maer Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2014 Ponawiam pytanie czy ten konkurs dalej trwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2014 Witam, W tej chwili jest przerwany, ale będzie wznowiony - prawdopodobnie przed weekendem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2014 Witam, Pierwszą edycję o rangę typer i bon Bet-at-home wygrał KotiCFC - kolor zielony został przyznany, a voucher wysłany na pw Dokonał nie lada wyczynu: http://obstawianie.com/wygraj-bon-do-bah-i-range-typer-traf-10-singli-z-rzedu-vt127369,2400.htm#1842011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu09 Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 Jeśli zostanie wznowiony to można kontynuować poprzednie typy czy trzeba zaczynać od nowa? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 Witam, Od nowa.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2014 Witam, W tej chwili jest przerwany, ale będzie wznowiony - prawdopodobnie przed weekendem... Kiedy wracamy z konkursem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2014 Ponawiam pytanie kolegi wyżej, kiedy konkurs wróci? KingPer zrób coś z tym bo konkurs był bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2014 Idę zrobić subforum, zasady trochę zmienimy, 2 typy dziennie, ale kurs zwiększymy do 1.7 Także jeszcze dzisiaj wystartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2014 Zabawa wznowiona http://obstawianie.com/be-a-tipster-vf1405.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technology Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 Niechcący zatypowałem w tym temacie : http://obstawianie.com/wygraj-bon-do-bet-at-home-typujemy-juventus-fiorentina-vt128034.htm Wiem, że nie mam tych 200 postów zagapiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 Ok, nie dostaniesz ostrzeżenia, ale następnym razem nawet po przypomnieniu poprzez zagapienie nie będzie zmiłuj się pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2014 Pośmiać się można w meczu Bulls-Miami dalem 184 było 183 ,a w meczu Lakers -OKC 225 a było 224 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2014 Oj Panowie, rozdałem tylko dzisiaj około 40 ostrzeżeń, osobom, które typowały trzykrotnie źle z regulaminem konkursu poszedłem na rękę i dostawały po 2 ostrzeżenia. Pamiętajcie, że trzy to ban na forum. Ale można odpracować to, info w poniższym temacie.... http://obstawianie.com/odpracuj-ostrzezenie-lub-cl-vt118319.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2014 Od dzisiaj będzie wprowadzona mała zmiana w konkursach o bony Bet-at-home, a mianowicie jedna osoba może maksymalnie wygrać dwukrotnie. Tak więc jeżeli od dzisiaj wygrasz już dwa bony Bet-at-home, nie możesz brać udziału w kolejnych konkursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2014 Przecież tu jest trudniej wygrać niż trafić szóstkę w totka [ Komentarz dodany przez: KingPer: 2014-03-21, 02:34 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2014 buki przecież nie chcą organizowac konkursow, by stracic, a kazde kilka ojro sie przyda na dziwki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2014 chodzilo mi oczywiscie o spokojny byt na starosc, bo nie ma edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2014 Jedna osoba może otrzymać bon maksymalnie 2 razy w tym dziale (pozostałe konkursy). Jeśli wygrasz 2 razy, a mimo to wpiszesz się w temacie - otrzymasz ostrzeżenie. Osoby będące na CL są wykluczone z tej promocji. Kiedy to weszło, bo nawet nie wiem, czy wygrałem jakiś bon już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2014 Od czwartku jest takie naliczanie, jeżeli wcześniej wygrałeś nawet 2 bony+ możesz ciągle typować. Kilka postów wyżej o tym pisałem -> http://obstawianie.com/pytania-i-komentarze-vt122257,125.htm#1856585 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2014 Od dzisiaj będzie wprowadzona mała zmiana w konkursach o bony Bah, a mianowicie jedna osoba może maksymalnie wygrać dwukrotnie. Tak więc jeżeli od dzisiaj wygrasz już dwa bony Bah, nie możesz brać udziału w kolejnych konkursach. Ja w konkursie KSW26 wygrałem naraz 2 Bony czy to oznacza że nie mogę już brać udziału tutaj w innych konkursach? Czy dopiero jak wygram w dwóch różnych konkursach tutaj to wtedy nie będę już mógł brać udziału w kolejnych? Poproszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2014 Możesz nadal brać udział, jest to liczone jako jeden bon = jeden konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2014 Witam Wygrałem ostatnio za KSW 26 2 bony i z kampanii grudniowej mi wszedł normalnie. Lecz jak wpisałem z kampanii styczniowej to wyskoczyło info że z tej kampanii już zagrałęm bonem innym i tym nie mogę. Moje pytanie istnieje możliwość jakiejś zamiany? A jak nie ma takiej możliwości to czy można stworzyć jakiś konkurs gdzie nagrodą będzie ten mój niewykorzystany bon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2014 Moje pytanie istnieje możliwość jakiejś zamiany?A jak nie ma takiej możliwości to czy można stworzyć jakiś konkurs gdzie nagrodą będzie ten mój niewykorzystany bon? 1. Nie 2. Tak, możesz sam zrobić jakiś konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2014 W konkursie Wygraj bon -Typujemy ilość goli Pierwszy mecz odbywał się dzisiaj o 00.20 i do tej pory oddane wszystkie typy są ważne. Typy oddane później są nieważne gdyż już ktoś wiedział wynik lub ilość goli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 4 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2014 W meczu Górnik Zabrze - Ruch Chorzów drugi raz podalem wynik Tak to jest jak czlowiek w sobotni wieczor zachla ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2014 Znowu sie zaj...alem w akcji Legia - Wisla 2x wytypowalem wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2014 Na podstawie jakiej strony są liczone punkty w meczach piłki nożnej? [ Komentarz dodany przez: daVinci77: 2014-05-11, 14:22 ] livesports.pl, jeżeli są jakieś pomyłki w obliczeniach, piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2014 Na pewno źle rozliczone rzuty rożne 13x14=182 a nie wiem jak ze strzałami czy liczycie wszystkie czy tylko celne? Bo na livesports są celne, niecelne i zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2014 Na pewno źle rozliczone rzuty rożne 13x14=182 a nie wiem jak ze strzałami czy liczycie wszystkie czy tylko celne? Bo na livesports są celne, niecelne i zablokowane Chodzi o mecz Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi