Kpt.Cobra Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2006 No to mam nad czym pokombinować. Dzięki ranji. Jeśli tak jest rzeczywiście to jest dość duże pole do popisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_gabra Napisano 10 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2006 No to mam nad czym pokombinować. Dzięki ranji.Jeśli tak jest rzeczywiście to jest dość duże pole do popisu. Nie tylko ty masz teraz nad czym glowkowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranji Napisano 10 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2006 raczej odradzam p2p na Gamebookers, chociaz to moj ulubiony buk. Kiedys dawno temu wystawialem tam kursy i rzadko kiedy cos zostalo przyjete. Chyba, ze cos sie zmienilo od tamtego czasu. Poza tym kursy sa podobne do tych co maja przy "normalnym" obstawianiu i tez pobieraja prowizje (ale tylko od wystawionych kursow z tego co pamietam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość broxxy Napisano 25 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2006 Przyznam ,ze temat ciekawy i sprwadzajac strony z surebetami spokojnie mozna znalezc jeden dziennie z zyskiem 10% na zakladzie tylko pozostaje sprawa logistyczna ,rozdysponowanie pieniedzy i mozliwe szybkie ch rozprowadzanie. Tak ,zeby napawde moc spokojnie grac to trzeba by miec kase u okolo 10-20 bukow ,ktorzy najczesciej statystycznie pojawiaja sie jako surebety na stronach internetowych. Wlasnie chodzi o to by moc operowac swobodnie gotowka A jak Netteller i tym podobne ??? Albo miec "plynne na aktywa" na serwisie typu Moneybookers ,tylko z jak najmniejsza prowizja ,a na poszczegolnych kontach tak rozdzielona kase ,zeby moc przynajmniej 2 razy bez doladowywania zagrac... czekam na Wasze pomysly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ttb Napisano 1 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2006 "Właśnie przyglądam się Gamebookers ale nie wiem jak z wypłatami na MB. Czy pobierają prowizję?" Nie pobieraja zadnej prowizji - Standardowa wypłata: EURO 1.00 - Po pierwszej wypłacie przelewem/Moneybooker w danym miesiącu kalendarzowym: EURO 5.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gregoriuss Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2006 Czy ktoś może mi podać sposób na łatwe znalexienie Surebet. Jakoś ręcznie tego robienie nie przyniosło mi oczekiwanych skutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimasz Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2006 Czy ktoś może mi podać sposób na łatwe znalexienie Surebet.Jakoś ręcznie tego robienie nie przyniosło mi oczekiwanych skutów. Gdzieś, kiedyś spotkałem się z programem do wyszukiwania surebet-ów. Z tego co pamiętam autor troche sobie za niego liczył. Ale na temat skuteczności takich programów nie wiem nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2006 FC Slovan Liberec vs FK Mladá Boleslav Soccer :: Czech Republic :: Gambrinus Liga 13/05/2006 13:25 1. 6.00(Synot tip) X. 3,75(Ladbrokers) 2. 2,50(TopSportWetten) Sure bets 20%. Pozdrawiam EDIT: Czy surebets 20% nie zrekompensuje tych wpłat i wypłat pieniędzy do mniej znanych buków? Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2006 Może coś jeszcze?! New Jersey Nets vs Miami Heat Basketball :: USA :: NBA 1. 2,20(CaribSports) 2. 2,30(EasyBets) 12% Kolejny piękny surebecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2006 Proszę o napisanie wszystkich bukmacherów, któży nie pobierają prowizji za przelewy, albo jest ona minimalna. Bez różnicy czy jest to MB, czy przelew bankowy. Oczywiście dla tych, którzy zrobią to rzetelnie przygotowane są pochwały. Pozdrawiam serdecznie! [ Komentarz dodany przez: FAN: 14-05-2006, 13:32 ] A samemu się nie chce? Może po prostu załóż taki temat i każdy napisze o buku w którym gra, bo niektórzy napewno śmigają w jakichś "egzotycznych" bukach ale nie każdy we wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nandrzejn Napisano 20 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2006 WIDZE ZE POMIJACIE JEDEN ZNACZACY FAKT, CO BEDZIE JAK U JEDNEGO BUKA ANULUJA I TO WLASNIE WYGRANE ZDARZENIE BANKRUT TO WIZJA PRZYSZLOSCI JAK SIE MYLE TO PRZEPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietreksenik Napisano 20 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2006 często surebety są na zakłądach live np betandwin i betway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 20 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2006 Jeśli ktoś robi surebety w tzw. "betting exchanges" czyli z innymi graczami to zdarzenia na pewno nie wycofają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2006 Podaję surbeta. Można wykorzystać do 1.30 do rozpoczęcia meczu. http://www.freewebs.com/cobrasik/typy.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamyk88 Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2006 Aktualne sure bests: www.tip-ex.com www.oddsexchange.com www.oddsexplorer.com www.betbrain.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2006 Jak życie pokazuje. Nie wielu może trafiło typ meczu Trynidadu ze Szwecją. Dlatego większa ilość graczy przegrała trochę kasy. A można wygrywać kasę nawet na takich meczach. Jak? Zapraszam na moją stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi