Gruby Napisano Czwartek o 16:20 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:20 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Czwartek o 16:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:56 @Gruby dawaj po typujesz z nami to maks 2 minutki a fantasy bys sie wysilił- to maks 10 minut na kibelku nie bądź .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Czwartek o 19:09 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 19:09 @Shadow89 @Przemo1866 @andrzej1ros @Sztabson93 @zibi16@tomas231@Sebigi Zapraszam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano Czwartek o 20:42 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 20:42 Zagram tu i tu wpłacę jak mi kolega z Warszawy kiedyś przypomni Pozdro wariaty 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano Piątek o 07:29 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 07:29 Ja niestety będę musiał odpuścić rundę jesienną Ale na kolejną wracam ze zdwojoną siłą , także szykujcie for me 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poozon Napisano Piątek o 11:57 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 11:57 Oczywiście w gotowości 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano Piątek o 14:25 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 14:25 Sypnęło zapisami przy starcie, elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Piątek o 14:39 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 14:39 @yarasdawaj będzie 9 nas :} no troszkę udało sie po nakręcać coz moze dożyjemy czasów ze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano Piątek o 15:14 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 15:14 Qrna jestem skład na szybkości nic mam jeszcze całe 0.5h 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano Piątek o 15:30 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 15:30 Załatwiłem jeszcze ziomka, w PZ mieszka ale za Legią dzban. Wpłaci w przyszłym tygodniu bo na wakacjach :P Więc zagramy w 10 jeśli nikt nie dołączy 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Piątek o 18:25 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 18:25 @yaras zawsze nas troszke w wlkp było nieliczni ale :P spoko czekam do 10 sierpnia na spokojnie bo przypominam jak cos grunt to ze jest zabawa kazdy mile widziany na pokładzie ps ale wynik co słoniki :} zobaczymy co tam Luka Elsner ugotował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 godzin temu ja dopiero wróciłem z wakacji więc przeoczyłem wszystko odpocznę może ogarne się na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 godzin temu 39 minut temu, Przemo1866 napisał: ja dopiero wróciłem z wakacji więc przeoczyłem wszystko odpocznę może ogarne się na wiosnę do typerka śmiało dawaj tam strat dużych nie masz :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi