Gruby Napisano 29 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2018 60 PLN lub 15 € 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2018 Te 15euro to musi byc wpłacone jednorazowo czy można wplacic teraz 10e i np. za tydzien 10e? I czy robil ktos ostatnio depo skrilem do ZigZagSport bo przy probie depo wyskakuje taki komunikat:Platnosci z salda nie sa dozwolone w przypadku tego sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 29 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2018 Nie działa Skrill, można ecoPayz - dodali niedawno. Co do depozytu to można 10 € + 10 € - ważne aby do rozpoczęcia meczu było zrobione wymagane min depo. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NalepOne Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2018 Mam takie pytanie, a w zasadzie propozycję, by trochę zmienić regulamin konkursów w przyszłości. Sama inicjatywa, możliwość wygrywania bonów jest super. Chodzi o to, że przy równej ilości punktów dwóch lub więcej użytkowników decyduje to, który z nich poprawnie wytypował (lub był najbliżej) minutę pierwszej bramki. Jak dla mnie: skoro dokładny wynik końcowy, dokładny wynik do przerwy i liczba bramek zdobytych przez proponowanego przez twórcę konkursu są punktowane tak samo (3 pkt), to wg mnie minuta pierwszej bramki jako typ dodatkowy jest trochę nie fair. Nie jest łatwo wytypować minutę, ale wynik końcowy jest najważniejszy i wg mnie to on powinien decydować o wygrywaniu konkursu. Mam lekki niedosyt, bo właśnie przegrałem konkurs mimo, że jako jedyny wytypowałem poprawnie wynik końcowy. :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2018 Tak źle i tak nie dobrze, a jakoś zwycięzcę czy zwycięzców wyłonić trzeba. Zazwyczaj wygrywają właśnie osoby co poprawnie wytypują DW HT i FT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 26 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2018 14 godzin temu, BePe napisał: Tak źle i tak nie dobrze, a jakoś zwycięzcę czy zwycięzców wyłonić trzeba. Pershing jak zwykle dal ciala (na koze to juz kilkanascie miesiecy czekam ) Trzeba bylo dodac tylko info ze: Cytat Każdy może zaznaczyć przy swoim typie pewniaka (oznaczamy literą P ) co powoduje podwojenie punktów za dany typ jeśli jest trafiony. Natomiast jeśli pewniak nie zostanie trafiony - odejmujemy tyle punktów ile było do zgarnięcia za dany typ (czyli 1, 2 lub 3). Pewniaka zaznaczamy tylko przy jednym typie! i problem rozwiazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomusss Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 Dodajcie do regulaminu, że maksymalna wypłata z wygranych sponsorowanych przez MalinaSports i CasiniaBet to 350 zł. To nawet nie ma sensu brać udziału, w przypadku wygranej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2018 @Janusz.bet siema - jak mam stare konto, na które nigdy nie robiłem depozytu, to nawet jeśli zrobię, to nie mam szans wziąć udziału w konkursie? Jeśli nie, to pomyślcie też o takich kontach Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2018 Z tego co wiem to tylko dla nowych w milenium jest ten konkurs. Zresztą warunki są podane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz.bet Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2018 Dokładnie tak jak w warunkach opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcio11 Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2018 Zniknal ten konkurs? Akurat zalozylem konto i patrze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2018 witam, Jak rozliczamy krecze w tenisie do konkursu .....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2018 czli zwrot.....czyli daje typ zastepczy czy rozliczam jako 0.....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidp44 Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2018 Cześć @BePe Widzę, że zająłem 3 miejsce w konkursie. Przegapiłem jednak wpłatę, a tym samym nie spełniłem regulaminu. Mój błąd. Zatem odpadam jako zwycięzca. Nie wiem kto zajął 4 miejsce, jednak jak będziesz wysyłał logiiny, to weź tą osobę jako wygranego. 100zł piechotą nie chodzi, a być może ktoś zrobi z tego dobry pieniądz. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2018 mecz Polska - Senegal wyniki: 1. @Jaro1978 - 400 PLN 2. @tomusss - 200 PLN 3. @dawidp44 - 100 PLN Ja powinienem być na 3. miejscu, gdyż zdobyłem tyle samo punktów co dawidp44 ale byłem bliżej z minutą pierwszego gola. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2018 Jeśli dzisiaj do 19 nie otrzymam loginu od @Jaro1978 to zgodnie z zasadami nagroda przepada i TOP3 będzie wyglądało tak: 1. @tomusss - 400 PLN 2. @andrzej1ros - 200 PLN 3. @coolmen7 - 100 PLN 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2018 @coolmen7 podaj login (mail) z Betsson na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 22 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2018 Loginy za Polska - Senegal wysłane do Betsson. Jak dodadzą $ proszę o potwierdzenie. 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 23 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2018 W dniu 22.06.2018 o 13:33, BePe napisał: Loginy za Polska - Senegal wysłane do Betsson. Jak dodadzą $ proszę o potwierdzenie. Na razie nic nie wpłynęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 23 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2018 Weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2018 Nagrody za Polska - Senegal na kontach. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2018 W dniu 22.06.2018 o 13:33, BePe napisał: Loginy za Polska - Senegal wysłane do Betsson. Jak dodadzą $ proszę o potwierdzenie. Potwierdzam 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomusss Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2018 3 godziny temu, andrzej1ros napisał: Potwierdzam Również potwierdzam :-) 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2018 6x25 PLN od betwinner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2018 Nie gram, ale chyba ciężko wygrać w konkursach o Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomex11 Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2018 (edytowane) do usunięcia Edytowane 12 Wrzesień 2018 przez tomex11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbq1985 Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2018 Czemu nie ostałem nagrody za Hiszpania Chorwacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2018 @cbq1985 Zapomniałem wysłać, teraz poszło. Następnym razem wystarczy przypomnieć tylko na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DelPo Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2018 Widze że inne konkursy rozstrzygane, a Legia - Wisła i Polska - Włochy nadal nie. Chyba @pershing zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2018 No chyba tak.... jak ktoś rozliczał albo ma czas może zrobić to wyślę PSC bo ja dopiero w czwartek będę mógł to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi