typer1407 Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2011 Mowisz o WiFi? No tak, WiFi tylko trzeba miec jakiś kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LFC92 Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2011 Zależy od sieci którą ci znajdzie Bo znajduje wifi sieci otwarte bez potrzeby wpisania kodu ale zazwyczaj sporej mocy sygnału one nie mają lub sieci zabezpieczone do których potrzebny jest kod( tak jakbyś np. chciał z liveboxa(jeśli masz) miec neta w telefonie za free to musisz wstukać 26 cyfrowy kod wep) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zludna Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2011 Jest jakis posiadacz SE Xperia X10 mini albo mini pro? Opinii mi potrzeba, bo kolega dal mi do rak i podoba mi sie to cacko. Byłam o krok od wzięcia tego telefonu (mini pro), ale słaba bateria i mocno trzeszcząca obudowa mnie od tego odwiodły. Ładnie wygląda, dobrze się pisze smsy, ale w mojej ofercie miał np. tylko Androida 1.6, a nie 2.1, jak inne telefony (tak, wiem, można samemu upgrade zrobić), troszkę mały wyświetlacz i aparat mimo 5mpx już nie był z serii cyber-shot, więc nie robił takich świetnych zdjęć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2011 odkad pamietam, przyzwyczajony bylem do nokii, mialem ich w pizdu i choocho, ale ostatnim czasy, dorwalem Iphone 4, i miazdzy wszystkie fony... jak ktos ma troche sosu, to kupowac Iphone, Tryzylion dostepnych aplikacji , rozwala system nie ma jak to recenzja fona w innym wydaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2011 mozecie polecic jakis niedrogi tel z wyswietlaczem dotykowy? Nie zalezy mi na zadnych bajerach itd , grunt zeby byl dotykowy i ,,funkcjonalny,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2011 Samsung Monte teraz pewnie już do 350 kupisz,a może mniej, nie wiem po ile teraz lecą ja prawie rok temu dalem 450 za nowy aparat może nie taki kozak ale 'dotyk' działa świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2011 Samsung Avila Ogólnie chyba wszystkie Samsungi ogarniają z dotykiem i naprawdę to solidne telefony Odradzam zakup jakiegokolwiek LG, daremne na maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2011 SE Xperia 8 , 10 z Androidem 2.1 naprawde dobre telefony z dostepem do internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2011 Ma ktoś może Nokie E-72 ? Szukam jakiegoś fajnego telefonu bez tego zjebanego panelu dotykowego najlepiej jakby miał klawiaturę qwerty, mp3 i dostęp do neta więcej mi nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2011 Kumpel z roboty ma E72 a co chciałeś dokładnie o niej wiedzieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2011 Klawiatura czy daje rade, nie które telefony z tym typem klawiatury mają takie małe klawisze ze nie da rady wybranego nacisnąć tylko 4 na raz , ogólnie wygląd i czytelność czy nie zamula przy jakiś włączonych aplikacjach , mp3 czy dobra czy głośnik pierdzi , ogólnie czy dobry czy do Odry można wrzucić . Jeszcze czy bateria długo trzyma i czy dobrze sprawuje się połączenie z netem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2011 Klawiatura daje radę nawet na moje "paluchy" Wygląd zależy co się komu podoba, mnie osobiście pasuje taki fon (metalowa obudowa, dobrze leży w ręce ) Bateria ok. 3-4 dni o ile nie siedzisz na gierkach i necie. Głośnik daje radę. Ogólnie telefon oceniam na 4.5/5 Net działa ok do tego nawigacja nie najgorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2011 Chcesz ktoś może kupić nówkę HTC Wildfire S albo coś innego z oferty T-mobile w abonamencie 150 i 80 nowa firma max do 50zł za telefon. Dwa będę miał na opylenie sterylnie zapakowane bo na dniach idę przedłużać umowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1892 Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2011 Jeśli w atrakcyjne cenie to ja jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulka Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2011 Siemka! Poszukuję telefonów, które mogą pełnić rolę routera wifi. Chodzi dokładnie o to, że wole korzystać z neta na ipodzie touch niż na tel, tylko nie zawsze mam dostęp do wifi, a na tel zawsze mam pakiet na neta i chciałbym udostępniać go na ipoda. Jeżeli znacie jakieś telefony z taką funkcją to dajcie znać. Z tych które już wiem że mają to HTC Desire tyle że wolałbym jednak coś tańszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 28 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2011 Siema, szukam tela o duzej wartosci, chce go kupic w mixie lub abonamencie tak do 200pln i miec co miech max 40pln raty(abonament lub mix). Siec obojętnie jaka. Poprostu chce kupic i sprzedac aby na nim zarobic, macie jakies propozycje, z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2011 Szukam fona... Dotyk - koniecznie pojemnosciowy, czyli wiekszosc Nokii chyba odpada, moze byc z qwerty ale nie musi. Ma miec: GPS, WiFi, foto koniecznie z autofocusem i dioda (wielkosc czy 3,2 czy 5 - obojetne). System: zapewne android, ale nie pogardze bada czy innym. Cena, gdzies tak 700-800. Troche szkoda mi wywalic ponad 1000 zl na xperie mini pro (nie x10) czy jeszcze wiecej na galaxy sII. Na oku mam: ZTE Blade, Motorola Defy i Milestone (tu przewaga Milestone I - cena), Samsung 551. Jakies propozycje poza tymi? Ewentualnie jacys posiadacze owych mogliby sie wypowiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Mowisz o 533? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2011 Kup iphone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2011 pały nie przysłali jescze telefonu więc mam wyjubane na oku mam htc xl sensation z wyjebanymi sluchawkami od dr dre samsunga galaxy nexus i galaxy note note mega wielka urwa 5.3cala więc raczej odpada cos polecają w granicach 2.5k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2011 ma ktoś może telefon LG C330 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2011 note chyba wraca do gry tylko muszę zobaczyć czy leży w łapie nexus jakies bugi wyczytalem uj wie ile prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2011 cos polecają w granicach 2.5k? Kup iphone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2011 http://www.google.pl/imgres?q=por%C3%B3wnanie+iphona+i+kamienia&hl=pl&sa=X&rlz=1C1VEAD_enPL401PL401&biw=1280&bih=685&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=6axQT50MW2V-iM:&imgrefurl=http://audiobookfan.nexto.pl/2010/03/ipad-ipad-ipad-akcesoria-gadzety-i-parodie/&docid=zcEHmxlWhEFWTM&imgurl=http://crystalunicorn.files.wordpress.com/2008/09/iphone-vs-stone.jpg&w=905&h=800&ei=rwrsTpmuEI7OswaGvIiJBw&zoom=1 takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Polecicie prostą nokie z kolorem i mp3,ew moze byc polifonia do dzownienia i pisania sms? Tylko bez zartow prosze, typu 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 spojrz na samsunga sgh-u800 ja mam jest ok ile obecnie kosztuje nie mam pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 świetny telefon http://www.google.pl/imgres?q=nokia+lumia+800&hl=pl&client=opera&hs=iVS&sa=X&rls=pl&channel=suggest&tbm=isch&prmd=imvnsur&tbnid=9uh6KzzqA32yVM:&imgrefurl=http://spokogadzet.komputerswiat.pl/lodowata-nokia-lumia-800-za-darmo/&docid=JE_x0wJ6wHoWnM&imgurl=http://spokogadzet.komputerswiat.pl/wp-content/uploads/2011/11/1200-nokia-lumia-800_group.jpg&w=590&h=407&ei=L_fwTvi9OIKI4gSgntC0AQ&zoom=1&iact=hc&vpx=851&vpy=271&dur=962&hovh=186&hovw=270&tx=173&ty=106&sig=104288421217369823308&page=1&tbnh=165&tbnw=234&start=0&ndsp=10&ved=1t:429,r:3,s:0&biw=1333&bih=646 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2011 dajta jakiegos lina skad sciagne gdy do alcatela 602 D . Obiecałem sąsiadce, browar na mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasztelan90 Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2011 Polecicie prostą nokie z kolorem i mp3,ew moze byc polifonia do dzownienia i pisania sms? Tylko bez zartow prosze, typu 3310 2700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2011 6020 porzadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi