Brusiak Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2018 W dniu 5.09.2018 o 16:00, GdzieKoza? napisał: Tom Clancy's Jack Ryan 8.5/10 8 odcinkow od Amazona, trzyma w napieciu juz od poczatku, niezle zrealizowane, mega szybko czas zlecial przy ogladaniu, muzyka swietnie dobrana budujaca odpowiedni klimat, nic tylko ogladac, jak dla mnie jeden z lepszych seriali 2018 roku (moze tez dlatego ze nie mialem zadnych oczekiwan wzgledem niego a dostalem naprawde swietne 8h widowiska) Gdzie to teraz można obejrzeć, za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2018 Sicario Day of the Soldado 7/10 + Brak Emily Blunt - zdecydowanie krotsza i gorsza historia(scenariusz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2018 ktoś tu polecał The Commuter kurła dla fanów gwiezdnych wojen bajka straciłem 2h życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2018 (edytowane) W dniu 25.08.2018 o 21:57, GdzieKoza? napisał: Rojst po 2 odcinkach, aktorsko po 2 odcinkach bardzo solidnie, dobre kadry ale ... troche brakuje napiecia Rojst sezon 1 5.5/10 (spoiler alert) Nic sie nie zmienilo, fajne kadry, niezle aktorstwo (swietna postac Kulika(Jacek Beler) ale ku@@@ scenariusz i budowanie napiecia nie istnieja. Zachowanie bohatera x wzgledem bohatera y zmienia sie z odcinka na odcinek bez zadnego powodu mega duzy hype ale dostalo sie mega duze gowno(4 scenarzystow na 6 odcinkow serialu ) Fronczewski tyle reklamowal ten serial a ... wystapil moze max 5-6min Edytowane 14 Wrzesień 2018 przez GdzieKoza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2018 W dniu 5.08.2018 o 19:25, pershing napisał: serial Snowfall Obecnie trwa drugi sezon (obejrzałem cały pierwszy), klimat narko-mafijny. Całkiem dobrze stworzona przemiana bohaterów, którzy z outsiderów stają się panami przestępczego półświatka. Widzimy ich wzloty, upadki, dobre i złe decyzje. Drugi sezon bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2018 Juliusz mógłbym polecić ,bo jak na polski film to całkiem spoko ocena , zastanawiałem się nad Zakonnicą i Johny English ,ale myślę ,że wybrałem dobrze , a za niedługo premiera Kler , chociaż widzę ,że już gdzieś tam była . Ktoś widział ? poleci ktoś ten film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2018 The Good Doctor 2 sezon powrocil Paradise PD 8.5/10 dla fanow south parka pozycja obowiazkowa 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2018 Godzinę temu, GdzieKoza? napisał: Paradise PD 8.5/10 dla fanow south parka pozycja obowiazkowa dobre https://www.cda.pl/video/2562951a6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2018 SNL amerykanskie powrocilo w calkiem dobrym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2018 https://www.filmweb.pl/serial/Unsolved-2018-794894 Ktoś widział? Hit czy kit? Ewentualnie może ktoś poleci jakiś ciekawy dramat/kryminał z ostatnich 2 lat? Westworld 2 sezon skończyłem, strasznie namieszali ale można zobaczyć jak się człowiek nie pogubi w trakcie oglądania 8/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2018 Ślepnąc od świateł https://www.filmweb.pl/serial/Ślepnąc+od+świateł-2018-786525 W HBO Go wszystkie odcinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2018 W dniu 28.10.2018 o 10:43, BePe napisał: Ślepnąc od świateł https://www.filmweb.pl/serial/Ślepnąc+od+świateł-2018-786525 W HBO Go wszystkie odcinki 9/10 chyba najlepszy Polski serial 2018 roku Chabior, Więckiewicz i szczegolnie Frycz odjebali mega dobra robotę 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2018 Tez polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2018 (edytowane) House of Cards 6 sezon 5/10 Widac ze ten serial "ciagnal" Kevin Spacey, blondi prezydent nie ucwignela, scenariusz pisany na kolanie, szkoda ze taki serial tak zenujaco sie konczy Edytowane 9 Listopad 2018 przez GdzieKoza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2018 (edytowane) Gównianie zrobiony Geralt wiedziałem, że będzie lipa jak Cavilla wzieli ale nie sądziłem, że można tak spierdolić serial jeszcze przed startem. Edytowane 8 Listopad 2018 przez Cecrusher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2018 Blindspotting 8/10 Collin (Daveed Diggs) stara się nie rzucać nikomu w oczy. Do końca zwolnienia warunkowego zostały mu tylko trzy dni. Jego przyjaciel z dzieciństwa Miles (Rafael Casal) zupełnie o to nie dba i wciąż wymachuje mu przed nosem bronią Predator (2018) 5.5/10 Szkoda czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2018 crazy rich asians 7/10 Szalu nie ma ale dramatu rowniez, film dobry na obejrzenie z 2 polowka, dla milosnikow listow do M (tak mam Ciebie na mysli @pershing ) pozycja obowiazkowa equalizer 2 7/10 To samo szalu nie ma ale dramatu rowniez, calkiem szybko zlecialo 2h przy ogladaniu tego filmu ale na dluzej w pamieci nie pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 16 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2018 Narcos 4 sezon dzisiaj 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 17 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2018 (edytowane) Chilling adventures of sabrina 8 (lekko naciagane)/10 Wg mnie, pozycja warta uwagi, zdecydowanie warto dla fanow Supernatural (sam jestem fanem pierwszych sezonow dlatego napisalem ze lekko naciagana/podwyzszona ocena), mega dobra rola tytulowej Sabriny (Kiernan Shipka, znanej z Mad Mena ), jest klimat i sa momenty gdzie mozna sie przestaszyc. Na plus rowniez swietny soundtrack oraz efekty dzwiekowe. Mega duzo mozliwosci w ktora strone pojdzie serial. MOMENTAMI mroczny Minusy: Pieprzona poprawnosc polityczna (niestety coraz bardziej Netflix idzie w tym kierunku), oczywiscie MUSIMY miec: geja, czarna, azjatke, dziewczyne ktora wyglada jak chlopak i jest przesladowana, przesladowanego grubasa, walke o prawa czarnych, kobiet i w c**j innych niepotrzebnych rzeczy. Czasami niektore sceny mozna bylo zdecydowanie lepiej zrealizowac Mam wrazenie ze do konca scenarzysci/rezyserzy nie wiedzieli ktora droga chcieli aby ten serial poszedl, mamy tutaj troche horroru, troche fantasy, troche dramatu + troche innych gatunkow filmowych. Najlepiej obejrzec 1 odcinek i zdecydowac czy to sa "twoje" klimaty, jesli nie to najlepiej odpuscic Edytowane 17 Listopad 2018 przez GdzieKoza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2018 (edytowane) https://www.imdb.com/title/tt1489428/ Dzisiaj skończyłem to oglądać kozak serial polecam Teraz tak myślę zacząć albo Southland albo Boardwalk Empire, widział ktoś? Edytowane 18 Listopad 2018 przez Cecrusher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2018 (edytowane) Narcos Mexico 8*/10 Trzyma klimat, jest solidnie ale ... jest troche gorzej odnosnie Narcosa z Kolumbii, mniej polotu (subiektywnie) Michael Pena, troche juz gra w Hollywood, glownie role drugoplanowe, tym razem dostal zdecydowanie wiecej czasu na pokazanie swojego warsztatu aktorskiego i ... zawiodl, scenariusz nie pomogl ale jego rola w Narcos Mexico no coz bezplciowa (porownujac do Pedro Pascala czy Wagnera Moury) , taka postac a'la emily blunt z 1 czesci Sicario Zreszta jedną z lepszych scen jest sytuacja z ... hipopotamem * lekko zawyzona ocena za: przepiekne kobiety w tym sezonie (szczegolnie Teresa Ruiz) oraz lekcje/przestrogę (kto obejrzy caly sezon bedzie wiedziec o co chodzi ) Edytowane 23 Listopad 2018 przez GdzieKoza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 24 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2018 Nielegalni (https://www.filmweb.pl/serial/Nielegalni-2018-794375) 6.5/10 po 7 odcinkach No coz po obejrzeniu niedawno Narcosa oraz Slepnac od Swiatel, siegnalem po ten serial, niestety wyglada to tak jakby po skonczonym szlagierze z LaLiga/Premiership przesiasc sie na mecz Ekstraklasy druzyn walczacych o utrzymanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2018 Pierwszy raz Węgierskie kino oglądałem ale nawet niezły film -> https://www.imdb.com/title/tt5871080/ Cytat Ballada o barwnym życiu Węgra, który w wieku niespełna 30 lat stał się bohaterem narodowym. Attila Ambrus imał się różnych zawodów, by wreszcie stać się najbardziej znanym w kraju przestępcą. Kiedy od 1993 roku zaczął napadać na banki, opinia publiczna szybko ochrzciła go mianem "włamywacza dżentelmena". Attila był zawsze uprzejmy i miły, nigdy nie przelał kropli krwi, często wchodził do banku z kwiatami, a po udanym napadzie wysyłał szampana ścigającym go policjantom. Z banków znikał szybko, zostawiając po sobie ledwie wyczuwalny zapach whiskey. Na Węgrzech, w czasach trudnych przemian i budowy kapitalizmu otwarcie rzucał wyzwanie prawu i zyskał przydomek "Robina Hooda bloku wschodniego". Mi przypadł do gustu 8/10 bym nawet dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2018 To 1983 ktoś widział? No nie wiem czy się zabierać, trailer mnie nie przekonał oprócz Blachy i Gruchy to same łaki w obsadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2018 A Simple Favor 7.5/10 Spoko "komedyjka", za rapujaca Kendrick oraz koncowke propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2018 Dzisiaj obejrzane, szału nie ma ale źle też nie jest. Beirut 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2018 Spodziewałem się czegoś lepszego, a momentami paszkwil taki..... Dam 5/10 tylko ze względu na drużynę A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2018 Plagi Breslau Polecam, Nawet Kożuchowska dała radę. ps: znowu wyje..ła w kartony, ale tym razem przeżyła 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 28 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2018 Ocean Ognia(2018) Hunter Killer Kapitan okrętu podwodnego współpracuje z drużyną Navy SEAL w celu uratowania prezydenta Rosji, który podczas zamachu wzięty został do niewoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2019 Venom 2018 Dla mnie spoko, 7/10 Zwłaszcza pod względem humorystycznym, nie to co Deadpool ale na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi