyną, ale nie w tym sensie, że po 10 minutach skończyć oglądać Jeżeli, ktoś ma ochotę na coś takiego, to polecam, bo warto. Swoją drogą wielu już pewnie widziało, ale jak ktoś nie widział i ma ochotę na taki schemat wieczorny, tak jak mnie dzisiaj coś natchnęło, to jest idealny film Bardzo fajnie dobrani aktorzy, szczególnie postać Allie i Noaha Fabuła w skrócie, to piękna miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2013 Ja oglądam go od początku na bieżąco, z początku wszyscy uważali, że to niewypał ale mnie się podoba. Bardzo fajny i luźny serial w porównaniu do tych wszystkich, w których jest od groma akcji i przemocy. W drugim sezonie można zauważyć małe naciąganie, że wszyscy wierzą w historię Martina jednak nie przeszkadza to aż tak bardzo. Zakończenie słabe, trochę na siłę, naciągane, ale pierwszy sezon jak dla mnie wymiatał, drugi słabszy, ale ogółem dobry serial, dla mnie do sesji był ok Jest potencjał w tym serialu ==== Bates Motel Kilka miesięcy po śmierci męża do małego miasteczka w Kalifornii, sprowadza się Norma Bates (Vera Farmiga) z synem Normanem (Freddie Highmore). Kobieta kupuje położony na przedmieściach stary motel i zmienia jego nazwę na Bates Motel. Ma nadzieję przywrócić mu jego dawną świetność. Nie zraża się plotkami o budowie obwodnicy miasteczka oraz pogróżkami dawnego właściciela motelu, Keitha Summersa (W. Earl Brown). Sama wprowadza się do położonego nieopodal domu. Matka z synem zaczynają zapoznawać się z mieszkańcami miasteczka oraz ich życiem. Większość osób zamieszkujących miasto ma do nich pozytywny stosunek. Wyjątkiem jest szeryf Alex Romero (Nestor Carbonnel), którego dręczy przeczucie, że pojawienie się tej dwójki w jego rewirze oznacza kłopoty. Normę i Normana łączą skomplikowane relacje, matka jest nadopiekuńcza, co wywołuje u syna agresje, a z czasem w chłopcu zaczynają budzić się mordercze skłonności... Niedawno skończył się pierwszy sezon 10 - odcinkowy, ale na 100% będzie już drugi, obejrzałem dopiero 4 odcinki i zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 RED, przyjemny film z Willis'em i Freeman'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi21 Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 ja polecam kazdemu serial Mentalista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 ja polecam kazdemu serial Mentalista Chyba każdy tutaj go ogląda (prawie) AWAKE - SERIAL, I sezon 13 odcinków, nie wiem czy powstanie drugi, na razie jestem w trakcie oglądania, 4 odcinki, nie jest tak źle, dla pokerzystów do sesji jest w porządku...serial mi podszedł ze względu na fabułę, główny bohater żyje w dwóch światach - "normalny" świat i we śnie Detektyw Michael Britten (Jason Isaacs) powrócił do pracy po wypadku samochodowym, w którym brali udział również jego żona Hannah (Laura Allen) i jego syn Rex (Dylan Minnette). Po wypadku Britten odkrywa, że za każdym razem kiedy idzie spać, przełącza się pomiędzy dwoma rzeczywistościami. W pierwszej jego żona zginęła w katastrofie, a w drugiej umarł jego syn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 Skoro mowa o serialach, to faktycznie Mentaliste ogląda pewnie 90% osób odwiedzających ten temat. Jeśli nikt nie miał okazji oglądać serialu House of Lies - to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 Kocha, lubi, szanuje (2011) 8/10 Pół na pół (2011) 7/10 Geneza planety małp (2011) 7/10 Z dystansu (2011) 7/10 Everything Must Go (2010) 6/10 Lot (2012) 7/10 Dom snów (2011) 6/10 kazdy do obejrzenia w wolnej chwili polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi