Skocz do zawartości

Sprzedam/Kupię/Zamienię

mario91

Rekomendowane odpowiedzi

sprzedam playstation 3 slim 320 gb stan bdb, 2 pady oryginalne czarny i czerwony, pelne okablowanie + hdmi do tego 7 gier - god of war 3, max payne 3, far cry 3, fifa15,fifa 13, call of duty modern warfare, gta 4, z cena na pewno sie dogadamy. PW

Edytowane przez gandzioorek

Siemka. Mam piłkę Zaksy z podpisami. Ile mógłbym chcieć kasy za takie coś? Nie pisać mnie tylko, że 1 zeta bo sama czysta gała warta jest 75zł :D w sklepie Zaksy. Gdzie ewentualnie się z tym ogłosić żeby to szybko opchnąć?

http://pokazywarka.pl/qnirk1/

Edytowane przez dawidp44

Samsung Galaxy J7 2016 Czarny Okazja 850 zl zakupiony 3.03.2017 w Play gwarancja 24- miechy chodzą po 1000-1100

który ma troche wygranej kasy? :D sprzedany :D

Edytowane przez sowaa

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Witam, mam do sprzedania system na zakłady bukmacherskie, który daje 100% pewności na wygraną. Jest to system skierowany do osób cierpliwych i z nakładem finansowym. Wiem, że wielu wyda się to nie możliwe, ale takie coś istnieje. Ktoś zapyta dlaczego sam nie grasz? Dlatego, że zostałem zablokowany. Zapewne ten post też zostanie usunięty. Po więcej info zapraszam na priv albo najlepiej drogą mejlową piswasrucha@gmail.com a do administratorów: jeżeli mój post jest nie zgodny z polityką waszego forum to proszę o usunięcie.

Witam, mam do sprzedania system na zakłady bukmacherskie, który daje 100% pewności na wygraną. Jest to system skierowany do osób cierpliwych i z nakładem finansowym. Wiem, że wielu wyda się to nie możliwe, ale takie coś istnieje. Ktoś zapyta dlaczego sam nie grasz? Dlatego, że zostałem zablokowany. Zapewne ten post też zostanie usunięty. Po więcej info zapraszam na priv albo najlepiej drogą mejlową piswasrucha@gmail.com a do administratorów: jeżeli mój post jest nie zgodny z polityką waszego forum to proszę o usunięcie.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...