Monf Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudinho Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2015 (edytowane) Świstu gwizdu tracimy gola w 86 minucie z jakimiś pizdami w pucharze na 2:2. Salzburg pierdol się tak samo jak pier***isz mój kupon na 3500 zł. W pizdu. Edytowane 22 Wrzesień 2015 przez chudinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2015 Baghdatis ty je***y gruby skurwysynu co ty wyrabiasz, nie dało sie przegrac tego jebanego drugiego seta a jednak skunksie przepierdoliles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2015 Polskie kurwiska jebane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambino Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2015 prr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2015 ku**y zydy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2015 Petkovic ty glupia kurwo. Mecz pod kontrola i 15minut szmato same auty podarowe temu jebanemu karypelowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2015 bagdatis ty gruby knurze je***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2015 czarne skurwiele 8 minut 2 pkt je***y bruklyn i phila, do tego kurewskie zydowskie scierwa. dawno takich pajacow powinno sie wyplenic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2015 Nie ma to jak przerpierdolic 3x hajs z rzedu na pierdolonych bambusach ktore zawsze o 1 pkt za duzo rzucaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2015 resovia kurwo jebana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2016 buahaha łeb mi zaras rozsadzi. Maccabi zydowska kurwo, 9 pkt w ostatnie kwarcie dziwki jebane, dosyc ze pewny over zajebany o 3 pkt to jeszcze handi na sam koniec o 2. Nie wierze co za je***y dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madman01 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2016 Verdasco ty jebana szmato wygrales z Nadalem zeby przegrac z Dudi Sela, ty je***y sprzedawczyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2016 je***y ku**a mac w dupe arsenal, chuje zajebane tyle sytuacji i nie potrafia jednej bramki patalachy strzelic; niech rozpierdola ten klub w pizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madman01 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2016 Rosol ty yebana czeska cioto, prowadziles 5-2 i 40-15 w 3 secie zeby przeyebac mecz, rosołowaty bezmózgowcu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8989 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2016 ku**a czeska sprzedała mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Incredible Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2016 Chelsea gówno Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barti1 Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2016 (edytowane) Cleveland wy jebane ku**y, beztalencia bez krzty honoru, oby wasz samolot spadł i się rozpierdolił, prowadzić ze szpitalem Hornets 9 do przerwy i przepierdolić z kretesem no przecież to jest kryminał, a żeby was poskręcało e : w życiu nie widziałem takich dziwek, te czarne bezmyślne ku**y spierdoliły mi kupon na 27 koła,wypierdalać do buszu pier****ne bambusy, do klatek to kurestwo zagonic i od dostawy bananow odciac, sprzedajne szmaciarstwo, pensyjka to malo i na boku trzeba dorobic?! Ocztwiscie ku**a na pier****na w dupe jebana "podbitke", NIGDY nie grajcie na te pseidodruzyne, oni by w naszej lidze nie dali rady tak grajac, ku**y wypierdalac do rumunii albo innego ku**a mozambiku wy dziwki sprzedajne!! KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Edytowane 4 Luty 2016 przez Barti1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madman01 Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2016 GGL ty kur...a cieniasie je...ny, wtopić kur...a z 19 letnim skosnookiim, to trzeba prezentowac niesamowity poziom zeby zje..ac, verdasco nadal ggl, cala smietanka hiszpanskiego sprzedajnego tenisa, nawet kur... olowek by was rozpier..il, wezcie kur.. zaorajcie te korty i sie kur..a nawet nie pokazujcie na nich bo niechce na was juz patrzec, ....débiles hacia adelante! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2016 (edytowane) ... Edytowane 21 Luty 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruggiero Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2016 hehehe ja byłem podobnie wkurwiony wczoraj na kozojebcow ktorzy prowadzili z fener w kosza 12-2 a i tak wjebali fraajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2016 Paire zajebisty ziomek, przegrywa z mega drewnwm, łamiąc sie w gemie popełniajac 3DF smiech na sali ku**a, Paire jebana dziwka PS> Paire c**j ci w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casti Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2016 Strycova żebyś zdechła jebana sprzedawcza kurwooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2016 Chiudinelli ty pier****na w dupe jebana sprzedajna kurwo. Pierdolony je***y w dupe sprzedawcyk,wyjebac szmate z tenisa dożywotnio. ku**a jebana w dupe http://www.flashscore.pl/mecz/beldIJdF/#przebieg-meczu;5Zdychaj pier****na kurwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy554 Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2016 popieram Lacygana miał pierdolony piłkę meczową i cwel odpuscił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2016 Ja pier**ę chyba mnie posrało totalnie, jestem skończonym idiotą, że włączyłem i oglądałem DO KOŃCA ten antyfutbol w wykonaniu WBA i United Po 20min żona mi zasnęła, ja walczyłem ze snem od 70 minuty. Ponadto Mata jest największym debilem na świecie, dwie kartki w 3 minuty. Naprawdę oczekiwałem do tej pory od piłkarzy na tym poziomie minimum inteligencji, ciut więcej niż ameba, ale niektórzy zwyczajnie nie dają rady. W konsekwencji wtopiony zakład na rożne, zamykający kupon na 800 E. Mam nadzieję, że ten dekiel złamie nogę w kolejnym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madman01 Napisano 20 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2016 Lechia, wieśniaki was dymają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2016 wawrinka ty maly chinski kuurwa kutasie. ty huju blady, mozna przegrac kurwo ale nie jak ty na stojaco wszystkie pilki wypierdalac dwa metry za kort . spaslaku je***y niech cie stado murzynow rucha w dupe az ci sperma z ryja i nosa wyplynie, i ku**a z uszu obesrancu zajebany. kokkinakis ruchal ci dupe ale nie wiesz tego ze ruchal ja nawet twoj pies. zdychaj smieciu jebanyyy !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2016 ja jebanym kurwom z Piasta Gliwce zycze aby nastepnym, razem jak beda leciec samolotem aby ku**a mieli awarie i miala miejsce sytuacja pt. Smolensk II, co za jebane ku**y bez honoru, ku**y co remisuja w ostatnich minutach .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madman01 Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2016 (edytowane) West Ham wy yebane sprzedawczyki kur.. 0-2 do przerwy z jakimis ogorkami co nie graja o nic, kur.. młoty pierd.. mozecie sobie pomarzyc o pucharach wy to sie nadajecie ale do gry kur.. w league one, rozyebac 3:0 na wyjezdzie west brom zeby stracic w 45 min dwiie bramki u siebie zenada po prostu poziom zenujacy dno.. juz nigdy na was nie postawie, nawet jak tam bedzie gral messi albo ronaldo Edytowane 7 Maj 2016 przez superbastiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi