Pyth0n Napisano 16 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2005 z tego co pamietam bylo 30 ile jest teraz nie wiem powinno byc napisane w programie partnerskim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TKSB Napisano 17 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2005 a ja dostane tego systema byłbym bardzo wdzieczny :mrgreen: mój emeil _ ewelineczka23@wp.pl jeśli mozecie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyth0n Napisano 17 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2005 to kilka systemikow znaczy zaden nie jest 100% procz oczywiscie sure betow :lol2: ... przeslal bym ci ale nie moge - plagiat :s: pros eksajtina.... albo nie bo sie wkurzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksajtin Napisano 17 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2005 to kilka systemikow znaczy zaden nie jest 100% procz oczywiscie sure betow :lol2: ...przeslal bym ci ale nie moge - plagiat :s: pros eksajtina.... albo nie bo sie wkurzy one nazywają sie 100%-owe i ludzie je sprzedają, ja sam nie uważam je także za takowe (traktuję je raczej jako ciekawostkę bo wiedzy nigdy za wiele) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@vlo Napisano 18 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2005 100%-owe nie sa napewno. a co do e-boka stan sie postrachem bukmacherów myslałem ze to cos lepszego czytajac to forum mozna sie praktycznie tego wszystkiego dowiedziec. polecam tematy Fenixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyth0n Napisano 18 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2005 no dokladnie sa to poprostu systemiki ktore polegaja na mnozeniu stawki do momentu az sie nie trafi .... no ale takich systemow to mozna wymyslec sobie samemu dziesiatki... a to ze sa 100% to moze i sa dla ludzi z duzym kapitalem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyth0n Napisano 18 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2005 alez mam wypas fotke :lol2: czyz nie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksajtin Napisano 19 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 dodałem wzór Kelly'ego do systemów zapraszam na http://eksajtin.fm.interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziolo2005 Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 eksajtin mam proźbe czy wysłał byś mi też ten system bo mi net nie działał wcześniej z góry dzięki "ziolo16@op.pl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksajtin Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2005 ma ktos jeakies ciekawe systemy???jesli tak to prosze przysylac a ja je umieszcze na stronce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksajtin Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2005 dodalem progresje na system 2z3 na http://eksajtin.fm.interia.pl zapraszam do wyprobowania i oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 13 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2005 JA GRAM PROGRESJĄ TAKĄ : http://kysatyper.ovh.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_Aero Napisano 14 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2005 JA GRAM PROGRESJĄ TAKĄ : http://kysatyper.ovh.org/ Zadna nowosc ta progresja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek90 Napisano 14 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2005 eksajtin czy mogłbyś wysłać mi tez system maciek7527@wp.pl byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Papi Napisano 18 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2005 Rofl, w jakim programie otwieramy te pliki .xls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość duszan Napisano 18 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2005 Rofl, w jakim programie otwieramy te pliki .xls? w Excelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lordunderground Napisano 5 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2005 To ja wam teraz przedstawie mój system którym gram. Generalnie polega to na tym aby obstawiać mecze zwiększając po każdej przegranej stawke x2 lub x3, aż do skutku i wtedy zaczynasz od nowa. Z doświadczenia wiem że maksymalnie do 5 razy mecz siądzie, a wtedy możemy cieszyć się z wygranej. Trzeba odpowiednio rozłożyć pieniądze tak aby nam już przy 3 razie nie zabrakło. I co najważniejsze w tym systemie: obstawiasz zawsze tak samo tzn. np. na zwycięstwo gospodarzy lub remis i stawki muszą przekraczać 2.00. No to już chyba wszystko na temat systemu. Gram od niedawna, a system przynosi mi już spore zyski. Nie biorę odpowiedzialności za ewentualne niepowodzenie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maciekluki Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2005 Bardzo prosze jarekbilsky@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 22 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2005 i ja bym też prosił pletwalek666@buziaczek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Riven17 Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 cze jestem nowy miałbym prosbe mógłbym otrzymać od kogos jakis dobry system??z góry dzięki dammet1@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 ja też ale nikt nie chce dać a mam swój własny sposób o dalsze informacje i kontakt ze mną to pletwalek666@buziaczek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarekglogow Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 prosze o system...... dj_graba@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 15 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2005 Nio w końcu niech ktoś coś napisze co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vipmen4 Napisano 16 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2005 Witam Mam też kilka pomysłów, postaram się w najbliższym czasie opisać. Jak można dostać w prezencie świątecznym ten system to poproszę vipmen4@wp.pl Pozdr MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wiercin1 Napisano 17 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2005 Ja dopiero dzis odwiedzilem ten temat i tez bym prosil o ten system 100% tak na swieta prosze:) bo wczoraj kaske przegralem i sie smutam hehe dlatego zaczalem czegos szukac w necie jak by mi ktos wyslal byl bym bardzo wdzieczny. wiercin1@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo Napisano 17 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2005 Ludzie popatrzcie na pierwsza strone tego tematu a nie podawajcie mailow zeby wam ktos cos wyslal Na pierwszej stronie jest link do strony na ktorej znajduje sie okolo 30 systemow!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranji Napisano 17 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2005 Ludzie popatrzcie na pierwsza strone tego tematu a nie podawajcie mailow zeby wam ktos cos wyslal Na pierwszej stronie jest link do strony na ktorej znajduje sie okolo 30 systemow!! tez tak uwazam widze, ze sporo osob idzie na latwizne sprobujcie opracowac sobie jakis system do waszego sposobu gry to nie jest takie trudne a i satysfakcja z wygranych wieksza no chyba, ze ktos ma lenia w du a swoja droga to nie znalazlem tu jeszcze zadnego systemu , ktory potrafilby zniwelowac skutki jakiejs dluzszej serii porazek. Stawki rosna zatrwazajaco szybko,a dla portfela jest to HARAKIRI. Z tego co zauwazylem kazdy stara sie zamknac ciag porazek jedna wygrana, a moze by sprobowac 2 wygranymi z rzedu??? J gram wlasnie w taki sposob i nie narzekam. Mowie oczywiscie o systemie typu PROGRESJA. Moze zyski sa wtedy troche nizsze, ale za to kolejna nastepna porazka nie boli tak bardzo. A pozostale pieniadze z portfela mozna zainwestowac w jakis surebet (wiadomo, ze pieniadze trzeba obracac). pozdro dla wszystkich tworcow systemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksajtin Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2005 system dwoch wygranych?podaj szczegoly,bo kiedys pracowalem nad czyms podobnym ale utknelo to w martwym punkcie bo stawki rosly zbyt szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 20 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2005 Siemka kto by miał ochote pogadać na temat systemów zapraszam do mnie pletwalek666@buziaczek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pletwik666 Napisano 5 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2006 Witam.Mam do zaoferowania jeden z najlepszych sposobów gry.Kontakt pletwalek666@buziaczek.pl jeśli jesteś ciekawy jak zarobić 800 zł w ciągu 4 dni za małą stawke to pisz pogadamy zobaczymy.Nara:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi