Skocz do zawartości

Sprzedam/Kupię/Zamienię

mario91

Rekomendowane odpowiedzi

1.Nazwa przedmiotu : Białko KFD

2.Opis przedmiotu : Trzy worki białka kfd + shaker(2x wanilia, czekolada)

3.Zdjęcia : 128812615_1_644x461_bialko-kfd-3-750g2x-wanilia-czekolada-shaker-zagan.jpg

4.Kontakt : PW

5.Cena : 90 zł

6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew bankowy / paypal

Witam,

mam do sprzedania trzy worki białka KFD. Są jeszcze fabrycznie zapakowane, nic nie było otwierane. Białko jest bardzo smaczne czego możemy dowiedzieć się w internecie. Zależy mi, żeby sprzedać wszystkie trzy worki od razu, bo w innym wypadku to będą inne koszta. Do ceny nie jest doliczona wysyłka, bo to ustalam z klientem indywidualnie.

Sprzedam telefon Samsung Avila. Jest sprawny, ale dosyć porysany i poobijany, także dotyk słabo chodzi ale ogólnie działa. Telefon można kupić i podreperować lub po prostu wykorzystać na części. Dołączam ładowarkę, baterię, słuchawki i kabel USB. Wymienię go na bon do bet at home.

Myślę, że Bepe nie zaliczy tego jako handel, tylko wymianę :D

Mam bon Bet-at-home z kampanii grudniowej (5 euro). Chętnie się wymienię na jakiekolwiek z innej kampanii niż listopadowa i styczniowa. Może być też z innego pochodzenia, bądź voucher/bon do innego bukmachera.

Proszę o odzew w tym temacie, gdyż nie mogę wysyłać PW (z powodu małej ilości postów).

Mam bon Bet-at-home z kampanii grudniowej (5 euro). Chętnie się wymienię na jakiekolwiek z innej kampanii niż listopadowa i styczniowa. Może być też z innego pochodzenia, bądź voucher/bon do innego bukmachera.

Proszę o odzew w tym temacie, gdyż nie mogę wysyłać PW (z powodu małej ilości postów).

za ile go chcesz? nie mam z innej kampanii hm lub innych

mozesz mi go oddac za darmo bo i tak sie nikt nie wymieni :k:

Już za darmoszke lecę!

markoraul21, myślałem tylko o wymianie. Bo za piątaka to mi się nie chce nawet odsprzedawać.

No ja to mozna sie wymienic, dalbys dzisiaj ja tak kolo srody dam CI ok:> jak chcesz, no odsprzedawac nie ma co, jak chcesz, to pisz/;)

Na forum obowiązuje zakaz handlu bonami !!!

ile jeszcze mamy powtarzać? :fp:

No on chce sie wymienic bo z innej kampani skorzystal:)

Chodzi o wymianę, bo grudniową kampanię już mam wykorzystaną. To też zabronione?

PS - przed chwilą JokerPila mnie tu skierował zresztą...

Chodzi o wymianę, bo grudniową kampanię już mam wykorzystaną. To też zabronione?

PS - przed chwilą JokerPila mnie tu skierował zresztą...

przeczytaj dokładnie co napisałem na sb

x e i [Dzisiaj 20:31] JokerPila: kowal1992, jeszcze raz i masz zakaz pisania na Sb

ku**a mać, bony po 5zł na Allegro można dostać to napierdalacie jakby to były jakieś interesy życia...

co się ku**a dzieje, nie mogę nawet już spokojnie na to patrzeć, gdzie nie zajrze pier***nie o bonach

kur*** mać, bony po 5zł na Allegro można dostać to napierdalacie jakby to były jakieś interesy życia...

co się kur*** dzieje, nie mogę nawet już spokojnie na to patrzeć, gdzie nie zajrze pier*** o bonach

BON

[ Komentarz dodany przez: Chomik: 2014-03-03, 21:37 ]

BAN :bz:%-)

http://www.germano.com.pl/dyktafony/62-dyktafon-cyfrowy-olympus-vn-5500-.html

Taki oto dyktafonik OLYMPUSA mam do sprzedania (zdjęcie poglądowe). Używany. Cena do uzgodnienia pewnie bardziej na korzyść kupującego, bo zależy mi na czasie:)

Zapewne zły dział ale pragnę ostrzec wszystkich przed użytkownikiem pawlog123 - który po prostu naciągnął mnie na bon z Baha.

Mam nadzieje, że już gościu nikogo nie oszukasz i życzę Ci wszystkiego co najgorsze i żeby Cie piekło pochłonęło mały cwaniaczku,

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6c13e96b1d5e419.html

Zapewne zły dział ale pragnę ostrzec wszystkich przed użytkownikiem pawlog123 - który po prostu naciągnął mnie na bon z Baha.

Mam nadzieje, że już gościu nikogo nie oszukasz i życzę Ci wszystkiego co najgorsze i żeby Cie piekło pochłonęło mały cwaniaczku,

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6c13e96b1d5e419.html

haha ta jasne :) wykorzystales i teraz tniesz durnia i nie wiadomo kogo zgrywasz