Skocz do zawartości

Bez cenzury

Obstawianie

Rekomendowane odpowiedzi

Legia legła dzisiaj :smiech: Wstydem można nazwać już to,że gramy z takimi słabymi drużynami,następny wstyd to to,że przegrywamy z tymi drużynami,no i na koniec "kibice" :lol: Najgorsze jest to,że to wszystko pójdzie w świat :/ .A i nie porównujcie już nigdy polskiej publiki piłkarskiej do POLSKICH KIBICÓW siatkówki bo takie porównania nie mają sensu :]

Ja mówię ogólnie :)) Dobra koniec tematu,ja już nastrajam się powoli na Finał Ligi Światowej :) a Ci co wolą polską piłkę niech dalej oglądają podobne mecze do dzisiejszych.Poziom meczu był normalnie fenomenalny i "kibice" też :lol:

A i gratuluje "net hólsom" . Ponapinajcie sie na necie, mam to w dupsku jak ktos sie czuje dowartościowany jak sobie przeklnie na necie :) Co do zamieszek w Wilnie to to ze rozrabiało góra 500 osob to nie znaczy ze wszyscy kibice Legii to taka swołocz jak Ci co rozrabiali, wiec z bastuj ze słowami ziomal.

"Nie mowie szeptem gdy mowie skąd jestem,jedni nas kochają inni nienawidzą, nie jesteśmy winni Warszawa jest stolicą" :)

Szkoda, ze teraz bez pucharów na 5 lat %-)

a skąd ty wiesz kto rozrabiał skoro cię tam nie było ? :)

Nie róbcie już z siebie takich świętych.

Wiem, bo mam znajomych którzy tam byli, poza tym nawet na filmiku widać ze awanturuje sie max 500osob...

Ja tez nie robie z kibiców Legii świętych, tylko mówię żeby nie wrzucać wszystkich do jednego wora- ze wszyscy co pojechali do Wilna to bandyci i że w ogole kazdy kibic Legii to bandzior :lol:

poza tym nawet na filmiku widać ze awanturuje sie max 500osob...

tak to rzeczywiści garstka, prawie niewidoczna grupa %-) Moim zdaniem nie ma z czego robić afery i problemu...głupie jakieś te media, że się tym zajmują. I dziki kraj w ogóle ta Litwa... nawet na przyjęcie kibiców ze stolycy Polski nie potrafią się przygotować...w ogóle nie znają się jak biały człowiek kibicuje...z czym tu w ogóle do kultury stolicy Polski... %-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...