robbson Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2006 hehe, ja też życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lottogracz Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2006 Apokalyptyk napisał; Eee... Te "pewniakowe" undery to nie takie zabezpieczenie... Oczywiście według mnie. Bo w moim systemie gdy nie wjedzie jakiś wynik, to nic się nie stanie. U mnie jest mały wkład, a jak jest już wygrana to wielka :> Więc nawet jak na 5 typowań trafiałbym z 15 meczow 3, i to na jednym kuponie dwa, to byłbym do przodu :> Moj system opierałem na tym, że pewniakow NIE MA. Są tylko dość skuteczne typy. Nauczyłem się, że przy pomocy pewniakow nic nie osiągniemy. Przecież gdy wszedłby Ci ten wynik, a nie wszedł under, to nie byłby bol? A ja wcale nie smuce się gdy nie wejdzie mi żaden mecz... Po prostu mam nadzieje że jutro wejdzie... A jak widzieliście 2/3 wchodziły :> Lecz to był dawno system, z dwoma wariantami, nie wiem jak teraz to pojdzie... Ale jestem prawie pewny że się uda Tak więc w moim systemie wystarczy mieć skuteczność w wynikach coś około 15% aby nie być na minusie :> A to bez problemu osiągnę... A jak już wejdą te trzy wyniki... To będę miał duuuużo kasy na następne zakłady I mam dobre wieści - nareszcie rozmawiałem z totoligą, powiedział że w ten weekend weźmie się za tą robotę ----------- W tym rozpisie co podalem nie koniecznie muszę dawać z pewniakiem ! To moja decyzja ! Mogę rozpisać 3 spotkania w systemie skróconym i tyle ! Wyjdzie to o wiele mniej zakladów ! a szanse takie same Undery w typowaniu mogę rozpisać np. tylko po jednym dla spotkania tz. jak będzie typ 1-0 w pierwszym to nie będzie w drugim i trzecim , i odwrotnie to da mi mniej zakładów. Możliwości mam wiele i potrafie to zrobić Lepiej od Ciebie i Tobie podobnch ! Poprostu jestem w tym dobry i tyle. Mnie Twoje małe doświadczenie do niczego nie przkonuje ! Piszesz o marzeniach jakie sam chciałbyś osiągnąć ! To jest Ogromny czs w walce z Bukami ! Czas nauki , zrozumienia i wytrwalości w działaniu. Niestety nic za rok czy nawet kilka lat praktyki w powielaniu innych błędów się nie nauczysz ! To przychodzi z czasem ogromnej pracy i znajomości matematyki ! To dopiero przed Tobą ! Wszystkiego dobrego. Jak masz coś jeszcze to opisz pogadamy. Lubie ten temat bo znam go od podszewki od wielu lat ! Pozdrówka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lottogracz Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 Mam wyniki; Niestety niby pewniak nie wszedl ! ale under ! W moim typie 2-Drogowym wszedl ! --------------------------- np. 20:40 Hartlepool United-Chesterfield=typ 0-2 kurs 11.00 jako pewniak do niego wybieram 2 spotkania underowe;==1-0 pudło na pewniaku 20:25 Le Havre - Reims =1-1 ok=6.00 20:25 Brest --- Creteil==0-2 ok=15.50 --------ładny kursik ! -------------------- Tak bywa z niby pewniakami! ale 6 x 15.5 = 93 jednostki za 2 trafne tu już można coś zrobić ? Tylko dobre pomysły i działamy ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 11 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 To przychodzi z czasem ogromnej pracy i znajomości matematyki ! Akutat ogromną pracę już odwaliłem (kilka miesięcy pracy, codziennie po 6-8 godzin). A i matematyka to moja ulubiona dziedzina . Apokalyptyk napisał Nie Apokalyptyk a Apocalyptiq, to robi wielką rożnice (zajrzyj do topicu "Skąd Wasze ksywki?" ) No jeżeli nie wierzysz w moj system, to może być kilka powodow: - jesteś pesymistą - Ty już zrobiłeś wiele takich systemow i żaden nie działał - widziałeś moje poprzednie "systemy" nad ktorymi siedziałem dosłownie kilka minut i na ich podstawie nie wierzysz w powodzenie tego No ale jeżeli nie wierzysz w moj system i we mnie, to co jeszcze robisz w tym topicu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lottogracz Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 To przychodzi z czasem ogromnej pracy i znajomości matematyki ! Akutat ogromną pracę już odwaliłem (kilka miesięcy pracy, codziennie po 6-8 godzin). A i matematyka to moja ulubiona dziedzina . Apokalyptyk napisał Nie Apokalyptyk a Apocalyptiq, to robi wielką rożnice (zajrzyj do topicu "Skąd Wasze ksywki?" ) No jeżeli nie wierzysz w moj system, to może być kilka powodow: - jesteś pesymistą - Ty już zrobiłeś wiele takich systemow i żaden nie działał - widziałeś moje poprzednie "systemy" nad ktorymi siedziałem dosłownie kilka minut i na ich podstawie nie wierzysz w powodzenie tego No ale jeżeli nie wierzysz w moj system i we mnie, to co jeszcze robisz w tym topicu? Tu wiara nie ma nic wspólnego z Twoim systemem. Masz system to go przedstaw a napewno sprawdzimy i ocenimy. Ja pisze o systemach podobnych na Twoim topicu ? Przedstawiam możliwości i szanse trafiania wyników. Podałeś 3 spotkania to na 3 wykonałem kilka rozpisów ale to tylko test. Jak będę chcial zrobić system to napewno zadziała ! Do tego potrzeba założeń a potem systemu do tych założeń. Ty nic wiele nie piszesz tylko same --marzenia ? co by gdyby itd. Pisz o kąkretach to poznasz i z mojej strony prawdziwe systemy. Po to jest forum a nie prywatne topiki ? Dlatego zabieram w nich głos ! pozdrówka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 11 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 Pisz o kąkretach Chyba konkretach a nie "kąkretach" Tak więc niedługo zacznę pisać o konkretach, gdy tylko totoliga dokończy swoją robotę. Przerabia moj program tak, aby dane do niego wprowadzały się automatycznie, dzięki czemu będę mogł przeanalizować WSZYSTKIE mecze na dany dzień i wybrać z nich 3 najpewniejsze. Przez jakiś tydzień zrobię test systemu - będę grał na sucho, tzn. będę robił kupony, ale nie będę ich wysyłał. Zobacze jak przedstawia się w rzeczywistości nowa wersja mojego systemu... Lecz na początku raczej nie będę wiedzał jak wybierać owe 3 mecze dziennie, więc na forum będę przez pierwszy tydzień podawał typy na wynik na wszystkie mecze, do każdego chyba 3 warianty (tyle mam sposobow obliczania wynikow). Po tym tygodniu testow ustalę, ktory sposob typowania wynikow jest najskuteczniejszy i zastosuje go do swojego systemu. Pozostanie mi wtedy tylko opracować sposob do wybierania 3 najpewniejszych typow każdego dnia... Jeszcze nie wiem co brać przy tym pod uwagę... Czy moją intuicję, czy dokładność wytypowanego wyniku w moim programie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzos Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 Mam wyniki; Niestety niby pewniak nie wszedl ! ale under ! W moim typie 2-Drogowym wszedl ! --------------------------- np. 20:40 Hartlepool United-Chesterfield=typ 0-2 kurs 11.00 jako pewniak do niego wybieram 2 spotkania underowe;==1-0 pudło na pewniaku 20:25 Le Havre - Reims =1-1 ok=6.00 20:25 Brest --- Creteil==0-2 ok=15.50 --------ładny kursik ! -------------------- Tak bywa z niby pewniakami! ale 6 x 15.5 = 93 jednostki za 2 trafne tu już można coś zrobić ? Tylko dobre pomysły i działamy ! pozdro Zakladamy ze wszedl pewniak i reszta typow. Policzmy gdybysmy grali moim sposobem. Pewniak z kursem 11 + dwa undery. Zakladam kurs na undera 1,6 AKO: 11x1,6x1,6 =28,16 wklad: 36 (takim sam jak u Ciebie) ew. wygrana= 1013,76 Twoj sposob: 11x6x15=990 mniej, i to nawet mimo tego ze wszedl wynik z kursem 15 co zdarza sie rzadko. Nie oplaca sie rozpisywac wszystkich underowych wynikow, wystarczy postawic po prostu undera i tyle. Nie ma znaczenia jakie bedzie AKO pewniaka, i tak moj sposob bedzie zyskowniejszy, chyba ze wejda 2 mecze z kursem powyzej 10 - ale to bardzo malo prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lottogracz Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 Zakladamy ze wszedl pewniak i reszta typow. Policzmy gdybysmy grali moim sposobem. Pewniak z kursem 11 + dwa undery. Zakladam kurs na undera 1,6 AKO: 11x1,6x1,6 =28,16 wklad: 36 (takim sam jak u Ciebie) ew. wygrana= 1013,76 Twoj sposob: 11x6x15=990 mniej, i to nawet mimo tego ze wszedl wynik z kursem 15 co zdarza sie rzadko. Nie oplaca sie rozpisywac wszystkich underowych wynikow, wystarczy postawic po prostu undera i tyle. Nie ma znaczenia jakie bedzie AKO pewniaka, i tak moj sposob bedzie zyskowniejszy, chyba ze wejda 2 mecze z kursem powyzej 10 - ale to bardzo malo prawdopodobne. Teraz wszystko wiadomo ! Faktycznie tak będzie tu liczy się ilość zakładów i koszt posyłu. Jak weżmiemy np 3 undery to nasze AKO po kursie 1.65 wyniesie ok. 4.50 4.50 x 36 jednostek to 162 jednostki ! I tu mamy chyba mniej roboty a większą skuteczność! Tylko dlatego,że wzieliśmy te moje rozpisy w pełnym systemie. Całkiem inaczej się to przedstawia jak zagramy w systemie skróconym ! Jest to mniej zakladów i o to chyba chodzi. Ryzyko jest zawsze. Można coś potestować . Ciekawe jak się to ma do 6 spotkań z typami tylko under ? co o tym myślisz ? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzos Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 Ciekawe jak się to ma do 6 spotkań z typami tylko under ? co o tym myślisz ? pozdro. ile to bedzie kuponow ?? zeby rozpisac 6 meczy z underowymi wynikami ?? Wedlug mnie i tak bardziej sie bedzie oplacalo postawic te 6 underow niz rozpisywac wszystko. Chyba ze wejda typy w wysokim ako, ale jak wiadomo o to trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 11 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 lottogracz -> ok, już opowiem ten system :> Ale moja oferta nadal jest aktywna - za 100 zł sprzedam swoje typy do tego programu, tzn. typy mojego programu na dokładny wynik, a bez moich typow raczej tym systemem się dużo nie wygra A więc moj system, jak już wcześniej napisałem, to po prostu system trixie - wysyłam kupony ABC, AB, AC, BC i trzy single - A, B, C. Na Kupony ABC, AB, AC i BC daję tę samą stawkę, a na każdy z singli tyle, aby wygrana z jednego pokryła koszt całej tej gry (stawki wszystich 7 kuponow). Oczywiście napisałem program do obliczania owych stawek (należy w nim podać stawki na kupony ABC, AB, AC i BC i kursy na typ A, B i C a on oblicza ile musimy postawić na każdy z singli. Zadowolony? Teraz czekajcie na testy mojego programu No bo jak dobrze wiecie moj system + moj program = $$$ :cwaniak1: Więc czekajmy cierpliwie wszyscy na dzieło totoligi... A tak OFF-TOPIC - byliście na tym topicu: http://obstawianie.com/tematy2/wiecie-ze-na-naszym-forum-mozna-podac-swoje-polozenie-vt6620.htm#106077 ? Jeżeli nie to zajrzyjcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 17 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2006 Totoliga skończył makro Dziś miałem zrobić format dysku, lecz nie mogę znaleść hasła od mojego pakietu non-stop... A bez niego po formacie się z netem nie połączę... Może wiecie jak je odzyskać? Mam je zapisane w WinsowsieXP, ale on nie pokazuje haseł A kartka z hasłem chyba do pieca poszła Chyba będę musiał jakoś bez formatu obejść się... Ale bez formatu to jakoś mi się nie chce brać za te testy... Jak jakimś cudem odzyskam to hasło, to rozpocznę testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 23 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2006 No nareszcie dostałem bazy od totoligi i do każdej wbudowałem Prodigy'eja Zrobiłem już analizy na jutro: Opracowałem tym razem 9 sposobow obliczania wyników, będę je testował przez jakiś tydzień i wybiorę do każdej ligi jeden, najbardziej skuteczny sposób. Ewentualnie jeszcze podczas testów będę wprowadzał jakieś poprawki w algorytmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzos Napisano 23 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2006 hmm... kilka uwag ktore mam nadzieje pomoga ci dopracowac program: RKC WAALWIJK - TWENTE 13% 0% 87% ale nic nie stoi na przeszkodzie wytypowania 3 razy na 9 w typie na wynik remisu.... Poza tym w 5-6 przypadkach suma nie daje 100% tylko 101% albo 99% - pewnie to drobiazg wynikajacy ze zlego zaokraglania, ale nie zmienia to faktu ze to blad. DIJON - REIMS - na 9 typow na wynik 7 to overy, ale typujesz undera GRENOBLE - LORIENT - 7 to undery a typujesz overa DYNAMO - BOCHUM - 7 overow (w tym dwa czterobramkowe) ale typujesz undera GIL VICENTE - BOAVISTA 41% 1% 59% - typujesz 2X, ale szanse na X oceniasz na 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 24 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2006 No bo typowanie sposobem P jest w ogóle odmienne od procentowego... P to rożnica pomiędzy punktacją gospodarza i gościa, a % są całkiem inaczej obliczane - tj. te sposoby nie współpracują ze sobą. Tak samo jest z wynikami i u/o - liczone one są odmiennie... Ale ja skupiałem się na typowaniu wynikow, a te inne rzeczy zrobiłem w wolnym czasie... Tu będę podawał wyniki testu mojego programu: http://obstawianie.com/-vt6792.htm#109530. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_premier Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2006 a czemu nie przetestujesz tego na sezonach które juz były???? robi to jakąs róznicę?? w betexplorerze masz tebele po dowolnych kolejkach w dowolnym sezonie..... i zamiast testowac przez tydzień(tez mi próbka...) miłbys statystyki z całego sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 25 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2006 no ale do każdego dnia musiałbym robić osobne bazy danych z meczami... to by było duuuuuużo roboty Ale pomysł dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi