krysztalowyy Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2012 POW POW POW x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WĄSKI Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2012 Coś dla odmiany: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 Nowość na rynku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 No ku**a, kupony po 10000 zl a tu nagle za 100? Z kursem 1,30? O co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seifer Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 No kur***, kupony po 10000 zl a tu nagle za 100? Z kursem 1,30? O co tu chodzi? To znaczy, że każdy jego kupon Musi być za 10000zł ? Nie może zagrać "rekreacyjnie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 Ale po co, wytlumacz mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 na doladowanie telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 A to chyba ze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seifer Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 Na Drobne zakupy Pisał, ze grubych nie rozmienia Nie ważne każdy gra za co ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 nie, Mazur zalozyl ten temat i napisal takie cos: "Jeżeli ktoś wygra jakąś większą kase czy wyłapie jakieś większe AKO to wrzucajcie tu screeny.Kupony w stylu "miałem 10 meczy i 1 nie siadł też są mile widziane" Tylko proszę wrzucajcie PRAWDZIWE kupony a nie te robione w programach graficznych" wiec kupon za 100zl po kursie 1,3 to jest gowno i nie ma po co tu wrzucac go. PROSTE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 nie, Mazur zalozyl ten temat i napisal takie cos: "Jeżeli ktoś wygra jakąś większą kase czy wyłapie jakieś większe AKO to wrzucajcie tu screeny.Kupony w stylu "miałem 10 meczy i 1 nie siadł też są mile widziane" Tylko proszę wrzucajcie PRAWDZIWE kupony a nie te robione w programach graficznych" wiec kupon za 100zl po kursie 1,3 to jest gowno i nie ma po co tu wrzucac go. PROSTE? Wkleiłem sobie taki kuponik dla żartów za 100 zł. Widzę jednak, że gula lata. Nie jest napisane, że nie można takiego tutaj zobrazować społeczeństwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 Dobry typek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 nie, Mazur zalozyl ten temat i napisal takie cos: "Jeżeli ktoś wygra jakąś większą kase czy wyłapie jakieś większe AKO to wrzucajcie tu screeny.Kupony w stylu "miałem 10 meczy i 1 nie siadł też są mile widziane" Tylko proszę wrzucajcie PRAWDZIWE kupony a nie te robione w programach graficznych" wiec kupon za 100zl po kursie 1,3 to jest gowno i nie ma po co tu wrzucac go. PROSTE? Wkleiłem sobie taki kuponik dla żartów za 100 zł. Widzę jednak, że gula lata. Nie jest napisane, że nie można takiego tutaj zobrazować społeczeństwu. oczywiscie, ze nie jest. ale po co wrzucac taki kuponik dla zartow? ja sie bardzo ciesze, ze wygrywasz swietna kase, bo wszyscy ktorzy graja po tej stronie bukmacherki sa moimi kolegami i tylko pogratulowac i zyczyc dalszych wygranych, TAKICH wygranych. Ale naprawde, 100zl x 1,3 to nie jest kupon ktorym mozna chwalic sie nawet dla zartow, bo gdyby takie kupony tu wrzucac to bylby smietnik. pis jol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2012 nie, Mazur zalozyl ten temat i napisal takie cos: "Jeżeli ktoś wygra jakąś większą kase czy wyłapie jakieś większe AKO to wrzucajcie tu screeny.Kupony w stylu "miałem 10 meczy i 1 nie siadł też są mile widziane" Tylko proszę wrzucajcie PRAWDZIWE kupony a nie te robione w programach graficznych" wiec kupon za 100zl po kursie 1,3 to jest gowno i nie ma po co tu wrzucac go. PROSTE? Wkleiłem sobie taki kuponik dla żartów za 100 zł. Widzę jednak, że gula lata. Nie jest napisane, że nie można takiego tutaj zobrazować społeczeństwu. oczywiscie, ze nie jest. ale po co wrzucac taki kuponik dla zartow? ja sie bardzo ciesze, ze wygrywasz swietna kase, bo wszyscy ktorzy graja po tej stronie bukmacherki sa moimi kolegami i tylko pogratulowac i zyczyc dalszych wygranych, TAKICH wygranych. Ale naprawde, 100zl x 1,3 to nie jest kupon ktorym mozna chwalic sie nawet dla zartow, bo gdyby takie kupony tu wrzucac to bylby smietnik. pis jol Wszystko by było fajnie, bowiem do życia trzeba właśnie podchodzić w sposób spokojny, ale od razu kurwienie, bo dałem coś nie po myśli kogoś, to nie jest za ciekawe. Widać, że wiele ludzi nie zrozumiało jeszcze podstaw egzystencji i próbują przenieść swe negatywne emocje na forum publiczne. Mnie to nie przeszkadza, gdyż wiem, że świata nie zmienię, ale wydaje mnie się dziwne podchodzenie do takich spraw. Nikomu tych pieniędzy nie ukradłem, jedynie ciężką pracą zapracowałem sobie na to, a to moja sprawa, czy coś przekażę w postaci screena czy nie. Nie rozumiem bezpodstawnej agresji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2012 Odbiegając od tematu kuponów, chętnie poczytałbym mediv o Twoje strategii grania na live. Czym się kierujesz przy graniu cornerów, jakie ligi są najbardziej profitowe itp, oraz jak radzisz sobie z mindsetem przy graniu takimi stawkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2012 http://sts.pl/oferta/ekupon/sprawdz?kupon=2243554339930198 Pierwsze spotkania w tej fazie też jeden błąd, podobna taśma na jednym pudle. Jednak dzisiaj to brak mi słów na moją głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2012 http://sts.pl/oferta/ekupon/sprawdz?kupon=2244470069930198 Tym razem bez idiotycznych kursów i siedzi taśma, chociaż skromniejsza wygrana, ale zawsze jakiś pozytyw Jeszcze takie coś poszło dzisiaj, szkoda bo Swansea naprawdę powinno zdecydowanie wygrać to spotkanie. Konsekwencja się opłaciła i chociaż coś jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2012 skradzione z shoutboxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2012 http://sts.pl/oferta/ekupon/sprawdz?kupon=2244469499930198 287.85 do wygrania było, jak zwykle angielska lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2012 http://obstawianie.com/foto/images/poltlt.png wczorajsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WĄSKI Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2012 Iiiiiiiiihaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi