Tonny Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2014 1.Nazwa przedmiotu : Białko KFD 2.Opis przedmiotu : Trzy worki białka kfd + shaker(2x wanilia, czekolada) 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : 90 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew bankowy / paypal Witam, mam do sprzedania trzy worki białka KFD. Są jeszcze fabrycznie zapakowane, nic nie było otwierane. Białko jest bardzo smaczne czego możemy dowiedzieć się w internecie. Zależy mi, żeby sprzedać wszystkie trzy worki od razu, bo w innym wypadku to będą inne koszta. Do ceny nie jest doliczona wysyłka, bo to ustalam z klientem indywidualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4wid4 Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2014 kupię po okazjonalnej cenie lub przyjmę za free gdyby ktoś miał nadmiar bon do bet-at-home pisać priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco ePe Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2014 kupię po okazjonalnej cenie lub przyjmę za free gdyby ktoś miał nadmiar bon do Bet-at-homepisać priv Na allegro masz bony już od 4,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2014 moja kolezanka ma na oddanie za grosze czapke BOSTON CELTICS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4wid4 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Sprzedam telefon Samsung Avila. Jest sprawny, ale dosyć porysany i poobijany, także dotyk słabo chodzi ale ogólnie działa. Telefon można kupić i podreperować lub po prostu wykorzystać na części. Dołączam ładowarkę, baterię, słuchawki i kabel USB. Wymienię go na bon do bet at home. Myślę, że Bepe nie zaliczy tego jako handel, tylko wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Mam bon Bet-at-home z kampanii grudniowej (5 euro). Chętnie się wymienię na jakiekolwiek z innej kampanii niż listopadowa i styczniowa. Może być też z innego pochodzenia, bądź voucher/bon do innego bukmachera. Proszę o odzew w tym temacie, gdyż nie mogę wysyłać PW (z powodu małej ilości postów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoraul21 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Mam bon Bet-at-home z kampanii grudniowej (5 euro). Chętnie się wymienię na jakiekolwiek z innej kampanii niż listopadowa i styczniowa. Może być też z innego pochodzenia, bądź voucher/bon do innego bukmachera. Proszę o odzew w tym temacie, gdyż nie mogę wysyłać PW (z powodu małej ilości postów). za ile go chcesz? nie mam z innej kampanii hm lub innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Mam bon Bet-at-home z kampanii grudniowej (5 euro). Chętnie się wymienię na jakiekolwiek z innej kampanii niż listopadowa i styczniowa. Może być też z innego pochodzenia, bądź voucher/bon do innego bukmachera. Proszę o odzew w tym temacie, gdyż nie mogę wysyłać PW (z powodu małej ilości postów). mozesz mi go oddac za darmo bo i tak sie nikt nie wymieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Już za darmoszke lecę! markoraul21, myślałem tylko o wymianie. Bo za piątaka to mi się nie chce nawet odsprzedawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Na forum obowiązuje zakaz handlu bonami !!! ile jeszcze mamy powtarzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoraul21 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Już za darmoszke lecę! markoraul21, myślałem tylko o wymianie. Bo za piątaka to mi się nie chce nawet odsprzedawać. No ja to mozna sie wymienic, dalbys dzisiaj ja tak kolo srody dam CI ok:> jak chcesz, no odsprzedawac nie ma co, jak chcesz, to pisz/;) Na forum obowiązuje zakaz handlu bonami !!! ile jeszcze mamy powtarzać? No on chce sie wymienic bo z innej kampani skorzystal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Na forum obowiązuje zakaz handlu bonami !!! ile jeszcze mamy powtarzać? Chodzi o wymianę, bo grudniową kampanię już mam wykorzystaną. To też zabronione? PS - przed chwilą JokerPila mnie tu skierował zresztą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 PS - przed chwilą JokerPila mnie tu skierował zresztą... Jak ze skierowaniem to można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Na forum obowiązuje zakaz handlu bonami !!! ile jeszcze mamy powtarzać? Chodzi o wymianę, bo grudniową kampanię już mam wykorzystaną. To też zabronione? PS - przed chwilą JokerPila mnie tu skierował zresztą... przeczytaj dokładnie co napisałem na sb x e i [Dzisiaj 20:31] JokerPila: kowal1992, jeszcze raz i masz zakaz pisania na Sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Sorry, to był bodaj MC. Ale skoro nawet wymiana zabroniona to spoko, nie ma problemu. Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoraul21 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 kowal1992, pisz markoraul@interia.pl jak coś Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 ku**a mać, bony po 5zł na Allegro można dostać to napierdalacie jakby to były jakieś interesy życia... co się ku**a dzieje, nie mogę nawet już spokojnie na to patrzeć, gdzie nie zajrze pier***nie o bonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 Mam do sprzedania nówkę nieśmiganą pościel Realu Madryt http://image.ceneo.pl/data/products/20149804/i-posciel-klubowa-real-madryt-biala-160x200cm.jpg Mogę wystawić na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 kur*** mać, bony po 5zł na Allegro można dostać to napierdalacie jakby to były jakieś interesy życia... co się kur*** dzieje, nie mogę nawet już spokojnie na to patrzeć, gdzie nie zajrze pier*** o bonach BON [ Komentarz dodany przez: Chomik: 2014-03-03, 21:37 ] BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2014 kowal1992 daj jakiś namiar do kontaktu. Chętnie kupię przed 15 marca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2014 kowalski.dawid92@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2014 doładowanie do plusa - 50zł sprzedam za 40zł na Moneybookers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2014 Torbik16, dalej jesteś zainteresowany tą pościelą Realu? Bo żadnego kontaktu od Ciebie nie otrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 http://www.germano.com.pl/dyktafony/62-dyktafon-cyfrowy-olympus-vn-5500-.html Taki oto dyktafonik OLYMPUSA mam do sprzedania (zdjęcie poglądowe). Używany. Cena do uzgodnienia pewnie bardziej na korzyść kupującego, bo zależy mi na czasie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 stroboskop 1500w edit. sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2014 Pościel Realu od 1 ziko: http://allegro.pl/show_item.php?item=4051540101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matriix9 Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 Wymienię sie bonen Baha na bon Baha ( wygralem w tych konkursach w marcu ), potrzebuje z innej kampanii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 Sprzedam mikrofonik pojemnościowy, reporterski (YOGA EM-2800). Sprzedaje, bowiem leży nieużywany, po zakończonej "karierze" reporterskiej. Od złotóweczki http://allegro.pl/show_item.php?item=4063020024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matriix9 Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 Zapewne zły dział ale pragnę ostrzec wszystkich przed użytkownikiem pawlog123 - który po prostu naciągnął mnie na bon z Baha. Mam nadzieje, że już gościu nikogo nie oszukasz i życzę Ci wszystkiego co najgorsze i żeby Cie piekło pochłonęło mały cwaniaczku, http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6c13e96b1d5e419.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlowg123 Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 Zapewne zły dział ale pragnę ostrzec wszystkich przed użytkownikiem pawlog123 - który po prostu naciągnął mnie na bon z Baha. Mam nadzieje, że już gościu nikogo nie oszukasz i życzę Ci wszystkiego co najgorsze i żeby Cie piekło pochłonęło mały cwaniaczku, http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6c13e96b1d5e419.html haha ta jasne wykorzystales i teraz tniesz durnia i nie wiadomo kogo zgrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi