busku Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 się dzieje tutaj widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 się dzieje tutaj widzę Konto od 8 lat i 0 postów Niszczysz system ziąąą :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandeo Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 Juz od dawna nie mam nic wspolnego z matematyka. Czy moglby mi ktos przypomniec i napisac: jest 20 kul, w tym 10 kul czarnych i 10 czerwonych. Jakie jest prawdopodobienstwo, ze wyciagajac 5 kul wszystkie one beda czerwone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2014 milion ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2014 ku**a mać jebane koreańce żeby was te psy które wpierdalacie wydymały, jak można do przerwy je***ąć 45 i nie zrobić 76 w meczu no ku**y niemyte idźcie w c**j zjeby sean evans pierdolony czarnuchu ile spierdoliłeś w tym meczu akcji spod kosza ku**a jak można w jednej akcji 4 razy dobijać i nie trafić kurwo pewnie 7 rzutów byś oddał i też c**j by z tego było zrezygnuj z kosza bo nie nadajesz się do tego, jednak czarni stworzeni są tylko do niewolnictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2014 kur*** mać je*** koreańce żeby was te psy które wpierdalacie wydymały, jak można do przerwy je***ąć 45 i nie zrobić 76 w meczu no kur*** niemyte idźcie w ch** zje*** sean evans pier*** czarnuchu ile spierdoliłeś w tym meczu akcji spod kosza kur*** jak można w jednej akcji 4 razy dobijać i nie trafić kur*** pewnie 7 rzutów byś oddał i też ch** by z tego było zrezygnuj z kosza bo nie nadajesz się do tego, jednak czarni stworzeni są tylko do niewolnictwa jak Krysia Pałka, ona 8 razy i raz trafiła ale tam ktoś "majstrował przy broni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2014 Juz od dawna nie mam nic wspolnego z matematyka. Czy moglby mi ktos przypomniec i napisac:jest 20 kul, w tym 10 kul czarnych i 10 czerwonych. Jakie jest prawdopodobienstwo, ze wyciagajac 5 kul wszystkie one beda czerwone? 1,6% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2014 c**j w Helmond, c**j w Spartę, c**j W OVER, c**j W SIANO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2014 Pierdolony pech, pier****na gra, ku**a je***y skurwysyn sprawdził moje 55 i wyjebał mi z 67 jebanego strita, skurwysyńskiego na turnie i riverze, pierdolony żal ku**a. Musiałem je**ć olka bo ku**a już blindy na mnie czekały i chciały mnie wjebać, zgarnął bym ze stołu ku**a 30k i bym spokojnie czekał. Jednak te je***y kutasiarz był na bb mając 81k i ku**a zamiast nie dokładać tych pierdolonych 3k, to skurwysyn musiał dołożyc. c**j Ci w dupe ty msciwy chuju, zebys jutro ku**a pierwszy odpadł downie pierdolony! Jebana niemiecka ścierwo, nienawidzę cie skurwielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2014 je**ć niemców i biede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2014 Ok starałem się tu nie pisać ale, ja pier**e jak można grać tak słabo je***y kurewski klub rzymskie skurwysyny ja pierdolole!!!!!!!!!!!!!!!! ku**a mac 0:0 przez całe 90 minut a c**j wam w dupe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2014 jeeeeeeeeeeeeeeeeebac VAncuver kurwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ostatnie 10 mim 0 strzalow pierdolic ku**y co kurwyyyyyyyyyyyy po 28 min - 35 strzalow a skoczyli z 59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 WESTBROOK TY je***y CZARNY NAPLECIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2014 Fabiański czemu mnie pozbawiłeś takiej kasy ku**a!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2014 Prostytucja starych dam to w tym kraju temat tabu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 Smethurst ty je***y skurwysynu. 6-2 6-5 i serwis i przepierdolić mecz. Co za skurwysyn z ITFów. To samo pier****na Resovia seta nawet nie ugrać i je***y Kurewski GKS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 Dołgo pałow ty chuju, żeby ugrać 4 gemy w meczu to kpina, jesteś zerem ty skurwielu ukraiński, putin i tak was wszystkich wydyma i wyjebie w kakalaka i będziesz miał tą rakiete w dupsku ty chujasie pryszczaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 dołgo pałow ty chuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 ale to tylko tenis machanie paletkami moze być zgbubne szczególnie jak ktoś chce się pokazać ale granie w 11 antyfutbol może człowieka trafić kurwica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 a tam pierdolita nieudaczniki jebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 ale to tylko tenis machanie paletkami moze być zgbubne szczególnie jak ktoś chce się pokazać ale granie w 11 antyfutbol może człowieka trafić kur*** ten skurwiel ukrainski niech sobie chujem pomacha bo rakietą to nie umie w ogóle i kutas z niego jest a jego nazwisko to pewnie jedno wielkie kłamstwo i ch**a ma małego albo upierdolonego jak grodzki bo nie widze innej mozliwosci, jeszcze sobie kucyka dopierdolił pedał jeden w dupe je***y a potem gra jak c***a a nie dluga pala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2014 Jastrzębski cwel wczoraj 3-0 rzeszowem a dzisiaj bez historii w pizde po kursie 1.30. Nigdy więcej tej jebanej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2014 GLUPIA,JEBANA KURWO Z WŁOCH, je***y CWEL NIE DAŁ CORNERA UDINESE W 93 MINUCIE I POZBAWIŁ MNIE HAJSU PIERDOLONY CWEL NIECH GO ku**a PUTIN DORWIE CWELA PIERDOLONEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2014 Putin wszystkich dorwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2014 wy pier****ne zajebane ku**y londynskie, niebieskie śmiecie jebane, gardze wami ku**y zajebane i waszym pierdolonym mułem, nie byliscie, nie jestescie i nigdy nie zbylizycie sie do Arsenalu, zawsze bedziecie kurwami jebanymi, wy pier****ne skurwiele, jebał was pies fuck off chelsea fc you aint got no słynny uśmiech chelsea pojawia sie wtedy jak czarny pierdolonym cwel zapina drugiego cwela w niebieskim kostiumie z napisem cfc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2014 wy pier*** zaje*** kur*** londynskie, niebieskie śmiecie je***, gardze wami kur*** zaje*** i waszym pier*** mułem, nie byliscie, nie jestescie i nigdy nie zbylizycie sie do Arsenalu, zawsze bedziecie kur*** je***, wy pier*** skurwiele, je*** was pies fuck off chelsea fc you aint got no słynny uśmiech chelsea pojawia sie wtedy jak czarny pier*** cwel zapina drugiego cwela w niebieskim kostiumie z napisem cfc masz racje tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal1992 Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2014 to ja sie też kur... wyżyje!!! http://www.livesports.pl/mecz/8bVuMfrt/#szczegoly-meczu Zamykali kupon z AKO: 11,55 !!!!!!!!!! Z piekła do nieba i w kółko. W PIZ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2014 mnie tez ujebały te pier****ne niebieskie cweluchy zeby te czarnuchy jebane z łeto na czele sie rozjebały w drodze na ćwierćfinał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2014 Najbardziej SKURWI*** DRUZYNA ŁIGAN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi