Chomik Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2012 je**ć Starka... kutasina zajebana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2012 Podolski ty kurwo niemyta je***y śledziu w dupe przez stado murzynów na c**j ja to pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2012 Podolski ty kur*** niemyta je*** śledziu w dupe przez stado murzynów na ch** ja to pisze może ku**a przeczyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2012 c**j we mnie, ze takie gowno jak WHU dalem, bo naczytalem sie tylu bzdur o zawieszeniu Suareza, najlepszego strzelca Liverpoolu. c**j w te walki 2/1 lub 1/2 c**j w was i waszych praprzodkow. CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUj ku**y jebane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2012 31 minuta meczu i juz w sumie mogę stwierdzić, że lyon i st ettiene to pier****ne francuskie niedouczone ku**y jebane, jak do ch**a pana nie mozna przypierdolic 3 przewrotek jak zlatan, jak mozna byc tak kurewsko nedznym piłakoarsko zeby nie dojebac dla kiibców 3 bramek????????????????????????? c**j wam w dupe pierdolony francuskie lig łann, liga chujów i skurywysnów napędzanych przez arabskich, marokańskich i algierskich skurwiałych pierdolonych czarnuchów. pier**e Was i żydów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2012 Pedro ty skurwwwysyńska szmato jebanaaa w dziure, cała barcelona skurwi sie bo ku**a dobry wynik 2-1 co za pizdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2012 co ku**a ta barcelona ma pilakarzy noz sie otwiera w kieszeni ego to juz maja ku**a c**j wie jakie wygrywaja jedna bramka i ku**a zero ambicji tylko czekanie do konca meczu jebane patafiany ku**y obsrane nienawidze spale !! i jeszcze jakis noname z clipersow 10 sekund od konca kwarty ten odpierdala rulety jak zidane ty jebana murzynska swinio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2012 MO WILIAMS JESTES KURWĄ JEBANA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudinho Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2012 bo ja tak tylko tutaj chciałem coś napisać... je**ć full tilt poker które jest ku**a najgorszym gównem na świecie. Oraz jeszcze bardziej je**ć WSZYSTKICH frajerów z Kanady grających na 888 Poker. Dzięki wam aż ku**a chce się grać. Donki jebane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2012 cardiff ty jebana w dupe pier****na brytyjska ku**a niech cie jasny huj strzeli za ten kurewsko sprzedany mecz z pierodolona jebana w pizdu ostatnia ku**a z tej ku**a waszej jebanej kurewskiej chamiponcips/ niech was ku**a zdegraduja do ku**a ostatniej mozliwej klasy rozgrywkowej w tej jebanej anglii. zeby wam tak sie kirwa noga podwijala w kazdym meczu a ku**a nigdy wiecej nie wejdziecie do jebanej premier league. ty kurwo jak bylas w stanie doprowadzic zeby sie tak wkurwil niech cie huj strzeli!!!!!! AMEN!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2012 zajebane ku**y madryckie spadnijcie do secundy cioty, z żelikiem na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2012 bayern wy niemieckie ku**y, 3 raz mnie dymacie na tych waszych overach, pieprzeni minimaliści, żebyście nogi połamali a najlepiej rozjebali się autokarem w drodze z Augsburga; ribery ty synu świńskiego cyca zapierdalasz mi już drugi kupon pedale niemyty, żebyś trafił do tego pierdla za kontakty z nieletnią i tam ci zrobili z dupska jesień średniowiecza nigdy więcej tych gaśparikowych pizd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2012 Westbrook Ty głupia czarna pizdo do ch**a. Zwierzaku je***y ogarnij się do ch**a, ku**a bo lecisz jak pojeb jakiś na ten kosz, ku**a powinni Ci zajebać pół roku jakieś okrzesania je***y zwierzaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2012 Inter, jebane skurwysyny jak można nie wygrać z Genoa, czy jak do ch**a pisze się nazwę tej wioski. Jebane cioty zamykaliście mi kupon. Debile, kto wam płaci za tak zjebaną grę, chyba tylko większy zjeb od was. Nigdy więcej tego gówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2012 Miami skurwysyny zajebane w dupe, murzyni pier****ni, bawełnę wypierdalać zbierać bezmózgowcy zajebani. Od tych $ to wam się w dupach poprzewracało kutafony czarne. Jak można tak zapierdolić 4 kwartę? jak można tak spierdolić ludziom humor tuż przed końcem roku? je**ć was czarnuchy zapyziałe, c**j wam w dupska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2013 Arsenal Ty kurwo żebyście spadli chuje leśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2013 Paire co za pizda jebana co z claycortowcem Bauptista sobie nie moze dac rady jednak Benoit tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze Francuzi to najwieksze pizdy w Europie w tenisie jesli chodzi o mocna glowe w najwazniejszych momentach meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2013 ku**a, je***y dzień, ostatnie dni ku**a tak zjebane, że ja pier**e. Zawsze ku**a braknie bramki do ch**a jebanego. Dzisiaj kurwą dnia ogłaszam Sociedad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2013 POLACY W REKE CO ZA PIZDY !!! SKRZYPCZAK to jakis PIERDOLONY ZART Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2013 a i ten pierdolony grubas trener nic nie ogrania, karze zwalniac gre z takimi leszczami i powolala Orzechowskich i innych leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2013 Dawno mnie tu nie było, wiec szybko i na temat: Mam nadzieje ze te nieogary nasze nie wygraja już nic na tych mistrzostwach, niech autokar którym jeżdzą rozjebie się o cokolwiek, niech im ku**a sraczka doskwiera za kazdym razem jak wychodza na mecz, a ten zjebany syprzak mam nadzieje ze szybko zlapie taka kontuzje ze amputacja głowy to przy tym pikus. Banda pierdolonych nierobów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2013 Uj w Upe Edałom z blog.pl - po 8 latach prowadzenia najlepszego bloga sportowego w Polsce www.jokerit.blog.onet.pl utracili moje konto !!!! Nosz urwa zazdrosc chyba popularnosci !!! Ebac onet i blog.pl !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2013 Toz chyba jest, dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2013 Toz chyba jest, dziala. Działa, ale od 3 miesięcy kopię się z cymbałami na maile bo mi login i hasło nie działa po tym jak przeniesli wszystkie blogi z blog.onet.pl na blog.pl i nie moge zaktualizowac jakże cennych informacji, chociażby o tym, że JOKERIT jest liderem. Niestety odpowiedzi cymbałów na zgłaszany przeze mnie problem są na poziomie "kali jeść" i niestety uważam, że blog umrze śmiercią naturalną bo "eksperci" nie portrafią rozwiązać tego problemu,ani napisać prosto coś w stylu "sorry hello ale gdzieś sie coś zje*ało i nie ma Twojego loginu" tylko pierdzielą jak potrzaskani i kopiują mi zdania z regulaminu typu kliklnij na "zaloguj sie"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2013 Nigdy wiecej na polske i przeciwko nim no toc ku**a ch**a nie ma ja pierdoel co oni grali w tej 2ht ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2013 Lopez ty ku**a je***y pedale .Po huj ty grasz w tego tenisa Stosur druga ku**a z pod latarni. mieć 5-2 przy własnym podaniu w 3 secie i w je**ć 5-7 , by cię huj strzelił jebana dziwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2013 Bartoli Ty stara kurr,w000000 Ty d,ziwko bez szkoły nie umiejąca serwować !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2013 LYON PIZDY ku**y SZMATYYYY SRALES SIE O HANDI DANI SIADLO SRALEM SIE O JEBANE SCHALKE OVER SIADLO TYLKO ku**y Z LYONU ZAWSZE WSZYSTKO SPIERDOLA ZYCZE PSG MISTRZA A WAM c**j DO BUZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2013 BARCA ku**y ZAJEBANE W DUPE !!! z 2-0 na 2-2 CUHJ WAM W RYJ KOLEJNE SZMATY PO LYONIE W TEN WEEKEND !!! Tylko POLSKA W RECZNA NIE ZAWODZI BRAWO PANOWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2013 PUTA BARRCA LAMUSY NIE WIEM ALE MAM NADZIEJE ZE Z MILANEM TEZ WPIERDOLICIE JEBAE DOWNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi