pershing Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2014 Kto aktualnie w singlach ma najwięcej trafionych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2014 2. 05.02.2014 06:05 Fabbiano - Myneni 1 1,70 Unibet Jeb... pies tego tenisa, loteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2014 Dobrze wywróżyłem, ile ten konkurs z rangą typera będzie trwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0lead0r Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2014 Ej da sie jakos usunac post bo przypadkiem sobie 2 dodalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Da się, usunięte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2014 Witam, Jeden z użytkowników zaproponował, aby w konkursie o bon i rangę typera każdy użytkownik posiadał swój temat - będzie to na pewno czytelniejsze. Zrobię w wolnej chwili subforum a tam każdy założy swój temat. Jaka nazwa konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2014 Witam, Jeden z użytkowników zaproponował, aby w konkursie o bon i rangę typera każdy użytkownik posiadał swój temat - będzie to na pewno czytelniejsze. Zrobię w wolnej chwili subforum a tam każdy założy swój temat. Jaka nazwa konkursu? Walka o typera czyli kolejny zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2014 Witam, Jeden z użytkowników zaproponował, aby w konkursie o bon i rangę typera każdy użytkownik posiadał swój temat - będzie to na pewno czytelniejsze. Zrobię w wolnej chwili subforum a tam każdy założy swój temat. Jaka nazwa konkursu? Buk nie dzi*wka, 10 razy nie chcę dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 No to dzisiaj wieczorem koniec niekończącej się opowieści,myślę że już można gratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 Będzie druga edycja tego konkursu? Może być bez bona Chodzi raczej o rywalizację, a nie o nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 Będzie druga edycja tego konkursu? Może być bez bona Chodzi raczej o rywalizację, a nie o nagrody Tak, ale każdy będzie miał własny temat, a nie wszyscy w jednym "worku", aby było przejrzyściej. Jeżeli macie jakieś sugestie, propozycje zmian piszcie śmiało. Nie no, dodamy bon dla "boniarzy" Oczywiście najpierw Schalke musi wygrać, ale tak czy siak kiedyś to się zakończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterCarl Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 Mam pytania dwa odnośnie konkursu Traf 10 singli z rzędu mianowicie: 1. Czy w przypadku obstawiania BTS koniec zakładu równa się z końcem meczu czy w dowolnym momencie meczu ale po zdobyciu przez oba typowane kluby bramki? Zastanawiam się kiedy mogę wpisać następnego singla w typerze. 2. Dla upewnienia, zakłady live nie biorą udziału w typerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 1. Trzeba czekać do zakończenia spotkania. 2. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 schalke remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 no i gramy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2014 Znam ten ból Ja poległem na 9, ale 10 by wszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterCarl Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2014 #TYP 122-02-2014 10:30 Biegi narciarskie kobiet - /H2H/ Kowalczyk - Weng [1] (2,40) Unibet czy typ jest uważany za anulowany przez to, że Kowalczyk zeszła z trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2014 wydaje mi się, że będzie to zakład przegrany, ale niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2014 CytatCytat:#TYP 1 22-02-2014 10:30 Biegi narciarskie kobiet - /H2H/ Kowalczyk - Weng [1] (2,40) Unibet czy typ jest uważany za anulowany przez to, że Kowalczyk zeszła z trasy? przegrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2014 Schalke zawiodło na całej linii, trudno bawimy się dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2014 Czy po nietrafieniu singla zaczynamy od nowa czy powtarzamy "krok". Np. Mamy 4 typy trafione i piąty nagle nietrafiony. To zaczynamy od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2014 Czy po nietrafieniu singla zaczynamy od nowa czy powtarzamy "krok". Np. Mamy 4 typy trafione i piąty nagle nietrafiony. To zaczynamy od nowa? zaczynasz od typu nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juras333 Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2014 jak mecz został przełożony na jutro to mogę podać kolejny typ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2014 jak mecz został przełożony na jutro to mogę podać kolejny typ? Tak, zastępczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2014 Mam pytanie odnośnie typów koszykarskich.Czy trzeba pisać Home/Away albo Z dogrywką? Postawiłem ten oto kupon w konkursie Typ nr 1 24 lutego 16:00 Aris - Apollon Patras 2 3.00 Bet365 Niby typ wszedł.Tylko,że po dogrywce.Kurs wziąłem z oddsportal typ Home/Away tylko,że nie napisałem. Więc typ przegrany czy jak bo sam już nie wiem.A nie chcę oszukiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmackMyBitchUp Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2014 Mam pytanie odnośnie typów koszykarskich.Czy trzeba pisać Home/Away albo Z dogrywką? Postawiłem ten oto kupon w konkursie Typ nr 1 24 lutego 16:00 Aris - Apollon Patras 2 3.00 Bet365 Niby typ wszedł.Tylko,że po dogrywce.Kurs wziąłem z oddsportal typ Home/Away tylko,że nie napisałem. Więc typ przegrany czy jak bo sam już nie wiem.A nie chcę oszukiwać. Zapraszam do zapoznania się pierwszą stroną wątku "Wygraj bon do Bet-at-home i rangę TYPER - Traf 10 singli z rzędu" - tam jest cały regulamin w którym 1 z punktów mówi o tym, że typy podajemy tylko i wyłącznie z Bet365 lub Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2014 W końcu komus sie udało Graty KotiCFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2014 No to mamy w końcu zwycięzce - KotiCFC - gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1988 Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2014 Czy ta zabawa trwa dalej?Czy to już koniec po trafionych 10 typach z rzędu kolegi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi