Mazur Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 No ja piszę w tym roku Wiem,że niektórzy też teraz piszą,więc zakładam ten temat,ma on głównie służyć tegorocznym maturzystom ale nie tylko Co zdajecie? Jakie macie tematy na ustny polski,ja mam Motyw miasta w literaturze i filmie.Prezentacje robicie sami czy kupujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 kaj tam matura najpierw trzeba 3 klase zdać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 11 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 głupszego tematu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 11 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 Chciałem pogadać,powymieniać się spostrzeżeniami No ale dobra,nic na siłę... Wy tylko o typach potraficie nawijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 matura to nie problem kaj tam matura najpierw trzeba 3 klase zdać Myslalem ze ino idioci maja z tym problem ... i dobrze myslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 Myslalem ze ino idioci maja z tym problem ... i dobrze myslalem ty ciulu nie obrażaj 90 % mojej szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 Mazur ja mam problemy młodych ludzi w literaturze i filmie Mam zamiar sam pisać, a swoją droga szkoda ze nie ma filmu o IRasie, idealny temat o problemach z nałogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 Każdy zamierza sam pisac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 maturzysci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 też bedziesz jesteś lub byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnygangsta Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 No ja też mam maturę w tym roku. Co zdajecie oprócz polskiego i angielskiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 ja skoncyzłem 3 klasy podstawowki i mi starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 ja skoncyzłem 3 klasy podstawowki i mi starczy Ja 5, ale pierwszego kibla miałem dopiero w 3. klasie :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2008 ja skoncyzłem 3 klasy podstawowki i mi starczy a ty nie miałeś z wojem jakieś jazdy ostanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 ja skoncyzłem 3 klasy podstawowki i mi starczy a ty nie miałeś z wojem jakieś jazdy ostanio HEh ano miałem, mam ustawa z 2002 roku o absolutorium mnie nie obejmuje - ale dmy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 ja zdaje z jakiejs reklamy ustna z polaka ale siostra mi pisze, poweidzialem ze odpale jej 5 dyszek , a tak to zdaje jeszcze z przedmiotu WOS to chyba wiedza o sporcie bo z tego czuje sie mocny ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 najważniejsze mniej nauki więcej improwizacji... zwłaszcza z wos-u i historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 z przedmiotu WOS to chyba wiedza o sporcie bo z tego czuje sie mocny ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyanm Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Tez zdaje w tym roku...i jak znam zycie bede jedyny hardkorowiec piszacy matme a z polaka sam pisze...o ile napisze, bo coraz bardziej zaczynam w to watpic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 u mnei była zdecydowana pobłażliowść na ustny polski... byle coś powiedzieć wiec nei ma sie czym martwić po kuta Ci ustna matura z polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 jak znam zycie bede jedyny hardkorowiec piszacy matme to jest nas dwóch również pisze matme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Ustny polski i ta cala prezentacja to raczej nie ma ch zebyscie nie zdali ja mialem prace nie na temat i zdalem Pisemny polski wiecznie zagrozenia i pyty z wypracowan na maturce przeczytalem sciage z lektur i ponad 70% padlo Co do majcy to jest banalna tylko czlowiek za bardzo kombinuje z obawy ze jest za malo czasu i zamiast dodac 2+2 to mozna sie wje*** w jakies skomplikowane obliczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Pisemny polski wiecznie zagrozenia i pyty z wypracowan na maturce przeczytalem sciage z lektur i ponad 70% padlo a na mnie poznała sie polonistka w liceum... na żadnym wypracowaniu nie dostałem więcej niż 28(na 50) a wynik 53% choć aż 3 dni zajęło przeczytanie ściąg (najwięcej czasu poświeciłem na to ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 ez zdaje w tym roku...i jak znam zycie bede jedyny hardkorowiec piszacy matme Macie w tym roku Pochodne ... dochodza mnie sluchy ze to usuneli z LO Uczta sie matmy z takiej zielonej ksiazki Alicji Cewe bodajze ... dobre zadanka i czesto z tej ksiazki sa przyklady na maturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Macie w tym roku Pochodne ... dochodza mnie sluchy ze to usuneli z LO nie ma tego na maturze.. ale babka z maty powiedziala ze z nami to przerobi bo pozniej nikt nam tego nie wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 widać stare nie znaczy gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Milianek Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Heh, ja dzisiaj wziąłem sie za czytanie lektur Zaczynamy od "Chłopów" Powodzenia w maju panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi