b@rto Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2011 Gortat znowu miazdzy. 90% skutecznosci z gry, 100% z wolnych, 25 punktow, 11 zbiorek, 2 bloki 2 z rzedu double-double i drugi raz z rzedu MVP spotkania. No naprawde, sie rozegral Marcin - tylko czekac na to jak wskoczy do pierwszej piatki Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2011 Gortat pokazuje, że stać go na wysoki poziom oraz udowadnia też tym, którzy w niego wątpili. Alvin Gentry wypowiadał się dzisiaj nt.pierwszej piątki i odpowiedź była jasna: Z sali padło pytanie, czy w związku ze świetnymi meczach Gortata trener przewiduje zmiany w pierwszej piątce. - Nie, nie będę ich robił. Podoba mi się rotacja w obecnym kształcie. Jeśli Marcin nie będzie łapał wielu fauli, to w każdym meczu będzie grał po 30-35 minut z ławki. Ja to wiem, on to wie i jesteśmy zadowoleni - dodał Gentry. Wyjście w pierwszej piątce to prestiż, lecz jeżeli Gortat ma gwarantowane 30-35min to nie ma co narzekać tylko dawać z siebie jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2011 kolejny skrót z nową życiówką Marcin http://www.youtube.com/watch?v=jnt5NLepMVA&feature=player_embedded z bananem na mordzie oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 No muszę przyznać że kilka akcji miał na prawdę godnych uwagi. I ta publika która z każdą udaną akcją tak fajnie reagowała widać było że dodawała mu skrzydeł Wywiad też był spoko. You know :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Czy ktoś kto zna się na NBA mógłby mi wyjaśnić co to jest ten cały lockout? Ciągle o tym słyszę a nie kumam o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Czy ktoś kto zna się na NBA mógłby mi wyjaśnić co to jest ten cały lockout? Ciągle o tym słyszę a nie kumam o co chodzi... Najprościej rzecz ujmując lockout jest to zawieszenie rozgrywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 A co, ma byc lockout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 A co, ma byc lockout? Niestety istnieje takie prawdopodonieństwo, już o tym mówiło się w tamtym sezonie. Jeszcze w listopadzie ubiegłego roku, B. Hunter - przedstawiciel koszykarzy w tym sporze, mówił: Jest to wielce prawdopodobne. Na chwilę obecną nie widzę innego rozwiązania Tylko tak naprawdę on walczy o konktrakty dla graczy, nie chce zmniejszenia zarobków, wprowadzenia "twardego salery cap". Więc co mógl powedziec innego? Niektórzy już załatwili sobie kontrakty w Europie, reasumując to lato będzie gorące...dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Znaczy że koszykarze za dużo zarabiają o to się rozchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Sporo o zawieszeniu rozgrywek w sezonie 11/12 można przeczytać w miesięczniku MVP Magazyn.Prawdopodobnie jedyna gazeta NBA w polskim wydaniu i naprawdę godna polecenia. Co do lockout'u to będzie gorąco po sezonie...rok temu mieliśmy ciekawe wakacje pod względem transferów, to teraz będziemy mieli miliony plotek nt. sezonu 11/12..czy odbędzie się zgodnie z planem czy nie. C'Melo natomiast raczej na pewno zostanie w Nuggets do końca tego sezonu, a od następnego będzie grał w NYK.Jeżeli Denver nie zgodzi się na żadną wymianę to na 95% tak się właśnie stanie.Anthony w Kolorado już na pewno nie zostanie.Szykuje nam się w przyszłym sezonie kolejny ciekawy team No właśnie...jeżeli przyszły sezon wgl będzie. #Piq Głównymi wątkami sporu są duże zarobki graczy oraz to, że coraz więcej klubów ponosi straty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Czyli to właściciele klubu chcą tego lockouta czy kto? Bo przeca nie zawodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Czyli to właściciele klubu chcą tego lockouta czy kto? Bo przeca nie zawodnicy Właściele klubu chcą włożyc mniejsze pieniądze w NBA (chcą czerpac zyski), a zawodnicy nie chcą mniejszych zarobków. I teraz szukają kompromisu, tak naprawdę nikt nie chce lockoutu, ogólnie kasa niszczy wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Tacy właściciele to też mają fajnie własna drużyna siedzi se w loży vipów i ma wszystko gdzieś :mrgreen: też bym tak chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 jakby i tak mało mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Chomiku wiesz jak to jest ma się coś chce się więcej ma się więcej to chce się jeszcze więcej. Jak z tym powiedzeniem daj komuś palec to zechce całą rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Twister Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 to może nas czekać powtórka sprzed kilku lat z nhl.zawodnicy także podczas lockautu wyjechali do Europy by grać w europejskich teamach(Szwecja,Finlandia,Niemcy itd.) było ciekawie hehe tym razem może w koszykówce będzie coś podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2011 Teraz przynajmniej aż chce się czekać na mecze NBA widząc ostatnie poczynania Gortata i nawet 4.30 daję radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2011 Jak będzie skrót w necie z ostatniego wyczynu Gortata w meczu z Bucks to niechaj ktoś łaskawy wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2011 Dobrze ze Boguta nie bylo, mialby Marcin duzo trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2011 Albo by miał albo by nie miał ja tam wcale jakoś się tym Bogutem bym nie zachwycał bo jak dla mnie są lepsi od niego a poza tym uważam że co miałby rzucić i zebrać to i tak by zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2011 Toz wiadomo ze sa lepsi od niego, ale jestem wrecz przekonany ze przynajmniej 2-3 zbiorki mniej by mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2011 oj według mnie zdecydowane ciężej by miał gdyby grał przeciwko Bogutowi... tak czy siak czekamy na pojedynek Phx - Orl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko12 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2011 Jak będzie skrót w necie z ostatniego wyczynu Gortata w meczu z Bucks to niechaj ktoś łaskawy wrzuci proszę bardzo no ale za dużo akcji z Gortatem to tu nie ma / najbliższy mecz Suns u siebie z Oklahoma - to będzie prawdziwa próba dla Marcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Twister Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2011 Marcin Gortat .The Polish Hummer :uwaga: :uwaga: z niecierpliwością czekam na mecz z Orlando i jego pojedynek z Howardem.Pozostaje nam czekać do 13 marca a mecz odbędzie się o godzinie 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2011 Jak będzie skrót w necie z ostatniego wyczynu Gortata w meczu z Bucks to niechaj ktoś łaskawy wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2011 no ale za dużo akcji z Gortatem to tu nie ma / najbliższy mecz Suns u siebie z Oklahoma - to będzie prawdziwa próba dla Marcina nie zagra krstic prawdopodobnie, wiec znow grac vs team without 1st center, i gortat moze budowac staty z kozlami bez boguta, double doble , 8/13 z pola , mogl sobie podbic pkt ,, z niecierpliwością czekam na mecz z Orlando i jego pojedynek z Howardem uczen vs mistrz, bedzie imo miazga, Dwight, pokaze ze trening, a mecz to dwie inne rzeczy, choc tyle razem trenowali, to moze gortat bedzie tricky na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2011 06.00 Sprite Slam Dunk Contest Winner 2011 Zwycięzca NBA specials Blake Griffin (LAC)1,10 DeMar DeRozan (TOR)5,00 JaVale McGee (WAS)7,00 Serge Ibaka (OKL)12,00 Buki nie spia... Myslalem ze jednak troche wyzej te kursy beda na Griffina a tak to zadnego value. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2011 izi... gramy za 10k co do kursów to spodziewałem sie ciut wyższego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2011 No ja to nie spodziewalem sie moze w okolicach 2,0 ale tak okolo 1,45 - 1,6... A tu bum, 1,10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2011 I tak nieźle...ja spodziewałem się 1,01. Powalczyć może DeRozan...reszta?to pionki, które są aby były.Griffin bez problemu i na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi