Skocz do zawartości

Bez cenzury

Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

c**j we mnie, ze takie gowno jak WHU dalem, bo naczytalem sie tylu bzdur o zawieszeniu Suareza, najlepszego strzelca Liverpoolu. c**j w te walki 2/1 lub 1/2 c**j w was i waszych praprzodkow.

CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUj ku**y jebane!

31 minuta meczu i juz w sumie mogę stwierdzić, że lyon i st ettiene to pier****ne francuskie niedouczone ku**y jebane, jak do ch**a pana nie mozna przypierdolic 3 przewrotek jak zlatan, jak mozna byc tak kurewsko nedznym piłakoarsko zeby nie dojebac dla kiibców 3 bramek????????????????????????? c**j wam w dupe pierdolony francuskie lig łann, liga chujów i skurywysnów napędzanych przez arabskich, marokańskich i algierskich skurwiałych pierdolonych czarnuchów. pier**e Was i żydów

co ku**a ta barcelona ma pilakarzy noz sie otwiera w kieszeni ego to juz maja ku**a c**j wie jakie wygrywaja jedna bramka i ku**a zero ambicji tylko czekanie do konca meczu jebane patafiany ku**y obsrane nienawidze spale !! i jeszcze jakis noname z clipersow 10 sekund od konca kwarty ten odpierdala rulety jak zidane ty jebana murzynska swinio

bo ja tak tylko tutaj chciałem coś napisać...

je**ć full tilt poker które jest ku**a najgorszym gównem na świecie.

Oraz jeszcze bardziej je**ć WSZYSTKICH frajerów z Kanady grających na 888 Poker. Dzięki wam aż ku**a chce się grać. Donki jebane.

cardiff ty jebana w dupe pier****na brytyjska ku**a niech cie jasny huj strzeli za ten kurewsko sprzedany mecz z pierodolona jebana w pizdu ostatnia ku**a z tej ku**a waszej jebanej kurewskiej chamiponcips/ niech was ku**a zdegraduja do ku**a ostatniej mozliwej klasy rozgrywkowej w tej jebanej anglii. zeby wam tak sie kirwa noga podwijala w kazdym meczu a ku**a nigdy wiecej nie wejdziecie do jebanej premier league. ty kurwo jak bylas w stanie doprowadzic zeby sie tak wkurwil niech cie huj strzeli!!!!!! AMEN!!!

bayern wy niemieckie ku**y, 3 raz mnie dymacie na tych waszych overach, pieprzeni minimaliści, żebyście nogi połamali a najlepiej rozjebali się autokarem w drodze z Augsburga;

ribery ty synu świńskiego cyca zapierdalasz mi już drugi kupon pedale niemyty, żebyś trafił do tego pierdla za kontakty z nieletnią i tam ci zrobili z dupska jesień średniowiecza

nigdy więcej tych gaśparikowych pizd :fp:

Gość Profesor10

Westbrook Ty głupia czarna pizdo do ch**a. Zwierzaku je***y ogarnij się do ch**a, ku**a bo lecisz jak pojeb jakiś na ten kosz, ku**a powinni Ci zajebać pół roku jakieś okrzesania je***y zwierzaku!

Inter, jebane skurwysyny jak można nie wygrać z Genoa, czy jak do ch**a pisze się nazwę tej wioski. Jebane cioty zamykaliście mi kupon. Debile, kto wam płaci za tak zjebaną grę, chyba tylko większy zjeb od was. Nigdy więcej tego gówna

Miami skurwysyny zajebane w dupe, murzyni pier****ni, bawełnę wypierdalać zbierać bezmózgowcy zajebani. Od tych $ to wam się w dupach poprzewracało kutafony czarne. Jak można tak zapierdolić 4 kwartę? jak można tak spierdolić ludziom humor tuż przed końcem roku? je**ć was czarnuchy zapyziałe, c**j wam w dupska!

Paire co za pizda jebana co z claycortowcem Bauptista sobie nie moze dac rady :k: jednak Benoit tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze Francuzi to najwieksze pizdy w Europie w tenisie jesli chodzi o mocna glowe w najwazniejszych momentach meczu.

• 2 weeks later...
Gość Profesor10

ku**a, je***y dzień, ostatnie dni ku**a tak zjebane, że ja pier**e. Zawsze ku**a braknie bramki do ch**a jebanego. Dzisiaj kurwą dnia ogłaszam Sociedad!

Dawno mnie tu nie było, wiec szybko i na temat:

Mam nadzieje ze te nieogary nasze nie wygraja już nic na tych mistrzostwach, niech autokar którym jeżdzą rozjebie się o cokolwiek, niech im ku**a sraczka doskwiera za kazdym razem jak wychodza na mecz, a ten zjebany syprzak mam nadzieje ze szybko zlapie taka kontuzje ze amputacja głowy to przy tym pikus. Banda pierdolonych nierobów!

Uj w Upe Edałom z blog.pl - po 8 latach prowadzenia najlepszego bloga sportowego w Polsce ;) www.jokerit.blog.onet.pl utracili moje konto !!!! Nosz urwa zazdrosc chyba popularnosci !!! Ebac onet i blog.pl !!!!

Toz chyba jest, dziala.

Działa, ale od 3 miesięcy kopię się z cymbałami na maile bo mi login i hasło nie działa po tym jak przeniesli wszystkie blogi z blog.onet.pl na blog.pl i nie moge zaktualizowac jakże cennych informacji, chociażby o tym, że JOKERIT jest liderem. Niestety odpowiedzi cymbałów na zgłaszany przeze mnie problem są na poziomie "kali jeść" i niestety uważam, że blog umrze śmiercią naturalną bo "eksperci" nie portrafią rozwiązać tego problemu,ani napisać prosto coś w stylu "sorry hello ale gdzieś sie coś zje*ało i nie ma Twojego loginu" tylko pierdzielą jak potrzaskani i kopiują mi zdania z regulaminu typu kliklnij na "zaloguj sie"! :(

• Gruby zamknął ten temat
  • Tonny unlocked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...