pershing Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 nic się nie zmieniło max 3 single na dzień?? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angisan Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 szkoda... dzisiejszy dzien zaliczony trzeba czekac do jutra.... a jesli np. jutro 6 mecz by mi nie wszedl bo dzis raczej wszystkie trzy na plus to nie moge typowac czy moge podac typy 1,2 i 3 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 Nie możesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 Można by do oferty buków dodać Expekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 nic się nie zmieniło max 3 single na dzień?? szkoda... dzisiejszy dzien zaliczony trzeba czekac do jutra.... a jesli np. jutro 6 mecz by mi nie wszedl bo dzis raczej wszystkie trzy na plus to nie moge typowac czy moge podac typy 1,2 i 3 ??? Można by do oferty buków dodać Expekt? ludzie ogarnijcie się - to ma być w formie zabawy a wy z tego robicie pierd olony wyścig szczurów o śmierdzący bon. Masz Bet365 (bukmachera z najszerszą ofertą sportową) co ci nie pasuje człowieku ? ? ? poza tym zakładając że 1 na 200 osób uda się podać 10 prawidłowych typów pod rząd więc reszta 199 niech da se siana coraz większa hołota wita na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Nie bronię napinaczy, ale nie do końca masz rację goldi, bo jest tu jeszcze dodatkowa, ukryta sprawa Ja na przykład chciałem powalczyć o rangę typera i tu jest bardzo fajna motywacja od obsługi forum. Bon ma tak naprawdę czwartorzędowe (czytaj żadne) znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 tutaj jak dla mnie zaszczytem jest ranga i kolor ale ja mam mało czasu niestety. Staram sie ogarnąć konkursy w których biorę udział żeby byc fer w stosunku do innych- jedynym błędem jest to ze można próbować ileś tam razy.Jak dla mnie maks dwa podejścia plus kto 1 z typem ten lepszy a nie większość gra i podaje na pale na chybił trawił a nóż się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Nie bronię napinaczy, ale nie do końca masz rację goldi, bo jest tu jeszcze dodatkowa, ukryta sprawa Ja na przykład chciałem powalczyć o rangę typera i tu jest bardzo fajna motywacja od obsługi forum. Bon ma tak naprawdę czwartorzędowe (czytaj żadne) znaczenie. wszystko rozumiem - i życzę ci żeby ci się udało wygrać "typera" ale jak w pierwszym poście są określone zasady "zabawy" to nie rozumiem ciągłych pytań o ilość typów, o przerwy między spotkaniami itp itd: ... to mimo wszystko TYLKO zabawa a w nagrodach dla typowego nowego usera (boniarza) fajerwerek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 jedynym błędem jest to ze można próbować ileś tam razy.Jak dla mnie maks dwa podejścia plus kto 1 z typem ten lepszy a nie większość gra i podaje na pale na chybił trawił a nóż się uda Jak dla mnie bardzo słuszna uwaga - ja sam pierwsze dwa typy podaję aby szybciej, a jak już zacznę się zastanawiać, to nic z tego nie wychodzi To bardzo trudny konkurs i na pewno nikt szybko tego nie wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Czy ja wiem? Moze juz dzisija poznamy zwyciezce. Peterson podal juz 9 typ, wiec jest blizej niz dalej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Niestety Knapp z Erranim krótki mecz zagrali i się nie udało, ale szacun i tak, bo chyba najwyżej jak na razie doszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trampek1 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Niestety Knapp z Erranim krótki mecz zagrali i się nie udało, ale szacun i tak, bo chyba najwyżej jak na razie doszedł. Jak już to zagrały, taki mały szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 ludzie ogarnijcie się - to ma być w formie zabawy a wy z tego robicie pierd olony wyścig szczurów o śmierdzący bon. Masz Bet365 (bukmachera z najszerszą ofertą sportową) co ci nie pasuje człowieku ? ? ? Nic mi nie pasuje nie możesz zwyczajnie odpowiedzieć jak się ktoś pyta a nie jechać po kimś od razu? w dupie mam ten cały konkurs zwyczajnie zapytałem nie musisz od razu być taki miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 jak już to zagrały, taki mały szczegół Tenis jest bardzo odległą mi dyscypliną, także zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 No troche mu zabraklo, ale graty bo ja najdalej bylem chyba na 6 typie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 http://obstawianie.com/wygraj-bon-do-bet-at-home-typujemy-ept-deauville-2014-vt127462.htm Jak macie jakieś pytania co do tego konkursu? Ti piszcie śmiało, bo niektórzy nie podają wszystkich typów - w związku z tym mniej punktów mogą uzbierać A przypominam, że w tym konkursie bon jest gwarantowany ! Czyli na pewno ktoś wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Ja kompletnie nie znam sie na pokerze, dlatego zrezygnowalem z tego konkursu, nie ma sensu brac udzial w czyms o czym nie mam pojecia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 No to kolega soren o jeden typ od tytułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Pytanie odnosnie meczu BVB mam, za bramke jest 5 pkt, za bramke Polaka 7 pkt. Co w przypadku gdy Robert strzeli? Liczymy jako 12 pkt ( strzelona bramka i bramka Polaka ) czy jako 7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 A co za różnica, to i tak zabawa. Strzel jakąś liczbę i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Pytanie odnosnie meczu BVB mam, za bramke jest 5 pkt, za bramke Polaka 7 pkt. Co w przypadku gdy Robert strzeli? Liczymy jako 12 pkt ( strzelona bramka i bramka Polaka ) czy jako 7 ? jako 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Bóg zapłać. Juz strzelilem, tylko teraz jak to rozliczane chcialem wiedziec i tak przesadzilem z iloscia chyba:D No Soren jeszcze tylko kropke na i musi postawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 No i gramy dalej. Soren poległ na 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 uuuuu, a to peszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soren Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 Zabrakło niewiele, bawimy się dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 W związku z tym,że bon mi nie wchodzi a statystyki się zmieniły i bym nie wygrał niech King Per zorganizuję nowy konkurs np. Bilbao - Real i przekaże mój bon zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 Pewnie ta sama kampania? Jaki tam komunikat występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 Bon z tej oferty został już przez Ciebie wykorzystany. Jeżeli masz z jakiejś innej kampanii to chetnię przyjmę , 20.01 wygrałem BON i pewnie dlatego nie wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 Tak, jeśli w ostatnim czasie wygrałeś, to będzie z tej samej kampanii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 Jak znowu muszę zaczynać od nowa w konkursie na 10 typów, to mogę podać ponownie w nowej serii trzy typy dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi