Szypii Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Witam, chciałbym zorganizować kolejną już edycję słynnej "Elity" Tym co nie wiedzą na czym to polega już wyjaśniam. Powiedzmy że do ligi przystąpi 20 uczestników. Gramy wtedy mecze każdy z każdym + rewanże. W jeden kolejce podajemy 10 spotkań. Za trafione typy otrzymujemy gole w zależności od trafionego kursy ( zasady jak w PY) Gdy w puli jest powiedzmy 1000 zł to z reguły rozdzielamy to na pierwsze 3 miejsca + król strzelców. Zaczelibyśmy w połowie sierpnia lub na początku września. Zależy jak by wam pasowało. Wpisowe myślę nie mniej niż 100 zł. Liczba miejsc nie ograniczona Najwyżej podzieli się te ligi na 2 a potem zrobi sę grupę mistrzowską. Wpłaty musiały by być zebrane u jednej osoby. Najlepiej pershing czy Bepe. Wpłacać należałoby do tygodnia przed rozpoczęciem ligi aby uniknąć sytuacji z poprzednich edycji. Kto chętny zapisywać się w tym temacie. Wiem, że jeszcze dużo czasu ale każdy będzie miał 2 miechy by nazbierać pieniążki i przygotować się psychicznie do ciężkiej rywalizacji Pozdro Lista chętnych: 1. Szypii 2. bigbraine777 3. pershing 4. Mazur 5. szczureK 6. PokerFish 7. yaras_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigbraine777 Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 jestem, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Im in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ja tez O ile mnie przyjmiecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 każdego przyjmiemy kto wpłaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczureK Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 ja tez zagram Link to comment Share on other sites More sharing options...
PokerFish Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 in Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaras Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 i ja oczywiście się pisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
erbak Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 nieograniczona to ja też chętny. Dawno nie grałem, może mnie do startu nie zbanują [ Komentarz dodany przez: pershing: 2009-06-28, 11:49 ] eee, to raczej nie zagrasz [ EDIT ] aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmielu Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Szczerze nie wiem po co podnosic wpisowe ... Ostatnio mielismy spora grupe i nie sadze, aby podniesienie wpisowego mialoby ten stan podtrzymac. Powiem wiecej - wielu moze odstraszyc. Konkurs jest organizowany na zasadzie "zaufania", ja z tym problemu nie mam, ale inni juz moga miec. Rownie dobrze mozna podniesc wpisowe do 500zl i zagrac w 6 osob Ale czy o to tu chodzi? Aha, odnosnie samego udzialu ... Jesli tylko kasa pod koniec sierpnia pozwoli, oczywiscie zagram, ale jest absolutnie za wczesnie, aby stwierdzac takie rzeczy teraz. Przed nami wakacje, cieszmy sie nimi, odpocznijmy nieco od bukmacherki Przynajmniej ja tak zrobie I wcale nie dlatego, ze nie ma NHL %-) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GieKSiarz81 Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 :mrgreen: no to gramy (zgłoszenie aktualne przy wpisowym max 100 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 jeszcze 10 i by było fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 podbijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigbraine777 Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 up, od wrzesnia, mozna by startowac .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczureK Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 dawałoby rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 izi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 dla mnie za mało ludzi, niech se prowadzi ktoś inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Minimum 10 musi byc, moze kogos zalatwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mln Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 i ja bym zagrał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaras Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 ja oczywiście też Ale i tak najpierw niech skończą się już te wakacje - wtedy pewnie znajdzie się większe grono chętnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 poprowadze, min 10 osob... w sumie juz moge zrobic dzial Wpisowe 100zl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 c'moooooooooon Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Na dole strony macie dział "Elite Yourbet" Dałem do niego dostęp zainteresowanym osobom, czyli: bigbraine777 pershing Mazur mln Szypii szczurek GieKSiarz81 chmielu erbak PokerFish Możecie już tam działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmielu Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Z wielkim zalem, ale nie bede mogl wziac udzialu w tej edycji. Od wrzesnia zaczynam kampanie wrzesniowa, a tak sie sklada, ze wszystkie poprawki platne. Ogrom kasy zerznie ze mnie uczelnia w tym roku, wiec powoli przyzwyczajam sie do roli czesciowego sponsora Zwyczajnie nie bedzie mnie stac na wpisowe, przynajmniej przez pierwsze do konca pazdziernika (juz zasuwam na 2 zmiany, zeby zarobic ), takze nie bede oryginalny i zycze powodzenia oraz trafnych typow Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 spoko, powodzenia w kampanii Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Witam, Organizuję nową elitę, start I kolejki już 15 marca bądź 19 marca, wpisowe do tej edycji będzie wynosić 200zł, trwałoby ona maksymalnie do końca maja, nie zagra więcej niż 10 osób, a więc kto pierwszy ten lepszy Zasady te same, jak ktoś ma jakieś pytania prosze pisać w tym temacie. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
akupoczek Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 1. akupoczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
maja81szn to frajer Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 2. maja81szn wchodze w to Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 pozostały tylko 4 miejsca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts