erbak Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 szukam napisów do house M.D. czy tam house bądź dr house sezon 1-3... taki jakiś pack by sie nei przemęczać moze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 Są na napisy24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Proponuje zeby w tym temacie jak ktos ogladanie fajny film to polecil tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 JA proponuje żeby też podawać filmy których nie warto oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Według mnie na pewno nie warto oglądać filmu pt. 1 Borat 2.Oko obserwatora 3.Szalony akademik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Proponuje zeby w tym temacie jak ktos ogladanie fajny film to polecil tutaj o co kaman, bo ja humanista nie kumać czaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 nie rozumiesz sformułowania "ktos ogladanie fajny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 1 Borat warto w c**j obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Filmem który polecam to " Man of the fire po naszemu "Człowiek w ogniu " Kozacki film pewnie tak już każdy oglądał :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 warte obejrzenia: american gangster trochę starszy film "the departed" [infiltracja] im the legend [ale to zależy od tego czy dana osoba lubi dany gatunek] i rodzynek na koniec [serial] Fresh Prince of Bel-Air, The Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 warte obejrzenia:american gangster trochę starszy film "the departed" [infiltracja] im the legend [ale to zależy od tego czy dana osoba lubi dany gatunek] dorzucił bym jeszcze Number 23 i Inside Man[Plan doskonały] warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 obejrzyjcie sobie - Ils - Oni(francuski chyba )-thriller trochę starszy film ale no...warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 zagubiona autostrada,mulholland drive,twin peaks-ogniu krocz za mną+serial masakrują psychike te dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Piła IV Ranczo Wilkowyje Jestem Legendą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Ja tam polecam np serial Two and a half men Sam mam 4 sezony na dysku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Z ostatnio oglądanych przeze mnie filmów mogę polecić: Beowulf (film taki sobie, ale animacja świetna) Shoot'em Up (film wykurwisty) Grindhouse obie części I Am Legend Babel Children Of Men Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 im the legend [ale to zależy od tego czy dana osoba lubi dany gatunek] raczej czy ktoś oglądał 28 dni/tygodni później, czy resident evil bo jak tak to troche motyw badziewny, a jak nie to will smith i dialogi z manekinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 im the legend [ale to zależy od tego czy dana osoba lubi dany gatunek] raczej czy ktoś oglądał 28 dni/tygodni później, czy resident evil bo jak tak to troche motyw badziewny, a jak nie to will smith i dialogi z manekinami Oj nie zgodzę się z Tobą... Moty badziewny... pomyśl, że film jest na podstawie książki z 1954 roku. Wtedy jeszcze nie było Residenta. Jakoś nigdy nie przepadałem za Willem, bo grał trochę głupkowate, wiecznie rozbawione role. W tym filmie taka miła odmiana. Moim zdaniem ten film, to jedna z najlepszych ról Smitha. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to efekty, a szczególnie wykonanie wampirów, które wyglądają wszystkie jednakowo. No i może odejście od oryginalnego, książkowego zakończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 im the legend- jest fajny tak do połowy potem zaczyna sie noc żywych trupów własnie jestem po seansie Palimpsest-polski film ale jakby z innej bajki-ja sie chce to sie potrafi zrobic dobry film w tym kraju -polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2008 Kraina traw [Tideland] ogolnie świetny klimat utrzymany przez cały film ;] jak ktoś nie widział to polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2008 film jest na podstawie książki z 1954 roku a co ma książka do filmu... iliada, lalki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2008 Shoot'em Up (film wykurwisty) Zajebisty film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2008 Trade bardzo ciekawy filmik z Alicja Bachleda-Curuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2008 Potrzebuje torrenta do Ranczo Wilkowyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol100 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2008 powiem ci, że jeszcze nie ma tego filmu w sieci ;p są tylko jakieś prywatne kinonwki, na które szkoda tracić czasu i często jest tak z polskimi filmami, że jak sie chce dobrą jakość to trzeba czekać na wydanie tego filmu na dvd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2008 dobry film widziałem-Hotel Rwanda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2008 Królestwo (The Kingdom), polecam jak ktos lubi filmy USA vs taliby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2008 Potrzebuje torrenta do Ranczo Wilkowyje wykorzystałem trzy w w każdym był filmik XXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2008 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi