pershing Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2010 Pozostały 2 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2010 Koniec, w tej edycji zagra 9 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2010 Witam, Kolejna edycja Elity Yourbet startuje 30-sierpnia, wpisowe wynosi 200zł, na ten moment nie znam ilości osób, jeżeli ktoś jest chętny, a nie ma dostępu do działu, proszę tutaj napisać, wtedy zapoznacie się z regulaminem, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2010 Ja chętnie powrócę [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-07-30, 18:32 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2010 ja odpadam, wrzesień stoi pod znakiem nauki, 3 poprawki mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2010 A ja mam pytanie do organizatorów ligi i reszty bo z chęcią bym zagrał coś takiego to może można by było stworzyć ligę dla tych co mają mniej kasy np wpis po 20-30 zł ?? to by była taka 2 liga co Wy na to ?? Bo 100 zł to jak dla mnie o wiele za dużo niestety ... a bym zagrał coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2010 miej na uwadze ze to liga dla grubych ryb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 raczej odpadam tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 A ja mam pytanie do organizatorów ligi i reszty bo z chęcią bym zagrał coś takiego to może można by było stworzyć ligę dla tych co mają mniej kasy np wpis po 20-30 zł ?? to by była taka 2 liga co Wy na to ?? Bo 100 zł to jak dla mnie o wiele za dużo niestety ... a bym zagrał coś takiego Yo ! Jestem organizatorem ligi Yourbet, nie ma problemu, abym stworzył Wam ligę low stakes Dam Ci dostęp do Naszej, abyś sobie obadał regulamin, etc. Jak coś daj znać, zrobię nowy, ukryty dział, tylko Ty będziesz organizatorem tej ligi, dwie dla mnie to za dużo ja odpadam, wrzesień stoi pod znakiem nauki, 3 poprawki mam Dajesz Iras, takie typowanie zajmuja mało czasu, to tak jak zrobienie super kuponu, rach ciach i masz zrobione Wykaż się i pokaż na co Cię stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 A ja mam pytanie do organizatorów ligi i reszty bo z chęcią bym zagrał coś takiego to może można by było stworzyć ligę dla tych co mają mniej kasy np wpis po 20-30 zł ?? to by była taka 2 liga co Wy na to ?? Bo 100 zł to jak dla mnie o wiele za dużo niestety ... a bym zagrał coś takiego Na taka opcje to i ja chyba bym sie pisal. Na pewno jeszcze kilku, jesli nie kilkunastu ludzi by sie zglosilo, bo nie samymi grubymi rybami forum jest usiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 start 30 sierpnia więc mam jeszcze czas do namysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 Ja być może byłbym chętny (jeszcze nie wiem czy do ligi grubszych czy chudszych ), ale najpierw chcę obadać regulamin, jak to wygląda Mogę prosić o dostęp do tego działu na chwilkę, lub jakiś screen? :cwaniak: [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-07-31, 17:47 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 Jak będzie nas 15 to lige skończymy w grudniu. Więc macie 5 miesiący na zebranie pieniędzy. Wychodzi 40 zł na miesiąc, ile kuponów w jednym miesiącu za 40 zł postawicie? Dołączać się i nie marudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 Ty będziesz organizatorem tej ligi, dwie dla mnie to za dużo dla ciebie 1 to za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 Chętnie zagram w wyższej lidze. Mam jednak pytanie, czy np. dużo będę stratny jak wyjadę gdzieś na powiedzmy 2 tygodnie ? Na jakiej zasadzie opiera się liga, muszę na bieżąco podawać typy ? [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-07-31, 22:12 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 2 tygodnie to 4 kolejki więc stracisz, ale mozesz podac smsem czy z wyprzedzeniem powiedzmy a my uzupełnimy kursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 Wklejcie tutaj regulamin, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2010 dałem Ci dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 ja tez jestem chetny napewno na ta z malym wpisowym moze dolacze do grubych rybek okaze sie pod koniec miesiaca do kiedy trzeba dac kokretnie znac pewnie chodzi o wplate kasy mozna tez prosic o dostep do regulaminu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 bardzo chętny ,z radością powrócę do Ligi jeśli mnie przyjmiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 dałem Wam dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 Zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 a ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 a kuzyn? %- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2010 gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2010 Na ten moment liczba uczestników wynosi 10 osób, zapraszamy następnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leyton Napisano 4 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2010 proszę o dostęp [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-08-10, 15:39 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak Napisano 10 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2010 gram [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-08-10, 15:39 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi