Monf Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2015 Napisałem analizę w dziale koszykówka, Hiszpania, jednak nic nie mogę wkleić do Pewniaka Dnia, proszę o sprawdzenie i pomoc, nie mam funkcji wklej, pozmieniało się coś teraz, nie chce mi się na nowo pisać analizy w Pewniaku Dnia, i nie mogę wkleić linku no nie do końca mi się udało, proszę o jakieś doradzenie Nie mam pojęcia jak CI pomóc, musisz mieć opcje "WKLEJ" . Jeśli rzeczywiscie cos jest nie tak, to rób to tak jak dotychczas,cytuj post po prostu, a ja bede to uznawał.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2015 Statystyki uzupełnione do 22.12 włącznie.Ewentualne reklamacje kierować do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2015 Statystyki uzupełnione do 28 włącznie. ( W statystyce zostali uwzględnieni tylko CI userzy którzy zdążą spełnić warunki regulaminu zabawy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2016 Gratuluje zwyciężcom! @baku193 , @Tonny , @cristiano261 , wyślijcie swoje @ ze skrilla na PW do bigbraine777 . Powodzenia w kolejnym miesiącu i całym nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2016 Sinako wyslane Gratki dla winnerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2016 Zgadza się , pieniążki na koncie , dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2016 U mnie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw00 Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2016 zapomniałem linka wczoraj dodać chciałbym aby typ był uznany dzień Typy na dzień 01.01.2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2016 zapomniałem linka wczoraj dodać chciałbym aby typ był uznany dzień Typy na dzień 01.01.2016 Takie coś trzeba wkleic przed rozpoczeciem meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw00 Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2016 Proszę o usunięcie mojego tematu pomyliłem dni i zamiast na 4 dodałem do 5 już zmieniłem ale post w 5 został proszę o usunięcie posta z dnia 05.01.2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw00 Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2016 Takie coś trzeba wkleic przed rozpoczeciem meczu Dodawałem potem i przed meczem ale dostałem - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2016 Dodawałem potem i przed meczem ale dostałem - Do analizy nie dodałes linku do działu, a tutaj napisałes dopiero na drugi dzien dlatego typ masz na + a za brak linku minus 30 ,czego nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2016 Statystyki uzupełnione do 5 Stycznia włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2016 Statystyki uzupełnione do 11 Stycznia włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2016 Z racji iż nie było tematu pozwoliłem sobie go stworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2016 (edytowane) Mógłby ktoś z modów zrobić tematy do końca miecha. Edytowane 17 Styczeń 2016 przez StanleyLevy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2016 http://obstawianie.com/topic/33000-typy-na-dzie%C5%84-15012016/?do=findComment&comment=932736 LaMonf tutaj zwrot obaj po 3 bramki zdobyli Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2016 ok, myslałem ze jak remis to zakład przegrany,sory za pomyłke w takim razie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2016 http://obstawianie.com/topic/33046-typy-na-dzie%C5%84-18012016/?do=findComment&comment=933225 Tonny tu minus Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2016 Dałem radę do 20 stycznia podsumować i jest tabela. Jutro będzie porządna z dniem dzisiejszym również bo dopiero co wróciłem do domu. Koło 10-12 powinno być wszystko gotowe. Jak błędy to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2016 Tabela z wczorajszym i dzisiejszym dniem wyjątkowo będzie jutro bo mam kupe roboty na uczelni i jeszcze prywatnie do pracy więc jutro koło godzin popołudniowych będzie aktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balonik19821 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2016 Można prosić o podsumowanie mojego typu z niedzieli 24 stycznia? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2016 @balonik19821 pershing się z Tobą skontaktuje i wyjaśni dlaczego typ nie jest podliczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensejjag Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2016 źle napisałem typ w mojej dzisiejszej analizie. chodziło o over 5.5 gola Hansena na mecz, co wynika z analizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2016 Dyscyplina Piłka nożna ArgentynaSpotkanie Estudiantes-Gimnasia LPTyp: Bramka zdobyta w pierwszej połowieKurs 1.57Buk bet 365Godz: 02:10Analiza: Na dzień jutrzejszy postanowiłem zagrać spotkanie w którym ekipa Estudiantes na własnym stadionie podejmowała bedzie drużynę Gimnasii La Plata. Gospodarze są dla mnie faworytem do zdobycia kompletu punktów w tej kolejce Ligi Argentyńskiej, potwierdzają to ich poprzednie spotkania ligowe w których wygrywali za kazdym razem przed swoją publicznością, ostatnie 10 spotkań i praktycznie same zwycięstwa, jeden remis oraz 1 porażka , to węcz rewelacyjny wynik jak na tak wyrównaną ligę Argentyńską, goście natomiast są zdecydowaną odwrotnością zespołu gospodarzy , przegrywają praktycznie w każdym spotkaniu ligowym przeanalizowałem 10 ich poprzednich spotkań i wygrali tylko 1 z nich , następnie zanotowali aż 7 porażek oraz tylko 2 podziały punktów , tak więc reasumując gospodarze są tutaj dla mnie zespołem , który będzie w stanie stworzyć sobie znacznie więcej sytuacji podbramkowych i to właśnie oni powinni się w tym spotkaniu okazać zespołem o tą jedną bramkę lepszym od ekipy, która ma zdecydowany problem z rozgrywaniem swoich punktów na wyjazdach. http://obstawianie.com/topic/19490-argentyna/page-6?do=findComment&comment=935645 Nie ma tematu na 1 luty a mam mecz w nocy więc wklejam w tym miejscu w razie pojawienia się tamatu poproszę o przeklejenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2016 już wszystko zakładam, bo wojtek tak bardzo chciał sie zajmowac tym działem a widze ze gdzies zaginął sory za opoznienia,dzis załoze tematy do 5, jutro wszystko ogarne wraz z tabela na styczen.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2016 Gratuluje zwyciężcom: bam14 , gregory1989 , wojtek10611 , wyślijcie swoje adresy @ ze skrilla do bigbraine777 . Zapraszam do rywalizacji w kolejnym miesiącu i żeby stała na takim samym wysokim poziomie jak w Styczniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TommyTSW Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2016 na 3 luty proszę dodać link do typu link do analizy w dziale:http://obstawianie.com/topic/20481-premier-league-anglia/?p=936307 link do posta w konkursie:http://obstawianie.com/topic/33217-typy-na-dzień-03022016/?p=936305 ps: na 2 lutego też dałem lecz z opóźnieniem, jak da się coś z tym zrobić w ramach wyjątku to linki kolejno j/w http://obstawianie.com/topic/20481-premier-league-anglia/?p=936257 http://obstawianie.com/topic/33216-typy-na-dzień-02022016/?p=936152 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeloweN Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2016 Kiedy rozliczacie pewniaki dnia za dany dzień? Nie lepiej robić tego od razu, aby nie było zaległości i późniejszych problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2016 Rozliczam wtedy kiedy mam czas i nie mam z tym problemu Juz jeden tu byl co mu niepasowalo rozliczyl 3 dni i zniknal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi