StanleyLevy Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2016 Statystyki uzupełnione do 20.02.2016 włącznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeloweN Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2016 W mojej analizie jest lekki błąd a mianowicie godzina 4.30 a nie 4:00 więc proszę o korektę albo o olanie tematu. link http://obstawianie.com/topic/33384-typy-na-dzień-25022016/#entry941632 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeloweN Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2016 witam, pomyliłem się przy kursie i na to zdarzenie kurs wynosił 2.02! Proszę o zmianę.link http://obstawianie.com/topic/33385-typy-na-dzień-26022016/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2016 Fajny równy miesiąć, będzie jakies podliczenie jeszcze przed końcem miesiąca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2016 Staty do 25.02. http://obstawianie.com/topic/19442-statystyki/?p=937007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2016 Więcej czasu, sam jestem zainteresowany walką o jakąs nagrode,wiec zrobiłem tabelke która jest aktualna do dnia 28.02 godziny 15:00. Ścisk w czołówce, dzis swoje typy oddali już : krzosz1987,SeeloweN,LaMonf. POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeloweN Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2016 (edytowane) Dodaj mi do tabelki dzisiejsze +175 pkt i 12/16 !póxniej do usuniecia post. sorki ze tutaj. Edytowane 28 Luty 2016 przez SeeloweN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2016 A skąd LaMof wziąłeś taki wysoki kurs na dzisiejszy mecz (chodzi mi o over 3.5) ?? Nigdzie (chyba) takiego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2016 A skąd LaMof wziąłeś taki wysoki kurs na dzisiejszy mecz (chodzi mi o over 3.5) ?? Nigdzie (chyba) takiego nie było. Masz napisane Unibet http://www.oddsportal.com/soccer/netherlands/eredivisie/heracles-roda-2Z1E3u6U/#over-under;2;3.50;0najedz sobie na kurs i zobacz historie zmian Pzdr SeeloweN zaraz to zrobie, po prostu cos sprawdzałem bo musze rozwiac watpliowsci własnie co do Twoich kursów.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2016 tylko pytam, bo ja sprawdzam na livesport a tak kury szły tylko w górę i raczej były niższe ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2016 Na jutro mam perełke z kursem over 3,00 więc szykujcie się na dobrą rywalizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2016 No ja już dzisiaj nie ryzukuje najwyżej jutro wrzuce coś z małym kursem bo narazie top 3 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Luty 2016 Seelowen Ja Zwycięzca/Krzosz Tak to chyba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2016 Mecz Korona-Wisła został odwołany, więc podałem typ zastępczy na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2016 Mecz Korona-Wisła został odwołany, więc podałem typ zastępczy na dzisiaj. Ta sama sytuacja. Jak tylko będzie temat na 8 marca to wkleję analizę Korony z Wisłą właśnie na ten dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo1274 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2016 Tematy założone do dnia 08.03.2016, póżniej postaram się założyć resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2016 Gratuluje zwyciężcom z Lutego : SeeloweN, Logan13, zwyciezca wyślijcie swoje @ ze skrilla do bigbraine777. Sam odczuwam niedosyt bo troche pecha miałem, gdybym nie podał ostatniego typu to było by 3 miejsce Powodzenia w MARCU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2016 Nazwijmy rzeczy po imieniu, zjebałeś sprawę zachłannością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2016 wyslane gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2016 W końcu LaMonf ma pomocnika, a roboty na początku dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo1274 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2016 Tematy założone już do końca miesiąca, jutro postaram się zająć dwoma pierwszymi dniami i możliwe że pojawi się tabela, ale nic nie obiecuję bo mam teraz sporo nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeloweN Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2016 Przepraszam, że akutat na przykładzie kolegi ale to odnosi się raczej do nas wszystkich. Szkoda natomiast, że piszę to ja a nie admini którzy wyraźnie myślą o czymś innym. Co to za analiza? Panowie szanujmy się i swój czas, 3-4 zdania na analizę to jakaś farsa i powinna trafiać do kosza momentalnie. Krew zalewa jak widzi się coś takiego: "Ciekawy pojedynek szykuje się pomiędzy Cedevita a ostatnio w wyśmienitej formie Darussafaka. Oba zespoły do tej pory mają po 2 zwycięstwa i 6 porażek.W Top 16 grupy. Jeden z tych zespołów ma nadal szanse na grę w ósemce najlepszych drużyn Euroligi. Darussafaka wygrał 2 z ostatnich 3 pojedynków obecnie są na miejscu 6 w tabeli.Natomiast Cedevita przegrywa wszystko.Cedevita jest w fatalnym formie, niedawno przegrali w lidze ABA z Partizanem aż 21 punktami.Darussafaka jest w całkiem dobrej formie, w ostatnich 5 meczach tylko 1 strata przeciwko Fenerbahce 67-65 http://obstawianie.c...16/#entry936870 niech każdy spojrzy na to ze swojej strony i innych którzy piszą merytoryczne i przekonywujące analizy. Nie mówię o sobię choć jak ja coś wrzucam na Pewniak dnia to zawsze gram to za min 1/3 polskiego najniższego miesięcznego wynagrodzenia netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2016 Było to już wałkowane xxxxx razy, w tamtym miesiacu dawałem ostrzezenia, za takie cos a nastepnym razem nie zaliczałem. Wszystkich analiz nie czytam bo nie mam na to czasu, jak widze kilka zdan to reaguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2016 Czasem kilka zdań jest lepsze od analizy, która zajmuje pół strony, ale opisywany jest stadion, miasto Przede wszystkim powinien liczyć się przekaz typu nie zagra X i Y, czy w drużynie jelitówka i ostatnio iluś tam nie trenowało. Sam przestałem walić analizy jakieś długi, a po prostu wrzucam post i tam ważne informacje. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2016 Bardzo proszę o poprawę wizualną typu bo coś mi się za dużo razy skopiowało: http://obstawianie.com/topic/33499-typy-na-dzie%C5%84-05032016/?do=findComment&comment=943025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo1274 Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2016 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo1274 Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2016 Tabelka do 05.03.2016 (włącznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeloweN Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2016 http://obstawianie.com/topic/33500-zamknięty-typy-na-dzień-06032016/możesz sprawdzić mój typ bo powinno być rozliczone na in plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo1274 Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2016 Faktycznie, przepraszam za tą pomyłkę Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TommyTSW Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2016 (edytowane) proszę o zmiane buka na Betano, kurs taki sam (Otobet nie ma na liście konkursowej) http://obstawianie.com/topic/33503-typy-na-dzień-08032016/?p=944917 ///edit ok sam zmieniłem Edytowane 8 Marzec 2016 przez Manhunt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi