ZIELEmale Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 najwieksza zaleta: zajebisty telefon najwieksza wada: zajebisty telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 kup so galaxy note 2 i broń boże jakieś srajfony dla gimbazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Jakoś mi się ten Note 2 nie podoba jakiś taki wielki i brzydki. Masz go czy radzisz ze słyszenia? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 mam i polecam dobrze leży w łapie i ogólnie podobny do s3 tylko ze zajebiście wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Właśnie chodzi o to żeby nie był za wielki. I wyświetlacz też ma tak zwalony jak S3? Bo tamten podobno jak upadnie to od razu na szrot. A u mnie to różnie może być... Dużo większa różnica jest między nimi w wielkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 nie wiem poprzednio miałem galaxy note jednak nigdy mi nie upadł wiec nie mam pojęcia. Najlepiej wybrać się do jakiegoś salonu i porównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Tak też chyba zrobię. Trochę mnie ta wielkość przeraża a łapy nie mam jakiejś wielkiej z tego co widzę ze zdjęć i filmików różnica dość spora jest no ale najlepiej zerknąć faktycznie na żywca No nic zobaczy się. Jeszcze tylko jedno pytanie. Mieści Ci się on w ogóle do kieszeni? Czy jak go z sobą nosisz? Bo to jednak 15 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Rurek nie nosze wiec spokojnie wchodzi w każdą kieszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Ok, dzięki za radę teraz będę miał kolejną opcję do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zabbijaka Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2013 Polecam LG GT540,mam dwa lata i nadal lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2013 Polecacie jakiś telefon DUAL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość blogers Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2013 Co prawda nie DUAL, ale polecam Samsunga Idola. Ostatnio przedłużyłem abonament i Alcatel powracajac na rynek sprawił fajny telefon. Miał też coś w ostatnich wersjach z DUAL SIM, polecam sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2013 pershing, kup sobie Alcatela One Touch Scribe HD. Ja mam wersje bez duala bo z orange ale niczym się nie różnią tylko dodatkowym slotem. Najlepszy dual sim na rynku, koło 1000 wyciągniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 11 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2013 Ja osobiście od piątku używam Nexusa 4, nie ma DUAL ale jeżeli komuś to pomoże to jestem bardzo zadowolony póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 11 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2013 ktoś może ostatnio przedłużał umowę w play? coś może doradzicie co braliście? kończy mi się umowa i jestem bez pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 12 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2013 Od dłuższego czasu mam lumię 900 i mogę polecić ten telefonik jak i system Windows Phone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi