PiqenFrajer Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2011 A ja bym się właśnie pobawił razem z nimi na live nie mówię żeby stawiać bóg wie ile ale coś zawsze poleci nie wiem czy dam radę na razie w miarę się czuję ale może być gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2011 Zaraz idę zaparzyć kawę.... Osobiście jakbym typował to Rookies +6.5 po 1.90, ale jak już co za grosze, wiemy jaka to ma być zabawa Btw Melo chyba w Netsach Źródła donoszą, że jest porozumienie pomiędzy Nuggets i Nets w sprawie Melo, podobno chodzi już tylko o zgodę zawodnika na trade. Jeśli dojdzie do wymiany do Nets trafią:Anthony, Chauncey Billups, Sheldon Williams, Melvin Ely i Renaldo Balkman. W drugą stronę powędrują: Devin Harris, Derrick Favors, Troy Murphy, Ben Uzoh i cztery picki w pierwszej rundzie draftu. Zobaczymy jednak co na to sam Anthony, Prokhorov i Jay-Z mają się z nim spotkać w weekend w LA. Netsi ładnie się moga wyjebać na tym tradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2011 Zobaczymy co wyjdzie ze spotkanie Ruska i Jay Z z Melo.Jak nie będzie chciał podpisać kontraktu z nimi na kolejne lata to Nets na 100% sie wycofają, bo tak to tylko stracą...jeszcze parę dni do zamknięcie okienka transferowego, coś czuję, że będzie gorąco...z resztą ostatnio sporo plotek o ciekawych nazwiskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Gdzie dzisiaj mozna w necie zobaczyć konkursy? Bo w robocie jestem i nie mam C+ vshare coś nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Bo w robocie jestem i nie mam C+ może macie Orange Sport Na pw wyślę Ci dane do mojego konta na nba.com, mam wykupiony abonament to sobie obejrzysz Btw to zdjęcie mnie rozwaliło... Nie wszyscy byli zadowoleni z wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Ładną czapę dostał od Pippen'a Ciekawe na jakiej zasadzie wybrali MVP tego meczu, bo niby mówią, że grał słabo i już nie wspominając o tym, że występował w ekipie przegranych.Niby to tylko zabawa, no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Ciekawe na jakiej zasadzie wybrali MVP tego meczu, bo niby mówią, że grał słabo i już nie wspominając o tym, że występował w ekipie przegranych.Niby to tylko zabawa, no ale... kasa za tym stoi, nie wygrał grammy w swojej kategorii to został MVP http://www.youtube.com/watch?v=ugr_tmxCJjk&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=fsJG_QsJcRE&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2011 Te wszystkie Dunki to od kilku lat takie same Nawet młodzi za mało jajków mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 W końcu Slam Dunk Contest w pewien sposób zaciekawił...było na co popatrzeć, choć szczerze Blake nie zasłużył aż na tyle % głosów.No może, McGee trochę przesadził z tym drugim dunk'iem w finale(bardzo, bardzo niski poziom trudności), ale cóż...Weekend Gwiazd w LA, więc musiał wygrać Griffin.Mimo to gracz Wizards zaskoczył mnie pozytywnie, wsad 2 piłkami, później 3...to było niezłe.Mimo to najlepszy wsad w tym turnieju wykonał DeMare DeRozan(w 2 rundzie)...szkoda, że nie udało mu się załapać do finału, bo ten dunk był naprawdę wysokiej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 W końcu Slam Dunk Contest w pewien sposób zaciekawił...było na co popatrzeć, choć szczerze Blake nie zasłużył aż na tyle % głosów.No może, McGee trochę przesadził z tym drugim dunk'iem w finale(bardzo, bardzo niski poziom trudności), ale cóż...Weekend Gwiazd w LA, więc musiał wygrać Griffin.Mimo to gracz Wizards zaskoczył mnie pozytywnie, wsad 2 piłkami, później 3...to było niezłe.Mimo to najlepszy wsad w tym turnieju wykonał DeMare DeRozan(w 2 rundzie)...szkoda, że nie udało mu się załapać do finału, bo ten dunk był naprawdę wysokiej klasy No i głosowanie widzów, a w przeciągu sezonu Griffin miażdzył, wystarczyło, aby wszedł tylko do finału, to reszta się zrobi sama. Yep, w finale, drugi dunk McGee'giego był, że tak powiem nie na poziomie Również się zgadzam co do najlepszego dunku tego wieczoru, w drugiej rundzie, wsad reversowy - super http://www.youtube.com/watch?v=LICiToUVxXM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 A ja jak zwykle musiałem obejrzeć dziś powtórkę na C+ bo zasnąłem na siedząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 A mnie konkurs zawiódł Poza 2 wsadami to nic nadzwyczajnego... I te scenariusze z dziećmi i jakimiś spiewającymi nigerami Jedyny plus to Kia Optima Ładne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 DeRozan nice w drugim dunku po Griffinie spodziewałem się, że przeskoczy nad dachem auta, ale najwidoczniej bał się o karoserię Jedyny plus to Kia Optima Ładne auto ale muszę powiedzieć, że nie był to nudny konkurs tak czy siak czekamy na East-West :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 Dziś też 2 x 20 minut czy jak? Bo nie wiem czy warto czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 Dziś też 2 x 20 minut czy jak? Bo nie wiem czy warto czekać Tym razem już normalnie i standardowo 4x12min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 chyba overowo co panowie? no i może na Wschód próbować za drobne, dla małej adrenalinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 Ja jak już zagram na over jakieś drobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 No jakbym miał stawiać to także tylko na Wschód.Lepszą pakę tam mają, jeszcze jakby Melo przeszedł to już w ogóle...Zachód traci gwiazdy ostatnio Pierwsza piątka East prezentuje się naprawdę bardzo smacznie Będzie na co popatrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Niestety wczoraj wypiłem za dużo i usnąłem, czeka mnie powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Ja też zasnąłem a obudziłem się jak minuta do końca została także wynik znałem na bieżąco. Mecz nagrany z orange sport także obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Ja w polowie drugiej kwarty padlem, obudzilem sie to powtorki akcji niektorych lecialy. Jak ktos linka bedzie mial do calej powtorki to wrzuccie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Jak ktos linka bedzie mial do calej powtorki to wrzuccie. 2011.02.18 Rookies - Sophomores Mecz debiutantów z drugoroczniakami Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. 2011.02.18 Celebrity Game East - West Mecz gwiazd ekranu, sceny muzycznej a także byłych graczy NBA Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. 2011.02.18 Sprite Slam Dunk Showdown Konkurs wsadów z udziałem amatorów wybranych drogą eliminacji Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. 2011.02.19 Haier Shooting Stars Trzech graczy musi trafić piłką do kosza z 5 pozycji, w tym ostatnią z połowy Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. 2011.02.19 Skills Challenge Zawodnik na czas wykonuje drybling, podanie oraz rzut. Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. 2011.02.19 Three Point Shootout Konkurs rzutów za trzy punkty Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. 2011.02.19 Slam Dunk Contest Główny konkurs wsadów z udziałem graczy NBA Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. === wczorajszy All Stars Game, który zawiera: - Przedmeczowe Show - Wywiady - MECZ - Show w połowie meczu - Prezentacje MVP meczu gwiazd Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 widzę że nie ja jedyny nie podołałem trzeba ściągać i oglądać a potem zdać relację btw. jednak Zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 W końcu wyszło na to że wszyscy czekali na mecz a nikt nie dotrwał Btw over PEFFKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Ja dotrwałem Niezły mecz, choć spodziewałem się więcej ciekawych akcji, no ale było lepiej niż przed rokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 torrent on i po 30 minutach mam na kompie trzeba dziś obadać co się działo bo z pierwszej kwarty mało co pamiętam bo spałem na siedząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Sam spał a mnie to od cieniasów wyzywał [ Komentarz dodany przez: Chomik: 2011-02-21, 15:39 ] wypadek przy pracy w dniu wczorajszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 świeżo po powtórce... ogólnie to może nie było zbyt wielu ciekawych akcji, ale sam meczyk przyjemnie się ogladało top10 z wczoraj szkoda, że wschód nie wygrał, bo według mnie LeBron powinien dostać MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 WEST SIDE is the best :wuwu: :wuwu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 "The Knicks are sending Danilo Gallinari(notes), Raymond Felton(notes), Wilson Chandler(notes), the Knicks’ 2014 first-round pick, two second-round picks New York acquired from the Golden State Warriors in the David Lee sign-and-trade and $3 million. The Knicks will also trade Anthony Randolph(notes) and Eddy Curry’s(notes) expiring contract to the Minnesota Timberwolves, who will send Corey Brewer(notes) to the Nuggets. The Knicks will receive Anthony, Chauncey Billups(notes), Shelden Williams(notes) and Renaldo Balkman(notes) and Anthony Carter." http://www.nba.com/2011/news/features/david_aldridge/02/22/carmelo.anthony.trade/index.html?ls=iref:nbahpt1 To się trochę Knicksi wyjebali, deal chyba na zwiększenie marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi