MoneyMaker Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2018 Witam Chciałbym wymienić się bon 8 euro do bet-at-home za 25 zł na Skrill. Niestety mam zablokowane konto na bahu. Propozycję kieruję do osób, które mają co najmniej 100 postów na forum. Jeżeli tego typu wymiany są zabronione to proszę o usunięcie mojego posta. Link do regulaminu forum mi nie działa => https://obstawianie.com/cp/2-regulamin/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2018 mam karty zawodników Kaiserslautern 2003/2004 oraz 2004/2005 z podpisami . 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2018 (edytowane) Szkoda że nie skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem z sezonu 97/98 dla przypomnienia: Renke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. I jeszcze Ballack. Edytowane 6 Luty 2018 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2018 podbij do Hajty moze kupi 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2018 2 minuty temu, ŻYLETA napisał: podbij do Hajty moze kupi Hajto kupuje tylko fajki 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2018 Kosowski tam jest , może go zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2018 Sprzedam 25 dolarów na PS za 80PLN na skril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2018 sprzedam książke Lechrumski Mental Edge za 50zł chodzi po 89 z oficjalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmudek Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2018 Mam na sprzedaż koszulkę z autografem Kamila Stocha jak ktoś chętny zapraszam na PW cena 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hutnik14 Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2018 Sprzedam Laptop Samsung RV520, parametry: Samsung RV520 System operacyjny : Windows 7 oryginalny, 64-bitowy Procesor : Intel® Core™ i5 -2540M 2.60GHz Pamięć RAM: 8GB Karta graficzna : NVIDIA GeForce GT 520M 1GB Dysk SSD: 240 GB Dysk magnetyczny: 1TB Zasilacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 Posiadam 3 letnią licencję ważną do 12 czerwca 2012 roku na serwer VPN [CyberGhost] mam potwierdzenie zakupu, są 2 wolne miejsca na 2 urządzenia na Windows IOS albo Android ,Chętnych prosze o zapytania ; kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielnia Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2018 BON DO BET-AT-HOME Witam, chciałbym kupić bon do bet-at-home za 20 zł lub 10 zł. Płatność przez Paypal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahaLG Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2018 W tym turnieju gadget freeroll zajałem 8 miejsce i wygrałem "Klawiatura i Mysz Logitech MK850". moze ktoś jest zainteresowany odkupieniem tego ode mnie po dobrej cenie? Ja niedawno kupiłem sobie nowy sprzęt. https://www.euro.com.pl/zestaw-mysz-i-klawiatura/logitech-mk850-performance.bhtml?gclid=CjwKCAjw7vraBRBbEiwA4WBOn1zQXGUHifndLwkulAX-KZ7fqbQYjOb1mXa61oN6TfGsXKCUB3xjYRoChe8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CNKnuu_gxtwCFc6NGAodTfACUg Jak ktoś będzie zainteresowany to priv i wtedy dodam ofertę np. na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2018 @sahaLG ile chcesz za to? dasz coś promocyjnie to byłoby na konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahaLG Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2018 @pershing napisałem ci priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ted15 Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2018 (edytowane) Robiłem porządki w szafie i wykopalem oryginalnego Windowsa Vista Premium, z możliwością upgrade do 7. Wszystko jak na zdjęciach, wystawiłem na olx ale daje też tutaj bo może ktoś zaproponuje dobra cene w dobie zanikajacych źródeł pobierania Przy cenach rynkowych jakie widziałem 70-80 to świetna cena PS. Mam jeszcze te 3 gry myślę że po te 10-15 zł może ktoś się skusi za nie. Edytowane 6 Wrzesień 2018 przez ted15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wtr Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2018 Sprzedam za 30zł Skrill 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wtr Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2018 Oferta wciąż aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2018 zamienię się bonami do Bet-at-home. posiadam 20 zl najnowsza kampania ☺☺☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2018 W dniu 16.09.2018 o 08:28, Smerfetka napisał: zamienię się bonami do Bet-at-home. posiadam 20 zl najnowsza kampania ☺☺☺ podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wtr Napisano 24 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2018 (edytowane) Mam do sprzedania konto steam. Wszystkie gry dopisane do tego konta można zobaczyć na screenach. W ekwipunku znajduje się tegoroczny zestaw pamiątkowy warty ok. 50 zł. Konto nigdy nie banowane. 1260h w cs go Cena 200zł do negocjacji. Płatność przelewem lub Skrill. Screen1 Screen2 Screen3 Screen4 VAC Edytowane 24 Wrzesień 2018 przez Wtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidp44 Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2018 (edytowane) Cześć. Jest ktoś zainteresowany piłką TELSTAR 18? Oryginał, nie replika czy inny glinder. Nowa, nieużywana z naklejkami w tekturowym oryginalnym pudełku Czekam na propozycje. Aha, do tego piłka forBET - ta stylizowana na starą, brązowa. Edytowane 16 Październik 2018 przez dawidp44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidp44 Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2018 No to jeszcze coś takiego. Cena to 180zł. W sklepie o wiele więcej. W sumie cena może obejmować koszt wysyłki. Zatem z dostawą do domu 180 zeta https://www.olx.pl/oferta/plecak-predator-15-6-acer-predator-gaming-rolltop-backpack-CID99-IDvZhny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2018 Sprzedam dostęp do kanałów Polsat Sport Premium w serwisie ipla.tv do końca sezonu Ligi Mistrzów w sezonie 2018/2019. Mecze można oglądać na kompie , tv i mobilnie. Ceny według Polsatu to 40 zł za dostęp na 7 dni i 360 zł za dostęp na cały sezon. Ja czekam na Wasze propozycje po dogadaniu wymieniamy się Ty mi kasę ja Tobie kod którym aktywujesz sobie dostęp do wyżej wymienionych kanałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wtr Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2018 1.Nazwa przedmiotu : Konto Steam 2.Opis przedmiotu : Konto 2k9, Brak blokad Vac na koncie. Na koncie znajduje się 101 gier. 3.Zdjęcia : http://steamcommunity.com/id/wtro 4.Kontakt : PW 5.Cena : 100 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew mBank/BZWBK, Skrill lub PSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derke86 Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2018 zamienie sie bonem do baha 20zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 22 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2018 Sprzedam bon bet-at-home z kampanii 9 listopada 2015. Kupiłem przed chwila na Allegro i choć byłem przekonany, ze mogę użyć, ostatecznie jest info ze wykorzystałem takowy. 10 euro sprzedam za 20 zł. Przelew millennium/transakcja na Allegro. Mogę dla potwierdzenia dać screeny ze automater wysyłał mi przed chwila kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidp44 Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2019 Sprzedam Assassin's Creed Odyssey w formie klucza Uplay CENA 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2019 (edytowane) wymienie $ PS na przelew na skrilla Edytowane 28 Styczeń 2019 przez Why Duck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2019 48 minut temu, Why Duck? napisał: wymienie $ PS na przelew na skrilla czytałem na sb że chcesz z eco na skirlla, więc zakup na eco vitrual card. następnie wybierz opcję Skrill wpłata kartą kredytową i wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi