Proximo Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 qrna zebym ja mial te problemy .... Jak bedziecie na jakiejs powaznej uczelni kiedys mieli 7 egzaminow z 5 profesorami to sie dowiecie jak to jest i ze matura to prawie ze ferje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 7 egzaminow z 5 profesorami a jakbym miał 7 egzaminów z4 profesorami to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 7 egzaminow z 5 profesorami a jakbym miał 7 egzaminów z4 profesorami to co? Ja miałem 1 egzamin z 8 profesorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 a miałem 1 egzamin z 8 profesorami to musialo bolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 nie no nawet fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Proximo, nie jesteś jak widzisz wyjątkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 a ja ma 2 semstry w plecy jakieś 7 egzaminów oraz jestem rekordzistą w liczbie podejść-9 razy jeden przedmiot i się ku**a wcale nie chwale-do tego dobrze mi z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyanm Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 ale babka z maty powiedziala ze z nami to przerobi bo pozniej nikt nam tego nie wyjaśni Mam to za soba...nie takie straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gropek Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Heheh tez zdaje mate tylko z niej wszystko usuneli zostało chyba tylko dodawanie Tu tak dla starszych kolegów co nam wyjebali z maturki: Egzamin maturalny z matematyki – poziom rozszerzony Twierdzenie o rozkładzie liczby naturalnej na czynniki pierwsze. Wzór (a – 1)(1 + a +...+ an-1) = an -1. Indukcja matematyczna. Różnowartościowość funkcji. Funkcje parzyste, nieparzyste, okresowe. Dwumian Newtona. Równania i nierówności wykładnicze i logarytmiczne. Nierówności trygonometryczne. Wzory redukcyjne. Przykłady ciągów zdefiniowanych rekurencyjnie. Pojęcie granicy ciągu. Obliczanie granic ciągów. Suma szeregu geometrycznego. Pojęcie funkcji ciągłej. Pojęcie pochodnej. Interpretacja geometryczna i fizyczna pochodnej. Obliczanie pochodnych wielomianów i funkcji wymiernych. Związek pochodnej z istnieniem ekstremów i z monotonicznością funkcji. Zastosowanie pochodnej do rozwiązywania problemów praktycznych. Przykłady przekształceń geometrycznych: obrót. Twierdzenie o związkach miarowych między odcinkami stycznych i siecznych. Wielościany foremne. Rzut prostokątny na płaszczyznę. Prawdopodobieństwo warunkowe. Wzór na prawdopodobieństwo całkowite. Niezależność zdarzeń. Schemat Bernoullego. Twierdzenie o trzech prostych prostopadłych. Puentując nie ma niczego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2008 A jak Kononowicz mówił że nie będzie niczego to mu nikt nie wierzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2008 rok temu moze bym wiedzieł o co chodzi... teraz 0 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2008 Pamietam jak na naszej maturze z polaka dali lekture Granice ... nikt nie wiedzial jak sie nazywa ta suka to kazdy pisal tak : Matka , matula , Zyciodajka , Rodzicielka , Matka , Mama , Mamusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2008 ... przypomniało mi się jak mój nauczyciel od PO opowiadał o swojej maturze na której miał pytanie Kto jest twoim autorytetem i dlaczego jest nim Lenin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2008 Pamietam jak na naszej maturze z polaka dali lekture Granice ... nikt nie wiedzial jak sie nazywa ta suka to kazdy pisal tak : Matka , matula , Zyciodajka , Rodzicielka , Matka , Mama , Mamusia ja to samo z tym że nie pamiętalem jak z przedwiośnia sie też nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2008 Matura...ech, kiedy to było... Oto moje rady dla tegorocznych maturzystów : 1.Codziennie cwiczcie plynna mowe, dykcje poprawicie sobie poprzez włożenie korka miedzy zeby i nawijania po prostu. Do maja na ustne akurat zdazycie Nawet jesli bedziecie opowiadali komisji bzdury to niech one ladniej brzmia w waszych ustach, lepsze wrazenie zrobicie. 2. Zadnych romansow miedzy poszczegolnymi egzaminami, stracicie koncentracje. 3. Wysypiac sie !! Nie ma sensu nocy zarywac na nauke czy tez shotboxa. 4. Zapamietajcie swoj Pesel i cwiczcie odklejanie naklejek, najwazniejsze to dobrze zaczac Bedziecie mieli przewage czasowa i psychologiczna nad reszta stawki. 5. Po kazdym egzaminie idzcie na lody albo na piwo, nalezy wam sie chwila odprezenia, nie sprawdzajcie potem odpowiedzi z kluczem bo sie niepotrzebnie bedziecie zamartwiac. Na razie tyle, pozniej dodam jeszcze kilka cennych rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyanm Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2008 4. Zapamietajcie swoj Pesel i cwiczcie odklejanie naklejek, najwazniejsze to dobrze zaczac Bedziecie mieli przewage czasowa i psychologiczna nad reszta stawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2008 5. Po kazdym egzaminie idzcie na lody albo na piwo, nalezy wam sie chwila odprezenia, nie sprawdzajcie potem odpowiedzi z kluczem bo sie niepotrzebnie bedziecie zamartwiac. Złota rada z tym lodem i piwem , lepiej wyniki wchodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2008 chlopaki na piwo, dziewczynki na lody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi