Pyrlik Napisano 11 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2007 Pilnie sprzedam 100zł na MB ! Kontakt na PW !! //EDIT Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 11 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2007 KUPIŁEM OD PYRLICZKA, ja już mam on jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babilon Napisano 12 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2007 sprzedam 50 zl na mBank za mb gg 2188040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinos Napisano 12 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2007 Pożycze 7$ na MB pewnie nikt nie pożyczy no ale trudno a chce wpłacić do CD minimalny żeby wypłacić bo mam z tego quizu 30$ ale ugrałem już prawie 200$ i sobie chce 100$ wypłacić oddam jak mi CD wypłaci czyli pewnie na następny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gropek Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2007 Sprzedam bilet na Lige światową na jutrzejsze półfinały w Spodku :cwaniak: Bilet jest na oba mecze półfinałowe. Sektor niebieski odbiór jutro pod spodkiem cena: do uzgodnienia na gg ( na allegro lecą po chorych cenach 400-500 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfc004 Napisano 14 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2007 Kupię bon do bet-at-home.com za 5zł płacę 7zł na PP albo 30zł na MB, płacę 37zł na PP Płacę pierwszy GG: 6717120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 14 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2007 Sprzedam 90zł na Moneybookers Wpłaty przyjmuje na mBank. Kontakt na PW !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 16 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2007 Witam,muszę wpłacić jakąś sumę na MB do BAHA,żeby przez MB od nich wypłacic.A,że minimalna wpłata przez MB to 10zł to tylę chce od kogos pożyczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzepas Napisano 17 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2007 Hej, sprzedam 65 zł z MB. Bank - mBank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 21 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2007 nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2007 Nie udzielam wymian przez ok 3 tygodnie lub dluzej !! Prosze nie pisac w tych sprawach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2007 Nie udzielam wymian przez ok 3 tygodnie lub dluzej !! Prosze nie pisac w tych sprawach... Jakiś wał był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2007 Jeden z uzytkownikow dostal dlugi termin na splate Jeden przycial, ale no problem.... Ogolnie ok, ale na glownym koncie mam niskie limity, chce sobie zostawic dla siebie, po drugie za duzo mam przelewow i wole byc ostrozny, ale na pewno jak juz pisalem zadnych pozyczek, tylko wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2007 kupię środki na mb 5-20 dolców, sprawa pilna, płacę przelewem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Advertiser Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2007 Kupie 5.18 PLN na Moneybookers, płace doładowaniem komórki lub jeśli ktoś może pożyczyć to oddaje 10 PLN w piątek koło 18.30. Moge dać skan dowodu :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2007 Komentarze lipiec: lumar - ok BPL - ok krc - ok kletschkowsyn - ok cantona - ok bodzios861 - ok krzepas - ok akupoczek - ok lucas - ok slimak - ok marcin3322 - ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2007 Szukam pożyczkodawcy z kontem w mBanku, gdyż..... Potrzebuje 1,20zł gg: 1119850 Edit: nieaktualne,dzieki pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Udana wymiana z userem kszysio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 a ja mam już kilka udanych wymian z użytkownikiem Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinos Napisano 28 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2007 Pilnie wymienie kase z kimś zaufanym. Potrzebuje na MB lub lepiej inter account transfer w partypoker. Kwota 50$ około 140 zł. Moge zapłacić pierwszy. Konto w mbanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 28 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2007 78plnuf na MB jak najszybciej .. oddaje dzisiaj wieczorem i dodatkowo erotycznego smsa wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gropek Napisano 28 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2007 Sprzedam 1k zł w Neteller wzamian za przelew do Getinbank zapraszam na gg :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 31 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2007 kolejna udana wymiana z uzytkownikem nas2kany jest jak Cygan bez rak- godny zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gropek Napisano 31 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2007 Sprzedam ok 50$ na Moneybookers oraz 300$ na Neteller wzamina przelew do ING Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 Kupie 20-30 Pln na Mb, oddam pojutrze najpozniej, z bonusem kontakt gg( 7633499) lub pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinos Napisano 2 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2007 Wymienie około 600 zł MB do mbanku, moge płacić pierwszy, jak ktoś bierze całość to drobny bonus kontakt PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 4 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2007 Potrzebuję pożyczyć 120 PLN na Moneybookers. Jutro kończy mi się bonus urodzinowy w Bwin i nie chciałbym żeby przepadł. Oddaję we wtorek lub środę z tego względu, że zleciłem dzisiaj wypłatę z Expekta na MB, ale kasa od nich idzie 2-3 dni bankowe, czyli będzie u mnie koło wtorku lub środy. Zaraz jak będzie na moim koncie MB oddaję. Pomóżcie, a będę wdzięczny. Oświadczam, że nie ma żadnych obaw co do niewypłacalności z mojej strony. Pożyczam - oddaję. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 Chętnie wymienię 70$ z netellera na mBank lub MB OK nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumar Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 Chętnie wymienię 70$ z netellera na mbank lub MB Aktualne?Chętnie zawine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzepas Napisano 10 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2007 Kupię 50 PLN na MB. Płacę mBankiem Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi