Skocz do zawartości

Pytania i uwagi

Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalne wyniki za KWIECIEŃ 2024:

1. @kokosek1960 200 PLN

2. @Piotrex82 130 PLN

3. @marcin11021995 70 PLN

Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @mariusz133

Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia.

Gratulacje dla zwycięzców  :wuwu::klask:  Czas na reklamacje do 5 maja do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 

A dlaczego mój typ z 30.04.2024 rozliczony jest na minus ?  Przecież napisane jest, że suma punktów z dogrywką (+OT) ... Typ na duży plus, choć trochę z fartem...

No i jak sobie teraz w pamięci przeliczyłem, to gdyby Lewandowski w  poniedziałek nie strzelił w doliczonym czasie tego swojego "cudownego" gola z wolnego na 4:2 dla Barcy, normalnie wygrałbym w całym miesiącu,, w dodatku o 1 punkt z kokoskiem1960...:zaskoczony:  :k: Ja pier.... :D

W dniu 2.05.2024 o 17:58, alwex33 napisał:

A dlaczego mój typ z 30.04.2024 rozliczony jest na minus ?  Przecież napisane jest, że suma punktów z dogrywką (+OT) ... Typ na duży plus, choć trochę z fartem...

Zgadza się. Typ powinien być rozliczony na plus. Jednak nie zmieni to nic w klasyfikacji w pierwszej trójce dlatego nie będę już wrzucał korekty 😉

Ok. W pierwszej trójce nic to nie zmieni, nawet niewiele przesunie mnie w klasyfikacji, bo tylko na 7-me miejsce. To Lewandowski mi wszystko w tym miesiącu popier....ł tym strzałem z wolnego :(:/ Ten jego gol był wart dla mnie 550 punktów. Lewy oddawaj mi 2 stówy ! :D

4 godziny temu, alwex33 napisał:

Ok. W pierwszej trójce nic to nie zmieni, nawet niewiele przesunie mnie w klasyfikacji, bo tylko na 7-me miejsce. To Lewandowski mi wszystko w tym miesiącu popier....ł tym strzałem z wolnego :(:/ Ten jego gol był wart dla mnie 550 punktów. Lewy oddawaj mi 2 stówy ! :D

Co tak przeżywasz .IIu tu by wygrało gdyby to gdyby tamto, gdyby sędzia nie doliczył minut , albo nie uznał karnego itp. to zabawa tylko .Ile razy mi jakiś typ w ostatniej chwili napier...:bz:

Edytowane przez Torpeda1968

to można miec minusy na poczatku grania i jak sie trafi potem 4 x pod rząd z najwyzszym kursem i nagrode sie dostaje>? bo ja myślalem że pierwsze 4 dni pod rząd od startu w miesiącu 

23 godziny temu, Torpeda1968 napisał:

to można miec minusy na poczatku grania i jak sie trafi potem 4 x pod rząd z najwyzszym kursem i nagrode sie dostaje>? bo ja myślalem że pierwsze 4 dni pod rząd od startu w miesiącu 

Tak, można 🙂 Nigdzie w regulaminie nie pisze, że to są tylko pierwsze cztery dni miesiąca.

Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 11-tego maja dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu.

Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za:

- trafione 4. typy z rzędu,

- nietrafionych 5. typów z rzędu.

Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji.

W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 

Mój typ ręczna dziś o 18;15  piłka ręczna  kobiet ...Norwegia był handi dawalem 1 polowa // chyba zapomnałem podać godz, spotkania tzn nie wkleiłem,pewnie strace typ?

W dniu 14.05.2024 o 20:56, Torpeda1968 napisał:

Mój typ ręczna dziś o 18;15  piłka ręczna  kobiet ...Norwegia był handi dawalem 1 polowa // chyba zapomnałem podać godz, spotkania tzn nie wkleiłem,pewnie strace typ?

Typ będzie ważny, jednak odejmujemy 0.3 z kursu zgodnie z regulaminem.

Tabela do 21-go maja dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. 

- nietrafionych 5. typów z rzędu,

- za skuteczność.

W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. 

Prawidłowa Godzina rozpoczęcia meczu to 17:30. Proszę o poprawienie. Dzięki

#poprawiono

Edytowane przez Shadow89

Tabela do 25-tego maja dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. 

- za skuteczność

- użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia.

Tabela do 28-go maja dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. 

- za skuteczność

- użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia.

Oficjalne wyniki za MAJ 2024:

1. @Sztabson93 200 PLN

2. @marcin11021995 130 PLN

3. @jack13 70 PLN

Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @alwex33

Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia.

Gratulacje dla zwycięzców  :wuwu::klask:  Czas na reklamacje do 6 czerwca do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 

Edytowane przez Shadow89

Jeśli chodzi o "trafienie 4 pierwszych typów z najwyższym kursem", to uważam że nagrodę zdobyłem ja.  Mój najwyższy trafiony kurs wśród  4-ch typów to 2.56, natomiast kolegi którego wymieniłeś jako zwycięzcę 2.50.  W regulaminie mowa jest o najwyższym trafionym kursie, a nie o zdobytych punktach za typ, czyli to że kolega uzyskał 300 pkt za swój typ oznaczając go jako "pewniaka" nie ma tu nic do rzeczy. I w przeszłości zresztą tak to było rozstrzygane..

#nie zauważyłem, że ktoś z dołu też trafił 4 pierwsze typy; oczywiście nagroda idzie do ciebie ;))

Edytowane przez Shadow89

Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi.Ja myślałem że jak 2 ma cztery trafione pokolei  to liczy się suma punktów z tych typów i byłobuy to logiczne  i sprawiedliwe ,a nie jeden fuks trafić

W dniu 4.06.2024 o 16:17, tluczan napisał:

Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi.Ja myślałem że jak 2 ma cztery trafione pokolei  to liczy się suma punktów z tych typów i byłobuy to logiczne  i sprawiedliwe ,a nie jeden fuks trafić

Poniżej wstawiam regulamin do dodatkowej nagrody i proszę  o wskazanie w którym miejscu jest tutaj mowa o jakimś liczeniu sumy punktów :bz: 

Dodatkowa nagroda: 50zł dla osoby, która jako pierwsza w danym miesiącu trafi 4 typy (kurs min 1.45 każdy) pod rząd (każdego dnia z rzędu, a nie np. 1 typ 1 kwietnia, 2 typ 10 kwietnia, 3 typ 15 kwietnia itd.). Jak będzie więcej niż jedna osoba, to wygrywa ta, która podała typ z najwyższym kursem (w tych 4 typach). 

P.S. wystarczy dokładnie zapoznać się z regulaminem a wtedy też wszystko staje się logiczne i sprawiedliwe ;))

Aktualizacja tabeli Pewniak Dnia do 12-tego czerwca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych pewniaków w danym miesiącu.

- nietrafionych 5. typów z rzędu.

Punkty za skuteczność na tym etapie pominięto, gdyż wielu graczy nie oddało jeszcze wymaganych 10 typów w miesiącu i zaciemniłoby to obraz klasyfikacji.

Witam w dzisiejszym typie kurs podałem prawidłowy bukmachera tez tylko  dopisałem przez przypadek 3;0 dla Włochów a przecież kurs 2.28 to byl na Polskę. Kurs na 3;0 dla Włochów był w granicach 10.00 jak nie wyżej czy możecie to zaliczyć i zmienić z góry dzięki wielkie za zrozumienie i sportowa rywalizację. Pozdrawiam.

Proszę o zmienie na:

Typ na 19.06.2024 

Korekta kurs się zgadza Bukmacher też. 

Dyscyplina: Siatkówka - Liga Narodów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Polska - Włochy
Typ: (Dokładny wynik meczu 3:0 dla Polski)
Kurs: 2.28
Bukmacher: Fortuna

Tabela do 21-go czerwca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. 

- za skuteczność.

Tabela do 27-go czerwca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. 

- za skuteczność

Witam bardzo proszę o zmienienie bukmachera i kursu w typach dnia na dzień 01.07.2024 r.

Złe:

Dyscyplina: Tenis, ATP Wimbledon
Godzina: 14:00
Spotkanie: Wawrinka - Broom
Typ: Wawrinka
Kurs: 1.65
Bukmacher: Superbet

Zmienic na to co poniżej:

Dyscyplina: Tenis, ATP Wimbledon
Godzina: 14:00
Spotkanie: Wawrinka - Broom
Typ: Wawrinka
Kurs: 1.63
Bukmacher: Betfan

#zmieniono

Edytowane przez Shadow89

Oficjalne wyniki za CZERWIEC 2024:

1. @alwex33 200 PLN

2. @hazardzista15 130 PLN

3. @Torpeda1968 70 PLN

Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @zibi16

Gratulacje dla zwycięzców  :wuwu::klask:  Czas na reklamacje do 6 lipca do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 

Walnąłem się wczoraj w bukach kopiując schemat typu, Fortuna nawet nie oferuje samych strzałów w podstawowej ofercie, miał być Betclic.

https://foxbet.pl/topic/48250-pewniaki-na-dzień-01072023/?do=findComment&comment=1246079

piszę informacyjnie, bo pewnie - w takiej sytuacji.

tak przy okazji pytanie, można podawać typy betbuilder, czy tylko z podstawowej oferty?thx

#poprawiono bukmachera; a co do pytania tak jak kolega poniżej napisał można ;))

Edytowane przez Shadow89