semco Napisano 11 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2005 Próbują coś wykombinować. A nie znają zasad gry . Moja rada: Zanim zaczniesz cokolwiek grać. Przeczytaj najpierw dokładnie regulamin buka w którym chcesz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość varan Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 żeby puścić system w eźpekcie ale okrojony do 1:0 2:0 2:1 wystarczy 4,5 zł, kursy między 42 a 49, tak wyszło mi wczoraj, więc ewentualny zysk wyniósłby 20 zł całkiem nieźle, system wygląda na solidny choć właśnie opracowuje pewną zmiane, jak sprawdzę w praktyce to się z wami podziele gdyby dla bezpieczeństwa dołożyć zwykły remis "X" - zazwyczaj kurs około 3 - koszt wzrośnie do 8 zł (16 kombinacji) ale jedna niespodzianka w postaci remisu już nam nie zaszkodzi. 3.0 x 6,5 = 19,5 -> zysk około 2 zł. Przy dwóch remisach będziemy do tyłu jakieś 3,5 - 4,0 zł. Gdy trafimy dwa dokładne wyniki zakladając kursy 42 - 49 zyskamy 13 - 16,5 zł. Grając tylko na 1:0 ; 2:0 ; 2:1 wystarczy że trafimy 1 raz na 5 prób aby wyjść na "0". Przy dodaniu "X" trzeba trafić dokładne wyniki raz na 3 próby (jeśli w pozostałych dwóch próbach nic nie trafimy). Co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kirst Napisano 18 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2005 ja juz od jakiegoś czasu gram na wyniki1:0 2:0 3:0 2:1 3:1 ale solo z odpowiednia progresja, do trafienia wyniku, wiem z doświadczenie ze smiało mozna próbować obstawiac mecze pewniakow choć 3:2 lub powyżej 3 bramek też się zdarza, żeby to wyeliminować proponuje zespoły o zbliżonych potencjałach i grać na gospodarza to co napisałeś sam też obmyslałem jakiś czas temu pomysł jest naprawdę bardzo dobry, dziś go przetestuje i będe opisywał ale ogranicze się do 1:0 2:0 2:1 będe się dzielił wrażeniemi Napisz czy w razie nietrafienia stosujesz progresję tylko jak pięciodrogowo opisz to trochę jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi