Jump to content

Matura 2008

Mazur
 Share

Recommended Posts

No ja piszę w tym roku :p Wiem,że niektórzy też teraz piszą,więc zakładam ten temat,ma on głównie służyć tegorocznym maturzystom ale nie tylko :) Co zdajecie? Jakie macie tematy na ustny polski,ja mam Motyw miasta w literaturze i filmie.Prezentacje robicie sami czy kupujecie? %-)

Mazur ja mam problemy młodych ludzi w literaturze i filmie :)) Mam zamiar sam pisać, a swoją droga szkoda ze nie ma filmu o IRasie, idealny temat o problemach z nałogiem %-)

ja skoncyzłem 3 klasy podstawowki i mi starczy %-)

a ty nie miałeś z wojem jakieś jazdy ostanio :p%-)

HEh ano miałem, mam

ustawa z 2002 roku o absolutorium mnie nie obejmuje - ale dmy rade

ja zdaje z jakiejs reklamy ustna z polaka ale siostra mi pisze, poweidzialem ze odpale jej 5 dyszek :D, a tak to zdaje jeszcze z przedmiotu WOS to chyba wiedza o sporcie bo z tego czuje sie mocny ale zobaczymy %-)

Tez zdaje w tym roku...i jak znam zycie bede jedyny hardkorowiec piszacy matme %-) a z polaka sam pisze...o ile napisze, bo coraz bardziej zaczynam w to watpic %-)

u mnei była zdecydowana pobłażliowść na ustny polski... byle coś powiedzieć %-)

wiec nei ma sie czym martwić :)) po kuta Ci ustna matura z polaka %-)

Guest Levy666

Ustny polski i ta cala prezentacja to raczej nie ma ch zebyscie nie zdali :lol: ja mialem prace nie na temat i zdalem %-) Pisemny polski wiecznie zagrozenia i pyty z wypracowan na maturce przeczytalem sciage z lektur i ponad 70% padlo :k:

Co do majcy to jest banalna tylko czlowiek za bardzo kombinuje z obawy ze jest za malo czasu i zamiast dodac 2+2 to mozna sie wje*** w jakies skomplikowane obliczenia %-)

Pisemny polski wiecznie zagrozenia i pyty z wypracowan na maturce przeczytalem sciage z lektur i ponad 70% padlo :k:

a na mnie poznała sie polonistka w liceum... na żadnym wypracowaniu nie dostałem więcej niż 28(na 50) a wynik 53% :p: choć aż 3 dni zajęło przeczytanie ściąg %-) (najwięcej czasu poświeciłem na to :zdegustowany: )

ez zdaje w tym roku...i jak znam zycie bede jedyny hardkorowiec piszacy matme

Macie w tym roku Pochodne :??: ... dochodza mnie sluchy ze to usuneli z LO %-)

Uczta sie matmy z takiej zielonej ksiazki Alicji Cewe bodajze ... dobre zadanka i czesto z tej ksiazki sa przyklady na maturze :D

Guest Milianek

Heh, ja dzisiaj wziąłem sie za czytanie lektur :) Zaczynamy od "Chłopów" :)) Powodzenia w maju panowie :p