scorpi Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2013 Taa, koniec BB. Wczesniej koniec Dexa... No kurna jak zyc? Teraz będzie serial 'Hannah', wychodzi jakoś październik/listopad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2013 co do Dextera.... http://szybkajazda.pl/kultura/article,byc_moze_bedzie_9_sezon_dextera,9888,1,1,1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2013 zamiast svinac ludzi bedzie scinal caly sezon drzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2013 Jessi wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2013 Pinkman zawsze spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2013 Teraz będzie serial 'Hannah', wychodzi jakoś październik/listopad. ?? Mozesz cos przyblizyc? Jessi wraca Yo bitch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2013 teraz nie mogę nic znaleźć ale jak byk dwa tygodnie temu na n24 widniało info o tym. Mam nadzieje, że nie anulowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2013 No i koniec BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2013 Ostatnio oglądałem film "3096 dni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 No i koniec BB całkiem spoko zakończenie, na takie coś liczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 ale za to wrócił Mentalista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 Pany szukam filma : heaven is a playground Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 No mentalista elegancko się zaczął tylko dziwi głupota Teresy no i wrócił Person of interest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 No mentalista elegancko się zaczął tylko dziwi głupota Teresy Właśnie dobrze, musi być na początku "pierdolnięcie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 Red John to Patrick ma rozdwojenie jaźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 Red John to Patrick ma rozdwojenie jaźni ta i na końcu rozmawiał z samym sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 Red John to Patrick ma rozdwojenie jaźni ta i na końcu rozmawiał z samym sobą wiesz red john miał swoich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2013 ten serial warto ogladac http://www.viva-tv.pl/sezony/52755-milosc-na-bogato-sezon-1-odcinek-5-milosc-na-bogato-odcinek-5/odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2013 Gliniarze to dranie(2012) http://www.filmweb.pl/film/Gliniarze+to+dranie-2012-616943 Nawet niezły. Policaja + kibole 7/10 Snabba Cash II(2012) http://www.filmweb.pl/film/Szybki+cash+2-2012-637685 Według mnie gorszy od pierwszej części, ale kto widział jedynkę to ta pozycja także obowiązkowa. Dla mnie 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2013 No mentalista elegancko się zaczął tylko dziwi głupota Teresy no i wrócił Person of interest i na c**j piszesz takie coś? napisz, że dobry początek, ale nie takie rzeczy od pewnego momentu, wiedziałem już co będzie dalej, przez ten post btw. Homeland ruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2013 Dlatego powinna być opcja spoiler/ukryj na forum. Piszcie skargi do BePe !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2013 Wasze prośby zostały wysłuchane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2013 to mnie rozjebałeś jak to był spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2013 "Charlie" wrócił do serialu w odmianie żeńskiej Btw Polecicie jakiś serial, mam teraz ostry grind i by się coś przydało do "umilenia" czasu...dodam, że chyba wszystkie topowe widziałem, ale jestem na bakier z nowościami, obecnie oglądam na bieżąco (czyli czekam tydzień na nowy odcinek) - Dwóch i Pół, Sons of Anarchy oraz Mentalistę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2013 Suits znowu na dwa baty podzielone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2013 Labirynt(2013) - Prisoners 9/10 Jeden z lepszych filmów jakie ostatnio oglądałem Gdy 6-letnia córka małomiasteczkowego stolarza zostaje porwana wraz z jej koleżanką, zostaje wszczęta akcja poszukiwawcza, z którą policja ewidentnie sobie nie radzi. Ojciec, doświadczony myśliwy o ultrakonserwatywnym światopoglądzie, mimo iż początkowo współpracuje z organami ścigania, to zrażony ich bezradnością postanawia wymierzyć sprawiedliwość na własną rękę. O przestępstwo podejrzewa mężczyznę, którego więzi i torturuje w celu uzyskania odpowiedzi na pytanie, gdzie są dziewczynki. http://www.filmweb.pl/film/Labirynt-2013-507169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2013 2,5 h w kinie jakos zlecialo ale film bez szalu. wg mnie 7 max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Iluzja (2013) - spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 dobry odcinek Mentalisty, robi się ciekawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Polowanie na łowcę(2013) http://www.filmweb.pl/film/Polowanie+na+%C5%82owc%C4%99-2013-629133 Dobry thriller oparty na faktach 7/10 3096 dni(2013) http://www.filmweb.pl/film/3096+dni-2013-654013 Niezły, także na faktach. Może niektóre zachowania troche dziwne, ale daje rade 6,5/10 Pacific Rim(2013) http://www.filmweb.pl/film/Pacific+Rim-2013-618823 Spodziewałem się o wiele lepszego filmu. Jedynie efekty specjalne robią wrażenie 6,5/10 World War Z(2013) http://www.filmweb.pl/film/World+War+Z-2013-345957 Dobrze się bawiłem Akcja praktycznie od początku. Na niektóre rzeczy trzeba przymknąć oko, ale ogólnie good, chociaż mogli się postarać o lepszą końcówkę 7,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi