Skocz do zawartości

WYMIANY, POŻYCZKI, KOMENTARZE (LISTA ZAUFANYCH W 1 POŚCIE)

klop22

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojego konta bankowego nie da się wysłać pisałem Ci w czwartek- nie dostaje sms z kodam

Mam kasę na MB mogę CI przelać - ewentualnie komus innemu wyśle a ta osoba przeleje tobie na konto bankowe.. (czytaj pw)

Gość waldeus122

Witam,mam na sprzedaz duzo bonow do bukmachera Bwin,odrazu po wpisaniu kodu otrzymujesz 10 euro na konto okolo 40 PLN.Sprzedam je za 20 PLN na konto bankowe lub Moneybookers,paypal.Kontakt PW lub/i gg 181927(lepiej)

Witam :)

Pilnie potrzebuje 40 złotych dosłownie na 20 minut. Ponieważ mam środki na StanJames, które wygrałem w konkursie, ale niestety nie mogę ich wypłacić, ponieważ muszę najpierw dokonać depozytu. Jeżeli ktoś byłby tak miły i pożyczył to prosze na priv. Pieniądze oddaje z procentem. Mogę także pokazać screen że rzeczywiście tak jest. Mam nadzieje że ktos mi pomoże.

Pozdrawiam

Paweł M.

Ja mam taka prosbe. Potrzebuje czlowieka z kontem w banku Pekao S.A (żuberek :D), ktory przeleje mi na konto 32 PLN a ja te kwote odrzucam w tym samym momencie na Moneybookers. Zalezy mi, aby zasilic konto bankowe jeszcze dzis, a instant przelew idzie gdy oba banki (zarowno ten, z ktorego wysylamy kase, jak i ten, do ktorego plynie) sa te same.

Jesli jest taka osoba na forum, prosze o PW najszybciej jak to mozliwe.

Pilne!

Jeden post, kazdy Ci zaufa :))

Wiem, że mam dopiero 2 posty, ale jeżeli ktoś mi zaufa, to wyśle screena że rzeczywiście mam kase na Stan James. Poprostu potrzebuje minimum wpłaty, aby odrazy zlecić wypłate. A że słyszałem że wypłata na MB trwa około 20 minut, to na tyle tylko chce pożyczyć. Pożyczam 40 złotych, oddaje nawet 50 zł. Poza tym mam udane wymiany na innych forach.

A jeżeli nie zaufa nikt, to będę musiał czekać aż kasa mi wpłynie na MB z banku normalnie.

Przelew24 i kasa w max 15m na koncie mb

Tyle że ja musze iść do banku i wpłacić normalnie blankietem

To czemu tam nie pożyczysz? :zdziwiony:

Narazie sie nikt nie odzywa. Pomyślałem że tutaj sie ktoś znajdzie i pożyczy ale widze że jednak nie. Jestem w stanie oddać nawet 60 złotych, chce tylko wypłacić tą kaske. Ale cóż widzę że nie ma chętnych i w sumie sie nie dziwie, bo jestem nowy na forum, a w tych czasach nie ufa sie już ludziom przez oszustów

Pozdro :)

witam jest sprawa potrzebuje pozyczyc 100 zl wiem ze to duzo oddaje max za 2 tygdonie ale najprawdopodobniej jakos na poczatku przyszlego tygodnia oddaje 20% wiecej.mam nadadzieje ze znajdzie sie ktos chetny. mam udane transakcje z BPL , Pershingiem , Kszysiem to np. moga poswiadczyc o mojej wiarygodnosci

EDIT:

nieaktualne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...