ŻYLETA Napisano 20 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2024 Nagrody finałowe zostały wypłacone jeszcze tylko fantasy myślę ze do końca roku ogarniemy technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 22 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2024 i poszło do technika dla wszystkich chłopków z forum graczy fantasy typeriady i elity WESLOCH ZDROWYCH 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 22 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2024 Wesołych i Zdrowych I 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 24 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2024 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 29 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2024 @ŻYLETA grajmy, tylko żeby system od nowa liczył punkty na nową rundę 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń Dobra czas to pieniądz wiec otwieram zapisy do naszych zabaw w postaci typerka i fantasy tu i tu 30 zl wpisowe chyba ze lud chce więcej kto chce może grać za darmo wiec śmiało dołączać jak cos start ponad koniec stycznia to na spokojnie do marca kasa u mnie musi byc dedline 10 jak cos na razie bez kodów do fanty pewnie to sie zmieni na dniach bardziej pod koniec miesiąca typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) nagrody gdzieś w środku rywalizacji jak będziemy wiedzieć ile nas gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 6 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń Jestem tu i tu Wpisowe poszło 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 7 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń Jestem w typerku @ŻYLETAwpisowe na to konto z którego ostatnio mi wypłacałeś wygraną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 7 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń @ŻYLETA wchodzę w oba projekty. Wpłata leci do Ciebie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń @maer może być zastanów sie w fantasy to prawie jak 1x 2 :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 7 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń Dziqqqq2 też zawalczy na obu frontach 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 19 godzin temu, ŻYLETA napisał: @maer może być zastanów sie w fantasy to prawie jak 1x 2 :} nie chodzi o kasę tylko brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń Godzinę temu, maer napisał: nie chodzi o kasę tylko brak czasu Patrząc na Twoją aktywność nie ttlko tu to raczej nie cierpisz na brak czasu ale ..... Ja się mogę nie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń Nie chodziło mi o kasę @maer tylko o to ze śmiało możesz taktycznie ogarnąć fantasy tak jak typujesz :P masz różne narzędzia do wyboru itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 (wpłacone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń Ja dołączam do typerka Wpłata poszła 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń W dniu 8.01.2025 o 18:47, ŻYLETA napisał: typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 (wpłacone) Wpłata za typerka poszła BLIK 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń (edytowane) typerek 1 żyleta(wpłacone) 2 mozg (wpłacone) 3 smika (wpłacone) 4 Przemo (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) 6 Technik (wpłacone) 7 maer (wpłacone) 8 Shadow89 (wpłacone) fantasy 1 żyleta(wpłacone) 2 smika (wpłacone) 3 Przemo (wpłacone) 4 Technik (wpłacone) 5 Dziqqqq2 (wpłacone) Edytowane 11 Styczeń przez ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi