ZIELEmale Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2013 Oglądałem iLL manors i polecam dzifki, koks, mudzyny, szczelanie i rapsy 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2013 Oglądałem iLL manors i polecam dzifki, koks, mudzyny, szczelanie i rapsy 8/10 to już wiem, czemu ziele poleca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2013 dobre brytolskie kino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 Panowie sprawa jest, ogląda ktoś seriale online? Moja ulubiona stronka zalukaj.tv coś szwankuje od 2 dni. Oczywiście ogarniałem inne... Jakieś filmy online coś w tym stylu, z 10 takich, ale sa gówniane limity. Ma ktoś coś sprawdzonego co hula ładnie? Uprzedzam pytania i rady, tak mogę ściągnąć, ale tak mi wygodniej tj. oglądać online. Także jak by ktoś miał jakąś fajną stronkę, to bym bardzo poprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 Panowie sprawa jest, ogląda ktoś seriale online? Seriale oglądam na tej stronie http://iitv.info/, jeżeli masz zmienne IP to masz za darmo, a tak to 10zł na miesiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszykarz1908 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 Ja wolę oglądać filmy w kinie. Najlepiej 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 wez idz do kina pisal glupoty.... pershing za co tam 10zł sie placi ?? ja ogladam za friko bez zmiany ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 wez idz do kina pisal glupoty.... pershing za co tam 10zł sie placi ?? ja ogladam za friko bez zmiany ip Ja tam wczoraj oglądałem i nie mam zmiennego ip, to nawet odcinka nie obejrzałem do końca, limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 tam klikasz nizej Zobacz linki do pozostałych hostingów i chyba raz tylko nie moglem obejrzec serialu jak był nowy odcinek i jeden host megavideło bo juz cos wczensiej widzialem na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 tam klikasz nizej Zobacz linki do pozostałych hostingów i chyba raz tylko nie moglem obejrzec serialu jak był nowy odcinek i jeden host megavideło bo juz cos wczensiej widzialem na tym ale chyba jak te nowe odcinki są, to do wszystkich nie ma napisów, tylko do tego pierwszego są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2013 Potrzeba mi filmy z 40sekundy i 2:00 co to moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2013 House of Cards Mega serial, zupełnie inny niż reszta amerykańskich produkcji. Nigdy nie został pokazany w TV. Opowiada o senatorze Franku Underwoodzie, który jest nieobliczany. Praktycznie nie ma zabójstw jak w większości tego typu produkcjach, masa psychologi i dużo rożnych "gierek". Po paru odcinkach jestem, ale daje rade zdecydowanie, oby tak dalej Polecam Jak na razie: 13 odcinków - 1 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateo949 Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2013 polecam film tedd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2013 Ma-i We-i Dramat, Wojenny (2011) http://www.filmweb.pl/film/Ma-i+We-i-2011-562718 Zdecydowanie na tak Świetna fabuła, efekty specjalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gigs79 Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2013 polecam polski film "wszystko będzie dobrze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmi Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2013 jakie polecacie filmy z 2013r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2013 Game Of Thrones Season 3: Trailer Khaleesi http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RzI9v_B4sxw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2013 Serial spoko, ale ja to czekam na nastepna ksiazke. Co w tej grze sie bedzie działo to głowa mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2013 Game Of Thrones Season 3 czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2013 https://www.youtube.com/watch?v=C1pbtBX9Kok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mcmoney4 Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2013 Polecam wszystkie cześci filmu "Droga bez powrotu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2013 Polecam wszystkie cześci filmu "Droga bez powrotu" Ja nie polecam, dla mnie "amerykańskość" całkowicie przesadzona, ale jak kto lubi, do piwa w sumie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2013 Pif-Paf! Jesteś trup! 9/10 http://www.filmweb.pl/film/Pif-Paf!+Jeste%C5%9B+trup!-2002-143194 dobre video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2013 Szturm(2010) Film oparty na wydarzeniach, które miały miejsce w 1994 roku. Czterech członków Zbrojnej Grupy Islamskiej porywa samolot, na pokładzie którego znajduje się 200 pasażerów. Do akcji wkracza francuska jednostka specjalna, która zamierza uwolnić zakładników. Zdecydowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2013 nieletni / pełnoletni (2013) http://www.filmweb.pl/film/nieletni+++pe%C5%82noletni-2013-627511 Jeff Chang jest wzorowym uczniem. Szykuje się do najważniejszego dnia w życiu... Nieudany skok z balkonu do basenu, ucieczka przed napalonymi nastolatkami z kijami baseballowymi i sprint po dachach samochodów w bikini z pluszowym misiem w... a do tego żubr na zebrze. Tysiące siniaków, setki śladów damskiej szminki na ciele i potworny kac, a za dwie godziny egzamin do najbardziej prestiżowej szkoły... To wszystko nie tak miało wyglądać. Jak dla mnie dobry coś w stylu American Pie Ale zależy jakie kto ma poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KWtazion Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Abominable Snowman(2013) Horror, Science Fiction 1992 rok. Grupa pod wodzą Jacka Tannera wspina się na szczyt Glacier Peak w Górach Kaskadowych. Gdy są już blisko celu, znikają bez śladu. Kilkanaście lat później syn Jacka, Brian, komandos amerykańskich sił specjalnych, próbuje poznać prawdę na temat zniknięcia ojca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Jeżeli ktoś kto ogląda dużo seriali ma problem z ogarnięciem jaki ostatni widział odcinek, kiedy następny etc. to naprawdę polecam stronkę: http://www.episodecalendar.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adhd Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2013 a ma moze ktos stronke gdzie jest juz film drogowka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zabbijaka Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2013 Polecam stronke kinomaniaka,duzo filmow bez limitow ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi