akupoczek Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2007 Uprzejmie informuje iz z userem ziomal7264351 nie warto dochodzic w wymiany ani pozyczki, ok 3 tygodni temu pozyczylem mu kwote 17 zl ,ktora mialem otrzymac tydzien pozniej, niestety tej kwoty nie otrzymalem do tej pory. Nie jest to jaka kolwiek wysoka suma lae wole napisac aby na przyszlosc byl wiadomo, z kim mozna a z kim nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnygangsta Napisano 24 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2007 Ma ktoś pożyczyc 40zł?? oddaje w następnym tygodniu. Najprawdopodobniej we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AmbroNH Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 pozycze 60 zl na Moneybookers oddaje 70 zl do konca tygodnia jak cos pw ( udane pozyczki od bigbraine oddawalem przed czasem itp ) z gory dzieki ... bo dzis zagralby w tym turze na betway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 ziomal7264351 wisi wielu osobom kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 100 zł przyjmę na MB jutro z samego rana oddaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 ziomal7264351 wisi wielu osobom kase Nie prawda 1 osobie oddaje 1 grudnia , ale to nie ma problemu:) 2osobom oddaje jak mi odblokuja MB ^^ A Tobie wisi bardziej moj "kumpel" niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 A Tobie wisi bardziej moj "kumpel" niż ja lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 myślę, że wszysycy chcielby mieć jasność i wiedzieć co i jak proszę o rozwinięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 nie bede sie klocil o grosze - NIE POLECAM, bo zawsze na kase od Ciebie czekalem miesiac jak nic. napisalem pw, kiedy otrzymam zwrot: Od: ziomal7264351 Do: pershing Wysłany: 2007-11-19, 16:52 Temat: Re: pw Cytuj wiadomość ema narazie nie wiem bo jestem bez hajsu i ciemno mi sie widzi oddawac za kogos , nie ja polecialem w ch*** tylko on .. na gg tez jakos mowiles, ze oddasz....udlaw sie groszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 pozycze 60 zl na moneybookers oddaje 70 zl do konca tygodnia jak cos pw ( udane pozyczki od bigbraine oddawalem przed czasem itp ) z gory dzieki ... bo dzis zagralby w tym turze na betway powtierdzam, bez zarzutu gosc wywiazuje sie w terminie... ziomal7264351 wisi wielu osobom kase ten fakt takze potwierdzam... quote="Bart"]100 zł przyjmę na MB jutro z samego rana oddaje lepiej bys mi oddal, chyba ze pozyczasz by mi oddac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 tobie moge oddać w każdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2007 banować oszustów !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2007 Wymienię 100zł z MB na konto w mbanku, będę w domu dopiero koło 21 więc proszę o oferty na PW lub maila. Na gg też może być ale odpiszę po 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2007 Wymienię 100zł z MB na konto w mbanku załóż sobie sam konto... darmowe, po co płacić stówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2007 załóż sobie sam konto... darmowe, po co płacić stówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 AmbroNH pożyczył 60pln i nie oddał do tej pory a mówił o sobocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 pożyczył 60pln i nie oddał do tej pory a mówił o sobocie heh, w szpitalu jest....tak wynika z jego opisu na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 Widac erbak juz go znalazl lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 Potrzebuje 40zl na Moneybookers, wplacam jutro na konto bankowe, gdyz dzis juz nie dam rady, a wyskoczyla taka fajna opcja. Chetnych zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 Widac erbak juz go znalazl lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2007 Potrzebuje 40zl na Moneybookers, wplacam jutro na konto bankowe, gdyz dzis juz nie dam rady, a wyskoczyla taka fajna opcja. Chetnych zapraszam na PW. Wciaz aktualne, potrzebuje na dzis na 22:00. Oddaje jutro wplacajac na konto bankowe, a nawet dzis, jesli do 17:00 otrzymam pozyczke na MB. PW. EDIT. Nieaktualne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2007 20 ojro pożycze na MB od zaraz w c**j pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2007 100PLN pozyczę na MB oddaje w next weekend plus dorzucam od siebie na 4paka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2007 na WebDolara moge pozyczyc ... w MB sie nie bawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2007 Proximo powiedz mi jak niby chcesz przelać webdollarem... masz zamiar wyplacić z pokera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2007 moge zrobic przelew na MB, sprawdzilem Nie wiem czemu tak dlugo wysyla prywatna wiadomosc ... znajdz mnie na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2007 bigbraine777 napisał/a: AmbroNH pożyczył 60pln i nie oddał do tej pory a mówił o sobocie mi oddal wczoraj, wrocil ze szpitala, i nie bylo problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2007 nas2kany nadal potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2007 Dzięki za chęci już nieaktualne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2007 potrzebuje 10 zl na mb aby wyrobic bonus na bet oddaje max w poniedzialek 15 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi