polamaniec Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2007 nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2007 potrzebuje pozyczyc 100 zl na mb oddaje po swietach ale dokladnie niewiem . oddaje 120 zl mam udane pozyczki z pershingiem , Bpl , kszysio weiec jak cos mozecie sie ich pytac pisac na gg jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2007 nas2kany, powoli sie zaczynam wqrwiac ... miales oddac PRZED 18ym, kasy nie mam wciaz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2007 Z mojego konta bankowego nie da się wysłać pisałem Ci w czwartek- nie dostaje sms z kodam Mam kasę na MB mogę CI przelać - ewentualnie komus innemu wyśle a ta osoba przeleje tobie na konto bankowe.. (czytaj pw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2007 Kupie 55$ na Netellera.place Mb, oferta wazna 1h.... bonus gwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Przegram w sieci BM powiedzmy z 57E w zamian za wpłate 50E na MB , tylko dziś aktualne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AmbroNH Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2007 wymienie Moneybookers ( 500zl ) na mBank moge pierwszy wyslac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 50zł na mb pożycze! Oddaje jutro, ew czwartek //nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 kupie rower a przebiegoem max 200 km z hamulcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2008 pożyczyłbym 40zł na MB, wiele udanych wymian na forum ,zwrot w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waldeus122 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2008 sprzedam srodki paypal 116 zł-oczekuje 105 zl .kontakt pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2008 chętnie przyjąłbym darowiznę na MB Na wyższe cele oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2008 co masz na mysli mowiac "wyzsze cele" ? obstawianie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2008 chociażby acz nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waldeus122 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2008 Witam,mam na sprzedaz duzo bonow do bukmachera Bwin,odrazu po wpisaniu kodu otrzymujesz 10 euro na konto okolo 40 PLN.Sprzedam je za 20 PLN na konto bankowe lub Moneybookers,paypal.Kontakt PW lub/i gg 181927(lepiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2008 Sprzedam 86zł Moneybookers za 85zł na mBank. BARDZO PILNE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2008 uu Pyrlik jaka promocja [ Komentarz dodany przez: Pyrlik: 2008-01-11, 22:51 ] co se bede jak se moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2008 nikt tu nie jest filantropem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzepas Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 Witam, pilnie potrzebuje sprzedac kase z MB na mBank Może sie znajdzie chetny/a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 kupie kase na Moneybookers gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2008 potrzebuje 200PLN na MB płace przelewem bankowym ... pilne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Witam Pilnie potrzebuje 40 złotych dosłownie na 20 minut. Ponieważ mam środki na StanJames, które wygrałem w konkursie, ale niestety nie mogę ich wypłacić, ponieważ muszę najpierw dokonać depozytu. Jeżeli ktoś byłby tak miły i pożyczył to prosze na priv. Pieniądze oddaje z procentem. Mogę także pokazać screen że rzeczywiście tak jest. Mam nadzieje że ktos mi pomoże. Pozdrawiam Paweł M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Jeden post, kazdy Ci zaufa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Ja mam taka prosbe. Potrzebuje czlowieka z kontem w banku Pekao S.A (żuberek ), ktory przeleje mi na konto 32 PLN a ja te kwote odrzucam w tym samym momencie na Moneybookers. Zalezy mi, aby zasilic konto bankowe jeszcze dzis, a instant przelew idzie gdy oba banki (zarowno ten, z ktorego wysylamy kase, jak i ten, do ktorego plynie) sa te same. Jesli jest taka osoba na forum, prosze o PW najszybciej jak to mozliwe. Pilne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Jeden post, kazdy Ci zaufa Wiem, że mam dopiero 2 posty, ale jeżeli ktoś mi zaufa, to wyśle screena że rzeczywiście mam kase na Stan James. Poprostu potrzebuje minimum wpłaty, aby odrazy zlecić wypłate. A że słyszałem że wypłata na MB trwa około 20 minut, to na tyle tylko chce pożyczyć. Pożyczam 40 złotych, oddaje nawet 50 zł. Poza tym mam udane wymiany na innych forach. A jeżeli nie zaufa nikt, to będę musiał czekać aż kasa mi wpłynie na MB z banku normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 to będę musiał czekać aż kasa mi wpłynie na MB z banku normalnie. Przelew24 i kasa w max 15m na koncie mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Poza tym mam udane wymiany na innych forach. To czemu tam nie pożyczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Przelew24 i kasa w max 15m na koncie mb Tyle że ja musze iść do banku i wpłacić normalnie blankietem To czemu tam nie pożyczysz? Narazie sie nikt nie odzywa. Pomyślałem że tutaj sie ktoś znajdzie i pożyczy ale widze że jednak nie. Jestem w stanie oddać nawet 60 złotych, chce tylko wypłacić tą kaske. Ale cóż widzę że nie ma chętnych i w sumie sie nie dziwie, bo jestem nowy na forum, a w tych czasach nie ufa sie już ludziom przez oszustów Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 witam jest sprawa potrzebuje pozyczyc 100 zl wiem ze to duzo oddaje max za 2 tygdonie ale najprawdopodobniej jakos na poczatku przyszlego tygodnia oddaje 20% wiecej.mam nadadzieje ze znajdzie sie ktos chetny. mam udane transakcje z BPL , Pershingiem , Kszysiem to np. moga poswiadczyc o mojej wiarygodnosci EDIT: nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 Akupoczek ja jestem w stane Ci pozyczyć , ale najierw musze zwalczyć limit na MB bo przekroczyłem 90 dniowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi