pershing Napisano 15 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 Witam, Jestem od sześciu lat szczęsliwym posiadaczem nokii, ale w koncu nie wytrzymala Pora na zkaup nowej, cena w sumie nie gra znaczacej roli... Wymagania: - dobry aparat, z bardzo dobra opcja nocna - obsluga video - zadnych dotykowych ekranow, chyba, ze klawiatura jest wysuwana, etc. - nie musi miec bajerow zwiazanych z mp3, etc. - wyswietlacz moze byc wiekszy niz standardowe Podajcie jakieś modele http://allegro.pl/item1181723175_nowy_se_u10i_aino_gwar_producenta_8gb_bez_sim.html Ten wydaję się być w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 a ile masz pieniążków chłopczyku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 cena w sumie nie gra znaczacej roli... czytaj ze zrozumieniem dziewczynko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 To pisz wyraźniej! Coś z SE nie wiem ale mi pasują (oprócz K850i który mi się pierdolił co chwilę, aż skończył na ścianie) kupuje SE od czasów T610 chyba i pewnie jeszcze długo będę kupował SE mimo kosztownego rzutu o ścianę jednym z poprzedników Ten co podałeś jak Ci się podoba to ok mi nie - nie trawię takich "rozsuwaczy" choć właśnie takie teraz robią Jak cena nie gra roli to -> http://allegro.pl/item1179161893_mobiado_grand_350prl_z_masy_perlowej_e71.htmll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 Wymagania:- dobry aparat, z bardzo dobra opcja nocna Kup se cyfrowke jak chcesz robic dobre zdjecia noca... Telefon jest do dzwonienia, na razie jeszcze nie spotkalem sie z takim, co robilby bardzo dobre zdjecia noca. Nawet k800i z dobra lampa nie radzil sobie za dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 15 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 Posiadam LG KU990 5mp i nocą robi świetne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 Mam cyfrowke... Telefon jest do dzwonienia chyba 10 lat temu tak było... K800i przecież jest słabe do robienia zdjęć, bodajze 3.15 MP, ten podany przeze mnie ma 8.1 MP, teraz telefony posiadają 12MP, etc. czyli tyle co średniej klasy cyfrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 15 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 Poczekaj jeszcze troche na Nokie N98 http://komorkomania.pl/2010/02/11/nokia-n98-mocno-ulepszony-nastepca-n97-w-drodze/ Albo Nokie N8 choć tylko dotykowy http://www.nokia.pl/produkty/telefony/nokia-n8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2010 Niech maja i 50MP ale co z tego, jak montowana w nich soczewka dosc znaczaco odbiega od tych montowanych w cyfrowkach... Megapixele obrazuja tylko ilosc pixeli a nie jakosc zdjecia... Jak chcesz drukowac sobie plakaty to owszem, 8 czy 12 a nawet juz 5 MP bedzie dobre, a jak chcesz sobie poogladac zdjecia na komputerze to nawet 1,3 beda wygladac dobrze. Wszystko zalezy od jakosci soczewki... W Nokiach kiedys montowano Carla Zeissa i byly to bardzo dobre aparaty, teraz nie wiem, w mojej 5530 na pewno nie ma CZ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2010 kup sobie krotkofalowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2010 Cos dla kota specjalnie http://allegro.pl/item1174207204_nowa_nokia_6700_classic_bronze_brown_gw_24_m_ce1gb.html [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-08-16, 10:58 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2010 Wybralem U10i AINO, w pelni spelnia moje oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 myślę nad nokią e52? ma ktoś ? podają, że bateria do 28 dni, tylko to przy leżakowaniu pewnie a jak to wygląda przy normalnym użytkowaniu ? potrzyma dwa tygodnie na lajcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 Ztestu zaczerpniete info: Bateria Nokia E52 reklamowana jest jako telefon o bardzo wytrzymałej baterii. I słusznie - mamy tu bowiem litowo-polimerową baterię o pojemności 1500 mAh (model BP-4L). Taką jak w Nokii N97, a przecież mamy tu znacznie mniejszy ekran. Z wytrzymałością tego telefonu jest różnie. Potrafi wytrzymać tylko dobę, a potrafi dociągnąć do co najmniej 4. Na 24 godziny pracy możemy liczyć przy włączonym permanentnym pushu, oraz przy intensywnym wykorzystaniu telefonu (dużo rozmów, SMS-ów, przeglądanie internetu, granie). Ograniczenie godzin synchronizacji poczty i zmniejszenie intensywności wykorzystania wydłuży nam działanie telefonu do dwóch dób, a gdy wyłączyłem zupełnie synchronizację e-maili, a do tego zacisnąłem zęby i zapomniałem o istnieniu pasjansa w tym telefonie, telefon wytrzymał ponad 4 doby. Nie sprawdzałem jak długo ponad. Być może dociągnąłby do 5 dni, ale wolałem nie ryzykować i podpiąć go ładowarki. Tak długa praca na jednym ładowaniu telefonu z HSDPA to bardzo dobry wynik. A używając częściej trybu oszczędzania energii (taka opcja znajduje się w menu wyłączania i profili), moglibyśmy zapewne jeszcze dodatkowo wydłużyć jego działanie... Takze 28 dni to miedzy bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 tak czytam to ogólnie padaka, już mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2010 a coś powiecie o e55 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2010 Nie chciej wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2010 wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2010 ku**a czytam to wszystkie nokie to padaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 8 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2010 Aino miałem brać bo zawsze SE miałem Bedzie Pan zadowolooooony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2011 Nie wiem czy tu jest odpowiedni temat, ale była mowa o telefonach, a więc mam pytanie, który telefon byście doradzili z tej strony http://www1.plus.pl/si2/webapp/wcs/stores/servlet/SiPhonesView?viewId=1&catalogId=1000000002&categoryId=1000000014&masterCategoryId=1000000010&storeId=10001&promotionId=1000005665&tariffId=3M&sorting=default&producerName=ANY&compareId=&compareName=&comparePhoto=&pageNumber=1 Sprawa wygląda następująco, 3 lata temu wziąłem sobie Samsunga E590 z Plusa, na doładowania przez 36 miesięcy po 30zł, za złotówkę. Czas przedluzyc umowę, lecz nie wiem co wybrac, doradzicie. Może ktoś z Was sam ma taki telefon z proponownaych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2011 lepiej luknij w pleju po taniości wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2011 lepiej luknij w pleju po taniości wszystko no z tym mały problem, mam już w Plusie, załóżmy, że nie narzekam, do jednej osoby przez miesiąc za dyszkę można kupic rozmowy i gadac bez limitu, macie jakieś propozycje natomiast tych oferowaynych telefonów w Plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2011 lepiej znajomki niech przeniosą się do plej i rozmawiajcie za darmo non stop rozmowy do każdego za grosze a dzwoniący do ciebie mogą się dwa razy zastanowić... do pleja jest drogo ale co Ciebie to obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2011 do pleja jest drogo ale co Ciebie to obchodzi jeżeli zajmuje się dilem to pley odpada. ja tam od zawsze byłem popakiem najgorzej jak ktoś przejdzie z orange do pleya, zostawi sobie numer orange i mi nie powie kiedyś gadałem sobie na luzaka z ziomkiem co się wyprowadził od nas z miasta, i tak gadałem i gadałem, myśląc że mi z pakietu fryka. zakończyłem rozmowę a tu mi ponad 30 ziko zajebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2011 To jak jeszcze raz, ktoś z tej listy oferowanych telefonów doradzi coś: http://www1.plus.pl/si2/webapp/wcs/stores/servlet/SiPhonesView?viewId=1&catalogId=1000000002&categoryId=1000000014&masterCategoryId=1000000010&storeId=10001&promotionId=1000005665&tariffId=3M&sorting=default&producerName=ANY&compareId=&compareName=&comparePhoto=&pageNumber=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2011 Co myślicie o tym telefonie http://www.sklep.telefonykomorkowe.pl/images/Nokia%202710%20Black.jpeg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2011 Jest jakis posiadacz SE Xperia X10 mini albo mini pro? Opinii mi potrzeba, bo kolega dal mi do rak i podoba mi sie to cacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2011 A co myslicie o tym. Ja troche nie rozumiem, czy w takich telefonach jest darmowy dostęp do neta? http://richimage.carphonewarehouse.com/image/media/SAMSUNG-CH@T-335__FRONT_LARGE.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2011 Mowisz o WiFi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi